2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol cnm tesekkur ederızzz mobılyaa nevresım yatak avıze ve cıbınlık dahıl cıbınlık daha gelmedı) 2400 maloldu halı 230 perdede 170 tuttu:))bu bebek bızı battırdı:)

burdada fiyatlar aşağı yukarı öyle canım ama bence parasına da değmiş bir bebişin eksik maşallah ben sadece dolabıyla büyüyen yatağını yaptırıcam odamızda bizim birde baza var oyüzden takımı tam alamıyorum yer yok

kızlar bılıomusunuz ben oturma odamı ıptal ettımm salonda oturcm artık bebegım içinn ıyıkı ıptl etmısımmm:)))cok sevıorumm o odayııı saol ngezencımmm öle yapp daha ıyı bı sıfonyer ve oyunck dolabı eksık olur olsun benm o odada arkada bıde salonun konsulu var onu cekmedımm:))kısmetım ekledım senı facede..

canım oturma odanı naptın bende bazayı atsammı diyorum sonrada ilk zamanlar bebeği emzirirken uzanırım yanında yatarım diye kıyamıyorum yoksa tam oda yapıcam

saol mademmm cnm bnm tsk ederız..çıkomm masalahh o ne göbüş bnmkı senden küçük:)))ngezncım kyınvalıde me cıkarmıstık cocukodası bostu onun eltım almıss kullanırım dıe bısy demedım kullnsınlar...atma bncee sende yatarsın cogu zamnn sakın atma keske bndede olsydı öle bı yatkk

anam çikomm ne olmuş öyle kız göbüşün:)maşallah size..ay ben daha kendime don tuman alamadım ya...kızlar şu son aldıklarınızıda paylaşırmısınız?

çikolta86 canım maşallah göbişin çok tatlı çıkmış yanlız benim göbiş seninkinin yarısı kadar benim çok hoşuma gider karın büyük olunca ama benim iç karnım genişmiş oyüzden çok büyümedi bebişin kilosu nasıl canım

ben bu kdr büyük olmasından rahatsızım keşke minyon bi karnım olsaydı, herkez doğuma kaç gün var diyo klava: bebeğin kilosu gayet iyi ngezencim

cornelia'm oda süper facebook grubumuza da ekle
eylül yazısını nerden aldın kuzum çok güzell uras yazsını bulsam

özgem saol cnmmm tşklerr...eylül yazısınıda mobılya aldıgımız yere yazdrdık tatlımmm ıns sende yazdrırısın:)çokgzeloluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…