burdada fiyatlar aşağı yukarı öyle canım ama bence parasına da değmiş bir bebişin eksik maşallah ben sadece dolabıyla büyüyen yatağını yaptırıcam odamızda bizim birde baza var oyüzden takımı tam alamıyorum yer yok
kızlar bılıomusunuz ben oturma odamı ıptal ettımm salonda oturcm artık bebegım içinn ıyıkı ıptl etmısımmm:)))cok sevıorumm o odayııı saol ngezencımmm öle yapp daha ıyı bı sıfonyer ve oyunck dolabı eksık olur olsun benm o odada arkada bıde salonun konsulu var onu cekmedımm:))kısmetım ekledım senı facede..
kızlar bılıomusunuz ben oturma odamı ıptal ettımm salonda oturcm artık bebegım içinn ıyıkı ıptl etmısımmm:)))cok sevıorumm o odayııı saol ngezencımmm öle yapp daha ıyı bı sıfonyer ve oyunck dolabı eksık olur olsun benm o odada arkada bıde salonun konsulu var onu cekmedımm:))kısmetım ekledım senı facede..
canım oturma odanı naptın bende bazayı atsammı diyorum sonrada ilk zamanlar bebeği emzirirken uzanırım yanında yatarım diye kıyamıyorum yoksa tam oda yapıcam
çikolta86 canım maşallah göbişin çok tatlı çıkmış yanlız benim göbiş seninkinin yarısı kadar benim çok hoşuma gider karın büyük olunca ama benim iç karnım genişmiş oyüzden çok büyümedi bebişin kilosu nasıl canım