ysm herkes msn de
ya şu msnye nasıl giriyoz biri bana mesaj atarsa özelden sevinirim
sıcaklatan kimse yerind eduramıyor sanırm ondan aynı günlerimiz seninle hayırlı doğumlar versin rabbim
heroinecim mrb canım ben burdayım msn nasıl giriliyor biliyor musun
kızlar bazen düşünüyorumda ...çok az zamanımız kaldı... belkı bugun bile doğrabiliriz... hem korku hem telaş hemde mutluluk hissedıyorum...
bebek beklemek cok değişik bir duyguymuş...onun içimde hoplayıp zıplamasını cok özleyeceğim ... boş yere telaşlarımı bıle özelyeceğim ama tabıkı kucağıma alıp sevmek....
bebeğimin yumuşak bacaklarını tombik kollarını öpüp koklamak daha guzel olsa gerek....
İnşallah hepimiz bu duyguları Allahın izniyle yaşarız....
bı andan içimden geldı böyle yazmak istedım...
heroinecim mrb canım ben burdayım msn nasıl giriliyor biliyor musun
günaydın kızlar çıkolataya ne oldu
kızlar bazen düşünüyorumda ...çok az zamanımız kaldı... belkı bugun bile doğrabiliriz... hem korku hem telaş hemde mutluluk hissedıyorum...
bebek beklemek cok değişik bir duyguymuş...onun içimde hoplayıp zıplamasını cok özleyeceğim ... boş yere telaşlarımı bıle özelyeceğim ama tabıkı kucağıma alıp sevmek....
bebeğimin yumuşak bacaklarını tombik kollarını öpüp koklamak daha guzel olsa gerek....
İnşallah hepimiz bu duyguları Allahın izniyle yaşarız....
bı andan içimden geldı böyle yazmak istedım...
geçmiş sayfalarda anlaymışlardı ama bende kaydedemedimbugun kontrolum var kızlar nst ye giricem ilk kez nasıl bişey ki bu giren var mı sonra da bebişime ciciler almaya gidicez :))
çıkoya nolmuş hakkaten ben hiç geçmişe bakamdım
heroinecim aynı fikirdeyim. ben tam beş yılım dolsun çyle bebek istiyorum demiştim. gönlüme göre oldu oğluşum gelsin bakalım sağlıklı ve ahlaklı olurlarsa tadından yenmez bence
mentos bende bugün ilk defa giricem nstye 20 dk oğluşumun kap atışlarını dinliycem
kızlar kilo ile gebe kaldığım için benim doktor kilo almama kızıyor . ben genelde sabah erkenden gidiyordum doktora, aç karnına tartılıyordum. bugün saat dörtte randevum ve üç kilo bile oynuyor. umarım bir sorun çıkmaz
kızlardoğum çantamı henüz hazırlamadım panikteyim belki bygün vakit bulursam hazırlamak istiyorum artık 36 haftanın içindeyim bebek gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?