2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kolay gelsin mih ri :CüvCüv:

ne yapcan mecbursa
Ne yapacam mihricim.Bişey yapamıyorum.Garibim oda çok yoruluyor,bunalıyor biraz.Hayırlısı bakalım.Geçecek bu günler...

Mihri Allah yardımcın olsun.Bugün ablamla beraberdik.Nöbetten çıkıp bize gelmişti.1 kızı 1 oğlu var.Aralarında 18 ay var.Ablam sinir krizi geçiyor artık.İkiside huysuz olmuş falan.Onlara bakınca çocuk büyütmekten korkuyorum kafamçokkarıştı

yuse napsak bi çözüm bulsun bize saadet.

dpktora gittim ama ilk postaneye ugradim baktim saat gecmis doktorda bana bakmadi saat bitti diye yarin acile gidicem agrim var dicem numara yapicam kendime baktiricam insallah :)
Baksana ipek cin gibi bizim saadet..
Helal olsun saadet.. elinden geleni ardına koma oralarda..
İpeğede bi yol göster.

Hiç olmazsa uğraşın var
Bize baksana kimimiz bebiş taklidi yapıyos..
Kimimiz kocalardan yakınıyoz
Zaman geçmiyoo bo koca göbüşle

İlaç vakti...Gidip şu nidilatı alayım.Tadı da bi kötü bi kötü...Ama bebişim için:CüvCüv:

benim hamilelik basindan bu yana kullandigim tek ilac demir hapi ama dun yine kramp girdi gec kaldim ama soyliyim doktorea belki magnezyum veriri banada

ayy çok sinirlendim kızımla bilgisayar kavgası ederken klavyenin alt kısmı koptu inanamıyorum nasıl oldu

Hurmada, hamilikte kadınların alması gereken bir B vitamini olan folik asit de bulunmaktadır. Folik asit (B9), vücutta yeni kan hücresi yapımında, vücudun yapı taşı olan amino asitlerin yapımında ve hücrelerin yenilenmesinde önemli görevler üstlenen bir vitamindir.

Bu yüzden hamilelikte folik asit ihtiyacı belirgin şekilde artar ve günlük ihtiyaç iki katına çıkar. Hurma, folik asit açısından çok zengin bir besin türüdür.

Hurmanın içerdiği demir, kırmızı kan hücrelerinde bulunan hemoglobin sentezini kontrol eder ve bu da hamilelikte kansızlığın engellenmesini ve bebeğin gelişimi için hayati önem taşıyan kandaki alyuvarlar dengesinin uygun hale gelmesini sağlar.

ayy çok sinirlendim kızımla bilgisayar kavgası ederken klavyenin alt kısmı koptu inanamıyorum nasıl oldu
mihri napsın bu satte senden başka eğlencesi yok çocuğun
sende haklısın ama..
Neyse hala çalışıyo ..kızma çocuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…