bende sevmem öle tatlı meyve..ama nutella de bana... 1 dkda dev kavanoz biter laelaelaelaelaeyus einanmammi inandim hurmaya gittim bu gun almaya bulamadim yarin gelicekmis alir resmini ceker gonderirim cokta tatli meyve hic sevmem ama mecbur yiyim :)
haha valla uc tane baktim yuse yuse yuse bune ya dedim uc fazla bencede sonra egitime sana yolluyorum dersin aman tanrim ..
Metro Hastanesi - zel Adana Metro Hastanesi - Adana Hastanesi - MetroPark Hastanesimetro hstanesinde varmıdır bu konu hakkında uzman acaba orayamı götürsem şimdi biraz konuştum kardeşini sabırsızlıkla beklediğini söylüyor kardeşini kıskanacağını sanmıyorum ama benden çok ilgi görüyordu bu zamana kadar şimdide benim rahatsızlıklarım kız kendini boşlultamı hissetti acaba
baktım canım az önce yok göremedim o bölüm yok annemlerin orada adana tıp var orada var biliyorum metronun fiyatı çok uygun onun için demiştim
kaç gündür düşünüyorum ama kendimde birde çok sıcak hep erteledim o yüzden ama olamayacak ben nasıl yapacağımı bilemiyorum en iyisi böyle olması galiba
benim kuzenim marsa doğum evindeSıcakta çıkma
Ben bugün metro hast den geze geze..z.paşa... çarşı yürüdüm 3saat durmadan
Hantallık etmeyim diye
Saat 4-7 arası
gitmene gerek yok..tel aç....Sitede telefonu var...bulamadıysan bennim dr kartında da yazıyo tel
Senin kuzen hangi hastanedeydi?
Görsen dev kutuda kucaklamış koymuş sepete..o nasil hikmetli hurma be yusem 60 tl agacimi aldi seninki ne
nutella cok hassas konu bu gun bitti yine neyse cumartesi alirim yarin yemiyimde pekmez tahin yerim yarinda :)
baktım canım az önce yok göremedim o bölüm yok annemlerin orada adana tıp var orada var biliyorum metronun fiyatı çok uygun onun için demiştim
metrodan çarşıya kadr yürüdünmü kız delimisin çok yürümüşsün doğurma yolda bide
haha ye hurmalari hadi afiyet olsun ne guzel adam seni dusnuyo iste aferin ona :)
o ne kadar yolki yurumus yusem ?
öne eğilipmi oturuyosunkizlar kizim karnimda donuyo ya icim tuhaf oluyo oynama falan degil resmen yer degistiriy sanki si\zdede oluyomu boyle ?
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanyuse iyi geceelr tatli uykular canim..
Eğilme kzın üstüne fazla...eğilince rahatsız ediyo...pc kullanirken egiliyorum tabi biraz ama ciddi oynuyo dokunma falan degil bedeniyle oynuyo sonra asagi dogru bir sey kayiveriyormus gibime geliyo ufff ya basladi yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?