melekcim doktor hala bekleyecez diyor bu gidisle süpriz bir dogum olabilir :) ben bu kadar rahat bir kadın görmedim. 38. haftamda muayenem var. Alttan yapacak eger catın darsa ve kordon hala boynundaysa doguma alırız dedi. 12 gün sonra dogum zamanım belli olacak
Saaaaadooooş, deliiii. Videonu izledim. Kız doğururum diye korkmuyorsun helal sana:)) Ben bırak oynamayı yürümeye korkuyorum. Sen çok rahat doğuracaksın bak buraya yazdım. Maaşallah kuzucum. Çoook şekersin :))
Saaaaadooooş, deliiii. Videonu izledim. Kız doğururum diye korkmuyorsun helal sana:)) Ben bırak oynamayı yürümeye korkuyorum. Sen çok rahat doğuracaksın bak buraya yazdım. Maaşallah kuzucum. Çoook şekersin :))
yok ya her gun iyi kotu oynuyorum ne korkcam gelsin zaten banada zamandan tasarruf olur cok sagol canim :)
rahat benmi hic sanmam siralama sasmaz bak 4.sensin 5.bbutterfly :)
ayyy saadet şimdi gördüm süpersin kaydirigubbakcemile5
ben adım atmaya korkarken sen nasılda döktürüyorsun kaydirigubbakcemile3
ayyy çok tatlısın :))) olumunekankayizsmile
bozom doktormuyorum sallaniyorum yuse sarki godnerdimisti dur cekiyim koyiyim dedim iki ayri video koydum izleinmi ? cok komik ya ev haliyle sallandim durdum gulun diye koydum sagolc anim arkadasim..
ceylanım yeni gördüm yazını bugün gittim doktorum yoktu muayene olamadım ama sancım var diye nstye girdim sancı çıkmadı bebeğin kalp atışlarıda iyi böyle giderse ilacı bırakıcam ondan sonra ne zaman gelirse artık alırlar artık büyüdü sığmıyor içeri
bozom doktormuyorum sallaniyorum yuse sarki godnerdimisti dur cekiyim koyiyim dedim iki ayri video koydum izleinmi ? cok komik ya ev haliyle sallandim durdum gulun diye koydum sagolc anim arkadasim..
izledim canım
bide topuklu mu giydin sen?
ayy ama varya çok hoşuma gitti ne güzel enerjiksin öyle maşallah maşallah
ben kafamı kaldıramıyorum yastıktan kaydirigubbakcemile3
facede kendimi ekledim kizlar:=))
gerci daha cok ayarlarla ugrasmam lazim ama egal onemi yok zamanim cok var,
migdem cok fena makarna yedim colam da bitmis:=(( migdem beni oldurdu olmasa ilac icecem:=)
salatada kar etmiyorr
canim ben hep platform giyiyorum burda hali kavramida yok biliyosun evlerde alistim bazen yalin ayak oslamda genelde platform var cok yuksek degil ama :) ayri topuk giyemiyorum korkma belim agriyo onalr bekliyo dolapta sagolc anim izle gul valla iki videoyuda izledinmi ? kedilerim alisik arkada oyle normal hayatalrini surduyo bir sye olmamis gibi :)
melek benimkide batiyo ya surekli birde yatamiyorum pc basindayim gecmis olsun canim arkadasim ben gidiyim adam yemek haz\irliyo yardim ediyim gerci ben yaptim o sadece pisiriyo ama yardim ediyim yiyim gelirim yine opt kizlar hepinizi :)