2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende sevmem öle tatlı meyve..ama nutella de bana... 1 dkda dev kavanoz biter laelaelaelaelae

Dün marketten dev boy hurma aldı.. 60 TL kafamçokkarıştı oğluna feda olacakmışşşşş!!
Nutella istedim almadı...nutella alırsa hurma yemezmişim.. (haklı)

Bende hurmayı bıraktırdım...(küçüğünü aldım) çenesinden kurtulamam sonra 3-5 kilo hurma aldım çürüttün der sempatiksalakcinni

o nasil hikmetli hurma be yusem 60 tl agacimi aldi seninki ne
nutella cok hassas konu bu gun bitti yine neyse cumartesi alirim yarin yemiyimde pekmez tahin yerim yarinda :)

kaç gündür düşünüyorum ama kendimde birde çok sıcak hep erteledim o yüzden ama olamayacak ben nasıl yapacağımı bilemiyorum en iyisi böyle olması galiba

Sıcakta çıkma
Ben bugün metro hast den geze geze..z.paşa... çarşı yürüdüm 3saat durmadan
Hantallık etmeyim diye
Saat 4-7 arası

gitmene gerek yok..tel aç....Sitede telefonu var...bulamadıysan bennim dr kartında da yazıyo tel
Senin kuzen hangi hastanedeydi?

benim kuzenim marsa doğum evinde
şimdi biraz konuştuk söz verdi birdaha öyle hırçınlık yapmıyacakmış

o nasil hikmetli hurma be yusem 60 tl agacimi aldi seninki ne
nutella cok hassas konu bu gun bitti yine neyse cumartesi alirim yarin yemiyimde pekmez tahin yerim yarinda :)
Görsen dev kutuda kucaklamış koymuş sepete..

onu alsa 1ay bişi yemesemde olur..sadece onla beslenssem bile bitiremem ben okadar hurmayı
Vur dersin öldürür..erkek işte

baktım canım az önce yok göremedim o bölüm yok annemlerin orada adana tıp var orada var biliyorum metronun fiyatı çok uygun onun için demiştim

Bende bulamadım ondan ara dedim..

Bugün doğum fiyatlarını sordum
Normal..sezeryan farketmez
300 tl
Özel oda ...1 gece kalın acak..3 dr...kendi dr doğuma giriyo

Epidural için...50-100fark olabilir..onu ferat beyden öğrenecem izinden gelsin
Sitede sorun var
Yatim ben artık..bugün çok yürüdüm

yarın temizlik yapıcam...oğlumun yatağı geliyooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :sm_cool:

metrodan çarşıya kadr yürüdünmü kız delimisin çok yürümüşsün doğurma yolda bide

daha o neki...
Kenan evreni baştan başa gezdim p.tesi

salı....gülbahçesinde inip tedaşa yürüdüm...ordan yine g.paşa...çarşıya yürüdüm..saat 4de çıktım evden..sıcakta...kaydirigubbakcemile

haha ye hurmalari hadi afiyet olsun ne guzel adam seni dusnuyo iste aferin ona :)
o ne kadar yolki yurumus yusem ?

5-7 km den fazladır..aralardan gidiyorum geze geze..magazalarda geziyorum bide..
Başka türlü çıkıp yürümem ..bahanem olıyo

pc kullanirken egiliyorum tabi biraz ama ciddi oynuyo dokunma falan degil bedeniyle oynuyo sonra asagi dogru bir sey kayiveriyormus gibime geliyo ufff ya basladi yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…