2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ysm herkes msn de

yuse canım bir ben konuşamadım msn de sizinle nerde yanlış yaptım anlamadım

ya şu msnye nasıl giriyoz biri bana mesaj atarsa özelden sevinirim

banada lütfen bilmiyorumkismile

sıcaklatan kimse yerind eduramıyor sanırm ondan aynı günlerimiz seninle hayırlı doğumlar versin rabbim

özkem evet canıım günlerimiz aynı bakalım hangimiz önce dogurucaz...

günaydın arkadaşlar
dün işte son günümdü. artık bıraktım evdeyim. bugün doktor kontrolüm var umarım oğlum dönmüştür. çikolataya çok üzüldüm. dualarımız onunla

kızlar herkes msn veya facebook ta galıba ..ama ben işyerınden bu sitelere giremıyorum maalesef...arada buraya da bakın lütfennn

kızlar bazen düşünüyorumda ...çok az zamanımız kaldı... belkı bugun bile doğrabiliriz... hem korku hem telaş hemde mutluluk hissedıyorum...
bebek beklemek cok değişik bir duyguymuş...onun içimde hoplayıp zıplamasını cok özleyeceğim ... boş yere telaşlarımı bıle özelyeceğim ama tabıkı kucağıma alıp sevmek....
bebeğimin yumuşak bacaklarını tombik kollarını öpüp koklamak daha guzel olsa gerek....
İnşallah hepimiz bu duyguları Allahın izniyle yaşarız....

bı andan içimden geldı böyle yazmak istedım...

heroinecim mrb canım ben burdayım msn nasıl giriliyor biliyor musun

geçmiş sayfalarda anlaymışlardı ama bende kaydedemedim bugun kontrolum var kızlar nst ye giricem ilk kez nasıl bişey ki bu giren var mı sonra da bebişime ciciler almaya gidicez :))

ayyyy inş. inş. Allahım bizede nasip etsin bebişlerimizi sağlıklıkucağımıza alalım çekirdek bi aile olucaz artık inşşş.. çok güzel bir duygu kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar çıkolataya ne oldu

hani akıntısı geliyodu ya normal akıntı değilmiş kesede açılma varmış amniyo sıvısı geliyomuş dr dinlen demiş eğer kapanmazsa hafta sonu sezeryan yapcaklar mış öyle yazmıştı inş.düzelir de zamanında gelir bebişler

heroinecim aynı fikirdeyim. ben tam beş yılım dolsun çyle bebek istiyorum demiştim. gönlüme göre oldu oğluşum gelsin bakalım sağlıklı ve ahlaklı olurlarsa tadından yenmez bence

geçmiş sayfalarda anlaymışlardı ama bende kaydedemedim bugun kontrolum var kızlar nst ye giricem ilk kez nasıl bişey ki bu giren var mı sonra da bebişime ciciler almaya gidicez :))

mentos bende bugün ilk defa giricem nstye 20 dk oğluşumun kap atışlarını dinliycem

kızlar kilo ile gebe kaldığım için benim doktor kilo almama kızıyor . ben genelde sabah erkenden gidiyordum doktora, aç karnına tartılıyordum. bugün saat dörtte randevum ve üç kilo bile oynuyor. umarım bir sorun çıkmaz

çıkoya nolmuş hakkaten ben hiç geçmişe bakamdım

canım benim kesesinde yırtılma varmış suyu geliyomuşç erken doğum riski varmış, kese kendiliğindende kapanabiliyormuş yada açılabiliyrmuş ve doğum gerçekleşiyormuş umarım kapanır ve zamanında doğum olur herkesin ve çükolatanın

20 dk mıymış çok heyecanlı bak şimdi dahada merak ettim :))

kızlardoğum çantamı henüz hazırlamadım panikteyim belki bygün vakit bulursam hazırlamak istiyorum artık 36 haftanın içindeyim bebek gelebilir

hro canm bende hazırlamadım içimden hiç gelmiyor hazırlamak havalar cok bunalttı artık nolur soguk olsun nefes alamıyorum cok zorlanmaya başladım ....

kızlardoğum çantamı henüz hazırlamadım panikteyim belki bygün vakit bulursam hazırlamak istiyorum artık 36 haftanın içindeyim bebek gelebilir

benimde daha park yatağım uyku setim ve hastane çantam hazır değil bugun alıcam inş.daha bebişimin kıyafetlerini bile yıkayamadım geçmi kaldım ki bugun tamamlayıp hepsini yıkayayım bari sürpriz yaparsa hazırlıksızımmdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…