2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Saadet bunu ben KK de okudum
Zeytin yağlı pamuğu ped koyar gibi vajene koyuyormuşsun....o bölge yumuşuyormuş...
Demek ing de biliyomuş bilmiyorumkismile
Bulursam link atarım..

Zeytin yağlı pamuğu ped koyar gibi vajene koyuyormuşsun....o bölge yumuşuyormuş...
Bulursam link atarım..

gecmisi okuyamamistim. cok onemli bilgiyi alinti yapmissin canim cok sagol! kacinci sayfadaydi? linke de bakaim da.. yarindan baslayarak hemen uygulamaya gecirmek lazim. zaten benim az kaldi. simdi yaparsam faydasi olur mu acaba

Bulursam link atarım..

ilginç bir bilgi bilmiyorumkismile
yararı gerçekten varsa yapmakta fayda var.
ama birinde ped koyar gibi yazmışınız diğerinde masaj ... hangisini yapak acep?

çikolata çok geçmiş olsun gerçekten eylül bebişleri çok aceleci çıktı Allah yardımcın olsun inş.tamamlar haftasını

Ooo kızlar bu saattte hala kaynatıyorsunuz.. Bende şöyle bi ortalığı kolaçan ediyim dedim.. Fazla kalmıycam...
çikolatacım geçmiş olsun canım....Suyun geliyormuş galiba bol bol yat dinlen....

öyle yapacakmış ama :))
derse gidip geliyo yeni şeyler öğreniyo deniyo :)))
ama söz verdi anlatacak yaptıktan sorna :)))

yalnız bu normal doğum yapcaklar için galiba sezeryanlar boşuna parmaklamasın şahsen ben sezeryan düşünüyorum zaten çok korkuyorum normal doğumdaneyvahedigeldismile

evet normal doğum için geçerli
bakalım saadet bidahaki derste ne öğrenecek :))

bence en güzeli dikiş laçkalaşıyor doğumda bi güzel dikip toparlasa dr daha güzel ya
kızımda öyle oldu iyikide öyle oldu :))

çikolatacım geçmiş olsun inşallah vakti zamanında gelir bebişin moralini yüksek tut
bendede akıntı vardı o testten yaptılar bişey çıkmadı çok şükür alttanda açılmam yok ama yumuşama varmıi oda önemliymiş hiç üzülme inşallah 2-3 hafta daha atlatırsın bu şekilde

inş. geçer yat dinlen ağırlık olmansın kapanır
beklemekten başka yapacak bieşy yok
ay hepimizin farklı bi sorunu rahat durmuyo bunların hiç biri :)
nevin iyi aksamlar nasilsiniz canim az kaldii hadi hayirlisiii 34 lerdeyiz iki gun sayma 35bitiyo masallhhh ,,,,,
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler çıkmalıyım duramıyorum belim çok ağrıyor, face de cebim var giremezsemde made den haber gönderirim size,
iyi geceler
canim cok gecmis olsun baya uzulduma.s.surekli uzan birsey olmaz bizdede oldu hastanede gunelrce yattim evdede inanki sgalikla gelsinnn uzulme
merhaba iyi aksamlar canim,,masallah az kalmis,,
sıcaklar yediklerimiz stres vs vs işte ((

nevin bizide soguklar yedi bitirdiii

merhaba kizlar nasilsiniz uamrim hepiniz iyisinizdirr
ben iyim oglusumla yarin tatile gidiyorum heyecan var azicik hizli tren yolculugu:=))birsey olmaz icm rahat artik yolda dogurrsamda ne yapim :=))
ay bunaldim 35geldim beni tutana ask olsun bundan sonrasi da oglusum gelmez zaten 2hafta dahadurdumu isterse gelsin:=))
kendinize iyi bakin giremesem merak etmeyin laptop yanimda olur gerci opuyorum iiy aksamlar,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…