2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim kocam cok mum falan yakar eskidende yakardi adam ruhu dinleniyormus evlenmeden satanistmi acaba beni falan kesmesin dedim ama yok romantikmis sadece zararsiz deli yani :)

Bugün denk gelemedik üzüldüm saadet...
keyfin yerindeymiş...geçmişi okurken eşim benle dalga geçti..
gülme krizinne girdim..okumaktan bayılıyodum
gülmekten adamcağızada okuyamıyomki gülsün

Bende laptopumu götürcem
bebişe hemşireler baksın ...ben senle muhabbet ederim...Bide mobil modem ayarladımmı :sm_cool:

Yav sen beni gülmekten öldürecenmi :roflol:
Allah eline düşürmesin yavrucağızı

ben geldimmmmm:)
kizlar kizima bir elbise aldim geldim ama almicam dahada ne biliyim kiz degild eolan gelir icimde kalir boyle dedim bir arkadasima kadinin kizi var burda yabanci ilk dotkro oglan demis oda yapmis ailesi biraz varlkili gucciden biberon takimi almislar mavi kiz gelmis gerci bana cok sacma geldi gucciden biberon takimi ne sacma ya bebek ciin son derec gereksiz :) ben yinede renksiz aliyim ne olur ne olmaz dimi gerci cok pembe sey almadim bir kac elbise :)

cornelia bebeginin odasini gordum ay btitim benim bebegimin boyle cici seyelri yok valla bebek olaism geldi ne kadarz evkli hos seyelr bayildim bayildim saglikla gule gule kullanin masallah :)

yuse nintendo daha ufak sesi cok ama rahatsiz olan kulagina pamuk tikatr bana sorun yok ben oynarim minik cep boyu zaten sessiz oynarsam oynamaktan zevk almiyorum :)

Ay ne güzelllllllll...Acaba az daha sabretseydi senin yakışıklı çatlak olurmuydu?...
inş bizde senin gibi oluruz..
Şimdilik bişi görünmüyor ama..sonrada olmaz inş..sıcakta korseye nasıl dayanacaksın bilmiyorumkismile

Kız 15 agustosta oruç olacaz
senin kayın baba oruçtan sonramı kutluyacak
yoksa iftar şeklindemi yapıyo doğum günü partinizi :roflol::roflol::roflol::roflol:

Boşver
oğlum çalışır ona bakar alkisalkisalkis

tamam anlastik ilk sen oglana asila egitim falan ayagi gelsin ben oda veriyim beles merak etme yemekte beles ama begenmezse kafasina kepceyle vururum ananin evid egil buldugunu ye iste derim sonra yavas yavas yakinalsma baslar benim kizla olduda bitti
senin oglan hem egitim alir hem vatandas olur ama kiz bana benzer tirlak olursa naisl bas eder ona karismam valla ordan sen zaptedersin artik kaynana olarak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…