2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya kızlar bide bebeklerimiz sıcakta gelicek ya uyku seti çok sıcak olmaz mı nevresim daha mı mantıklı siz ne yaptınız

mentoscum park yatak uyku seti sonrada olurç benimde park yatak var ama iç yatak alamadım, anakucağı ve gögüs pompamda duruyor.
ama hastane çantası önemli bence. çok geç kalmadık ama bu iki hafta içinde bitse iyi olur bence

Valla ben de hiç bişi hazırlamadım...
Yawrumun 4 tane badısı 3 tane tulumu bı hast çıkışı ve 2 tane battanıyesı var..bıde kendıme gecelık aldım..bı gelse varya ortadayız...
Ne yatağı ne arabası ne pusetı var oğluömun ve ben hala delı gıbı calışıyorum....
Normal tarıhım 15 eylül ama bakalım inş. Bayramdan sonra olur...milleti ramazan da teleşlandırmak ıstemeyız....

evden dışarıda cıkamıyorum cok bunaldım karnımda cok kaşınıyor özellikle göbek deliği çevrem göbeklerimiz daha büyüycek mi ya

ya kızlar bide bebeklerimiz sıcakta gelicek ya uyku seti çok sıcak olmaz mı nevresim daha mı mantıklı siz ne yaptınız

canım eğer yastık ve ayorganı yoksa şart ama ilk geldiklerinde eylül dahi olsa battaniye yeterli olucak yüksek bir ihtimalle
benim annem yataşın bebe yorganı ve bebe yastığını aldım deyince uyku seti almadım. üç tanede nevresim takımı dikti annem. ilk başta nevresim takımlarına ya ince battaniye ile kullanıcam yada sadece battaniye ile yatırıcam ,
öle konuştuk annemle

Kızlar bu arada nts de cok sıkıcı bişey.... 15-20 dk yoruluyorsun valla..ben pek sevmedım ..belkı devlet hast girdiğim içindir... Klıma yok fenalık bastı hiç kımıldamadan dur dıyolar ama durmaıyorsunkı :))

tabıkı bebişin kalp atışlarını duymak cok guzelll ama arasıra kesılıyor telaşlanmayın sakın...sonra bı hopluyor....gerı başlıyor...

heroinecim senle aynı zamna gliyof satımız benimde 15 eylül gözüküyor sanırım hastanemizde aynı belkide aynı zamana gelicek doğumlarımız

çok geçmiş olsun canım,inşallah bebişin bikaç hafta daha sabreder de sağlıklı sıhhatli gelir dünyaya. Bak suyu geldiği halde haftalarca bekleyen bebişler varmış,sen de içini ferah tutmaya çalış

bende öle yapım ozaman canımda uyku setini kışa koyarım artık ben yastık yerine yan yatma yastığı aldım daha sonrası içinde boğulma önleyici yastık tecrübelş anneler yan yatma yastığının çok işe yaradığını söyledi bende aldım

kızlar ben evi toplayıp temizlik yapıcam doktordan dönünce temiz bulmak istiyorum, kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

ayyy bende ünv.hast.gitcem ama çokta merak ediyorum inş.iyi geçer sanırım sancı var mı diye bakıyolar mış peki kızlar daha sonra sizi haftada 1 mi yoksa 2 haftada bir mi çağırdı dr.

evden dışarıda cıkamıyorum cok bunaldım karnımda cok kaşınıyor özellikle göbek deliği çevrem göbeklerimiz daha büyüycek mi ya

ay sorma bende aynı dertten muzdaribim birde göbek deliğim dışarı doğru çıktı kaşırken bi tuhaf oluyorumakannehir

heroinecim senle aynı zamna gliyof satımız benimde 15 eylül gözüküyor sanırım hastanemizde aynı belkide aynı zamana gelicek doğumlarımız

Kım bilir belkide aynı anda sancı ceker doğururuz..doktorlar farklı Allahtan... hangimize koşacaktı yoksa....
ben şimdilik bı aksılık olmazsa ve son anda korkup kaçmazsam normalden yanayım...
bebiş erkek , malum erkekler bıraz daha gec gelır dıyorlar..bakalım ne zaman doğacak yaramazlarımız ...

ayyy bende ünv.hast.gitcem ama çokta merak ediyorum inş.iyi geçer sanırım sancı var mı diye bakıyolar mış peki kızlar daha sonra sizi haftada 1 mi yoksa 2 haftada bir mi çağırdı dr.

iyi gecer tabıkı bişi yokki...içini ferah tut..
kontrol içinde zaten son ayda olduğumzu için 10-15 gun ara ile gel dıyorlar.

normalde hep erkekler geç gelir derler ama bu sene hep sürpriz yaptılar erken doğanlar hep erkek lilanın bebişide erkek o da erken geldi erkekler bu geleneği bozacak gibi bütün bebişlerim vaktini beklesin tabi sağlıkla gelsinler inş.

Günaydın herkese,Artık son 1 ay dimi kızlar.Ay çok hyecanlıyım 8 ayı geçirdik öle böle ama son 1 ay nasıl gececek bilmem.Ben çok sabırsızlanıyorum...Kafamda başka hiçbirşey yok:asigim:

merhaba kızlar,

ben 2-3 gündür çok yorgun uyanıyorum. anlam da veremiyorum. genelde enerjik uyanan biriyimdir. ama 2-3 gündür yatak beni kendine çekiyor, sanırım vücut artık yorulduğunun sinyalini veriyor. zaten dün işten eve gidince sinirlerim bozuldu, eşime " çok yoruldum artık, sıkıldım, işe gitmek istemiyorum" diye ağladım. artık sabrım gerçekten tükendi. eğer patron ters birşey söylerse hiç çekemem. bu hafta son dedim, belki en fazla pazartesi gelirim, işleri kontrol için, o kadar. salıdan itibaren evde olacağım diye kendimi şartlarım umarım uzamaz.
evde olanlar valla kıymetini bilin.

bakıyorum da henüz bebişine pek birşey almamış olanlar var. bende arkadan yavaş gelenlerdendim alışveriş konusunda.
biz park yatağı geçtiğimiz haftasonu aldık. kapıdan rahat geçmesi için 60*120 ölçüleri olan Kanz marka bir park yatak.
ana kucağını aldık, hastaneden çıkarken ona konuluyormuş genelde.
hastane çıkışlarını falan zaten almıştım.
bu haftasonu kendime gecelik- terlik alınca da hastane çantamızı hazırlayacağım kısmetse. arkalardan gelmiş ama birşeyleri halledebilmişim, sevindim açıkçası.
bu haftasonu da kısmetse mobilyası geliyor. gerçi ilk başta park yatağında yanımızda yatacak ama mobilya ve odasını da hazır edeceğiz. odası çok içimize sindi, perdeleri ve halısı eksik ama onlarla anneannemiz ilgilenecek. zaten acelesi de yok. odada normal perde var, ona özel perde sonra olsa da olur yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…