yok önemli değilde hep kendisiyle ilgilenmemi istiyor bu aralar çok değişti benim sadece kendine bakmamı istiyor ymğini bile biz yediriyoruz srekli ilgi istiyor bende kendimden herzaman ilgi gösteremiyorum galiba yarın dr randevu alıp psikoloğa götürecem zaten düşünüyordum türlü türlü huy edindi 1 ay içinde bu saatte bir çocuk uyanık olurmu yaamihri napsın bu satte senden başka eğlencesi yok çocuğun
sende haklısın ama..
Neyse hala çalışıyo ..kızma çocuğa
kızarmıyım olan mala olsun zaten hala çalışıyormihri kizma kizina hala calisiyo bak ta,mir bile edebilirsin belki gecmis olsun ..
tamamda bende şuan sabır sıfır noktada kendime bile katlanamıyorum düşün eşim bana nasılsın bile diyemiyor hemen küsüyor ona nasılsın diye sormuyormuş halbuki ona gösterilen ilgi hiç kimseye gösterilmedi o gün biraz hastalandı anneme diyormuşki biraz numara yapıyorum benimle iligilensinler diye yapıyorum diyormuş anlayamadım acaba bebeğide kıskanırmı çok korkuyorummihri gayet normal davranislar yillardir alisik oldugu kendinin odak noktasi oldugu her sey su an dgeisim icinde kizinda buna adapte olmaya calisiyo ama bu bir gunde iki gudne olmaz bocalicak daha cok ilgi isticek daha cok alisik olmadigins eyelr goruceksin anlayisla karsila ben kardeism ilk geldiginde 8 yasinda yataga yaptim dusun yani snede anlayisla karsila gecicek ama sbair biraz onun icinde kolayd egil bu durum ..
benimkide o gün kaçırdı çiş yapmayı 1,5 yaşında terketti inanamadık eşimle gerçi biraz rahatsızdı ama hiç birşey olmamış gibi olurkızım üzülme dedikben ilk kardeism dogdugunda 7 yaisndaydim galiba 4 sene altima kacirdim annemde ne olur olmaz diye bezliyodu beni :)
Zaten o yazıyı sana ekledimyuse cok icimden geldi sana bir paket hurma yollicam burdan :)
yuse ben sana dogum icin kart yazdim ama simdi farkettimki sana uc tane yazmisim ucuzmu dogurcan icimemi dogdu nedir hayirdir :)
kızarmıyım olan mala olsun zaten hala çalışıyor
yok önemli değilde hep kendisiyle ilgilenmemi istiyor bu aralar çok değişti benim sadece kendine bakmamı istiyor ymğini bile biz yediriyoruz srekli ilgi istiyor bende kendimden herzaman ilgi gösteremiyorum galiba yarın dr randevu alıp psikoloğa götürecem zaten düşünüyordum türlü türlü huy edindi 1 ay içinde bu saatte bir çocuk uyanık olurmu yaa
benimkide o gün kaçırdı çiş yapmayı 1,5 yaşında terketti inanamadık eşimle gerçi biraz rahatsızdı ama hiç birşey olmamış gibi olurkızım üzülme dedik
metro hstanesinde varmıdır bu konu hakkında uzman acaba orayamı götürsem şimdi biraz konuştum kardeşini sabırsızlıkla beklediğini söylüyor kardeşini kıskanacağını sanmıyorum ama benden çok ilgi görüyordu bu zamana kadar şimdide benim rahatsızlıklarım kız kendini boşlultamı hissetti acabaBbebek geliyo ya...başladı sisn evde kıskançlıklar.
zaten bi ara snırım babayı kıskanıyordu..
iyi dersin..gitmelisiniz...
Bu saatte uyanık olmasına bende şaştımklava:
Saadet güzel anlatmışmihri cok iyi anliyorum cidden bende bazen cok mutlu hissediyorum kendimi bazende ufacik seyden biri dokunsada patlasam kivamina geliyorum hani eslerimiz anliyo hormon falan diyo ama bunu kizinin anlamasi imkansiz o su an kendiyle savasiyo eve sonucta kardeste olsa ikinci bir ortak geliyo seni anlamasi cok ama cok zor bunu hic bekleme kiskanicakmi muhtemelen davranislarindan kiskanicak gibi sinyaller veriyo hani ben psikoloja falanda cok inanmiyorum cok gereksiz sosyetik isler gibi geliyo kimse alinmasin benim sahsi fikrim tamamen yani cocuk bu kadin ne yapicak konusacak konusacak cocuk eve gelicek ayni hareketler ama sen istersen kendin icin ona karsi nasil bir tavir aman gerektigi icin git psikoloja ama oda ayni kapiya cikicak sana sabir dicek ozveri dicek denge dicek sen bunlari zaten biliyosun eline sopa alip kardeisne bak demiceksin sonucta kizina sihirli degnekle dokunmicak psikoloj olanda parana olucak sabrediceksin dengeyi saglamaya calisacaksin bebege ne aldiysan onada aynisinin benzerini alicaksin kardes degilde eve ona arkadas geliyo izlenimi vericeksin heleki sakin ona ortak gelmis gibi davranmicaksin o yine evde prenses olucak annem bir kere bana kardeism sacimi cekmisti aa senden guclu bak goruyomusun demisti tokati kundaktaki bebege yapistrmistim annemin sucu tabi bu benim degil allah yardimcin olsun ne diyim kolaylik versin sabir arkadasim baska care yok sabir denge ..
keşke dün söyleseydinmetro hstanesinde varmıdır bu konu hakkında uzman acaba orayamı götürsem şimdi biraz konuştum kardeşini sabırsızlıkla beklediğini söylüyor kardeşini kıskanacağını sanmıyorum ama benden çok ilgi görüyordu bu zamana kadar şimdide benim rahatsızlıklarım kız kendini boşlultamı hissetti acaba
kaç gündür düşünüyorum ama kendimde birde çok sıcak hep erteledim o yüzden ama olamayacak ben nasıl yapacağımı bilemiyorum en iyisi böyle olması galibakeşke dün söyleseydin
bugün kontrole gittim sorardım..sitesine bakalım bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?