şu anda hiç kimse benim yaptığımı yapmıyordur kızımı uyutamıyorum yanıma geldi gelin giydirme oyunu oynuyoruz mecburen ilgilenmem lağzım ama çatlayacağım sinirden gece gece gelinde nereden çıktı yaaabayanssulusmile
Ne yapacam mihricim.Bişey yapamıyorum.Garibim oda çok yoruluyor,bunalıyor biraz.Hayırlısı bakalım.Geçecek bu günler...ne yapcan mecbursa
şu anda hiç kimse benim yaptığımı yapmıyordur kızımı uyutamıyorum yanıma geldi gelin giydirme oyunu oynuyoruz mecburen ilgilenmem lağzım ama çatlayacağım sinirden gece gece gelinde nereden çıktı yaaabayanssulusmile
yuse napsak bi çözüm bulsun bize saadet.
Baksana ipek cin gibi bizim saadet..dpktora gittim ama ilk postaneye ugradim baktim saat gecmis doktorda bana bakmadi saat bitti diye yarin acile gidicem agrim var dicem numara yapicam kendime baktiricam insallah :)
kızın olacaksa sanada kolay gelsin tüm kız anaları yandınız şimdide makyaj yapıyoru sırsyla yapıyoruz :sinifsinif:kolay gelsin mih ri :CüvCüv:
Hiç olmazsa uğraşın varşu anda hiç kimse benim yaptığımı yapmıyordur kızımı uyutamıyorum yanıma geldi gelin giydirme oyunu oynuyoruz mecburen ilgilenmem lağzım ama çatlayacağım sinirden gece gece gelinde nereden çıktı yaaabayanssulusmile
haha iki cozum var onalr caliscak siz yiyip iciceksiniz yada onalri firlaticaksiniz ilgisizlige baska care yok ne yazikkisaka tabi ..
kızın olacaksa sanada kolay gelsin tüm kız anaları yandınız şimdide makyaj yapıyoru sırsyla yapıyoruz :sinifsinif:
ayy çok sinirlendim kızımla bilgisayar kavgası ederken klavyenin alt kısmı koptu inanamıyorum nasıl oldu
mihri napsın bu satte senden başka eğlencesi yok çocuğunayy çok sinirlendim kızımla bilgisayar kavgası ederken klavyenin alt kısmı koptu inanamıyorum nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?