2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mihri napsın bu satte senden başka eğlencesi yok çocuğun
sende haklısın ama..
Neyse hala çalışıyo ..kızma çocuğa
yok önemli değilde hep kendisiyle ilgilenmemi istiyor bu aralar çok değişti benim sadece kendine bakmamı istiyor ymğini bile biz yediriyoruz srekli ilgi istiyor bende kendimden herzaman ilgi gösteremiyorum galiba yarın dr randevu alıp psikoloğa götürecem zaten düşünüyordum türlü türlü huy edindi 1 ay içinde bu saatte bir çocuk uyanık olurmu yaa

mihri gayet normal davranislar yillardir alisik oldugu kendinin odak noktasi oldugu her sey su an dgeisim icinde kizinda buna adapte olmaya calisiyo ama bu bir gunde iki gudne olmaz bocalicak daha cok ilgi isticek daha cok alisik olmadigins eyelr goruceksin anlayisla karsila ben kardeism ilk geldiginde 8 yasinda yataga yaptim dusun yani snede anlayisla karsila gecicek ama sbair biraz onun icinde kolayd egil bu durum ..

tamamda bende şuan sabır sıfır noktada kendime bile katlanamıyorum düşün eşim bana nasılsın bile diyemiyor hemen küsüyor ona nasılsın diye sormuyormuş halbuki ona gösterilen ilgi hiç kimseye gösterilmedi o gün biraz hastalandı anneme diyormuşki biraz numara yapıyorum benimle iligilensinler diye yapıyorum diyormuş anlayamadım acaba bebeğide kıskanırmı çok korkuyorum

ben ilk kardeism dogdugunda 7 yaisndaydim galiba 4 sene altima kacirdim annemde ne olur olmaz diye bezliyodu beni :)
benimkide o gün kaçırdı çiş yapmayı 1,5 yaşında terketti inanamadık eşimle gerçi biraz rahatsızdı ama hiç birşey olmamış gibi olurkızım üzülme dedik

yuse ben sana dogum icin kart yazdim ama simdi farkettimki sana uc tane yazmisim ucuzmu dogurcan icimemi dogdu nedir hayirdir :)
lmaz: aman allah korusun
1taneyle nasıl uğraşacam bilemiyom
Sen en çok beni düşünüyon demekki
ay unuttummu diye diye 3kere yazmışın
3ünü bi yolla bari :)

mihri cok iyi anliyorum cidden bende bazen cok mutlu hissediyorum kendimi bazende ufacik seyden biri dokunsada patlasam kivamina geliyorum hani eslerimiz anliyo hormon falan diyo ama bunu kizinin anlamasi imkansiz o su an kendiyle savasiyo eve sonucta kardeste olsa ikinci bir ortak geliyo seni anlamasi cok ama cok zor bunu hic bekleme kiskanicakmi muhtemelen davranislarindan kiskanicak gibi sinyaller veriyo hani ben psikoloja falanda cok inanmiyorum cok gereksiz sosyetik isler gibi geliyo kimse alinmasin benim sahsi fikrim tamamen yani cocuk bu kadin ne yapicak konusacak konusacak cocuk eve gelicek ayni hareketler ama sen istersen kendin icin ona karsi nasil bir tavir aman gerektigi icin git psikoloja ama oda ayni kapiya cikicak sana sabir dicek ozveri dicek denge dicek sen bunlari zaten biliyosun eline sopa alip kardeisne bak demiceksin sonucta kizina sihirli degnekle dokunmicak psikoloj olanda parana olucak sabrediceksin dengeyi saglamaya calisacaksin bebege ne aldiysan onada aynisinin benzerini alicaksin kardes degilde eve ona arkadas geliyo izlenimi vericeksin heleki sakin ona ortak gelmis gibi davranmicaksin o yine evde prenses olucak annem bir kere bana kardeism sacimi cekmisti aa senden guclu bak goruyomusun demisti tokati kundaktaki bebege yapistrmistim annemin sucu tabi bu benim degil allah yardimcin olsun ne diyim kolaylik versin sabir arkadasim baska care yok sabir denge ..

kızarmıyım olan mala olsun zaten hala çalışıyor

Bbebek geliyo ya...başladı sisn evde kıskançlıklar.
zaten bi ara snırım babayı kıskanıyordu..
iyi dersin..gitmelisiniz...

Bu saatte uyanık olmasına bende şaştım klava:

yus einanmammi inandim hurmaya gittim bu gun almaya bulamadim yarin gelicekmis alir resmini ceker gonderirim cokta tatli meyve hic sevmem ama mecbur yiyim :)

haha valla uc tane baktim yuse yuse yuse bune ya dedim uc fazla bencede sonra egitime sana yolluyorum dersin aman tanrim ..

birde benim cahil sulalem kardesim dogduktan sonra senin pabucun dama atildi demsiti gicik olmustum bu soze halada olurum ne cahil milletimiz var ya 7 yasinda benle ugrasmislar ..

benimkide o gün kaçırdı çiş yapmayı 1,5 yaşında terketti inanamadık eşimle gerçi biraz rahatsızdı ama hiç birşey olmamış gibi olurkızım üzülme dedik

mihri ben senelerce kacirdim kardesimden sonra anneminde sabri tasmaya baslamisti hatta bir gece korkumdan kalkip kurutup islak bir kac gun saklayip uyumustum sakin kizma yazik ya bilerek yapmiyo yani ..

Bbebek geliyo ya...başladı sisn evde kıskançlıklar.
zaten bi ara snırım babayı kıskanıyordu..
iyi dersin..gitmelisiniz...

Bu saatte uyanık olmasına bende şaştım klava:
metro hstanesinde varmıdır bu konu hakkında uzman acaba orayamı götürsem şimdi biraz konuştum kardeşini sabırsızlıkla beklediğini söylüyor kardeşini kıskanacağını sanmıyorum ama benden çok ilgi görüyordu bu zamana kadar şimdide benim rahatsızlıklarım kız kendini boşlultamı hissetti acaba

Saadet güzel anlatmış

Damdan düşen misali..
aynı durumu yaşamış..

Benden küçük 2 kızkardeşiöm var ama 1 ve2 yaş fark var...saadet kadar güzel anlatamazdım alkisalkisalkis
işaretlediğim yerd önemli...
okadarcık laf bile ablaayı üzmeye yeter

keşke dün söyleseydin
bugün kontrole gittim sorardım..sitesine bakalım bilmiyorumkismile

saadetcim hiç kızarmıyım şuanda zaten hassas birde kendini büyük zannediyor kıyafetlerinin bazılarını beğenmiyor aksam benim gece kıyafetim var simli felan gitmiş onu giymiş makyaj yapmış hiç birşey demedim saatlerce onunla gezdi benim kıyafetlerimi giymek istiyor dr bu yüzdende gitmek istiyorum aslında

keşke dün söyleseydin
bugün kontrole gittim sorardım..sitesine bakalım bilmiyorumkismile
kaç gündür düşünüyorum ama kendimde birde çok sıcak hep erteledim o yüzden ama olamayacak ben nasıl yapacağımı bilemiyorum en iyisi böyle olması galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…