kızlar günaydın. nasılsınız??
bu nasıl bir sıcaktır yaa :gitme:
gece çok sancı çektim. ağrıdan uyuyamadım. şimdi ise hafif hafif gelip gidiyor.
napıcam bilmiyorum. canım çok yanıyor mafoldumben
allahtan lekelenmem veya su gelmesi gibi durumlarım yok.
allahım sen hepimizin hardımcısı ol :Saruboceq:
az dha uzanayım bari. oturamıyorum bile
gunaydın mı desem ne desem bılemedım arkadslar :)
bısey sormak ıstıyorum bende
hastaneden cıkarken neye koycaz bu yavruları bız
portbeb denıyorya hanı o artık kullnılmıyormu
oto koltugu ana kucagı dıyede gecıyor onunlamı tasınacak
e asıya fılan goturcez o zman ne olacak bıze saglık ocagı yakın arabaya gerek yok o oto koltugundada nasıl tasınırkı ben anlamadım sızler nasıl yapcaksınız
Ben portbebe aldım anakucağı tam yatan yok ki..Ben hala güvenemiyorum o ana kucaklarına gelişim için yastık bile kullanmayın diyorlarsa ana kucakları kemikler için daha zararlı değilmidir??portbeb artık kullanılmıyor. ana kucağı kullanılıyor, resim eklemeye çalıştım beceremedim. ama artık hastaneden çıkarken bebekler ana kucağına konuyormuş.
kızlar ben de doktordan geldim.. herşey gayet yolunda şükür.. kan ve idrar tahlilleriyle nst istedi. 10 gün sonraya tekrar çağırdı. 48,5 cm ve 2,422 g olmuşuz.. kontrollerin aralığı sıklaştıkça heyecan bastırıyor bana :)
canım sağol güzelmiş fiyatıda uygunmuş.bende bakayım.siz aldınızmı?
gunaydın mı desem ne desem bılemedım arkadslar :)
bısey sormak ıstıyorum bende
hastaneden cıkarken neye koycaz bu yavruları bız
portbeb denıyorya hanı o artık kullnılmıyormu
oto koltugu ana kucagı dıyede gecıyor onunlamı tasınacak
e asıya fılan goturcez o zman ne olacak bıze saglık ocagı yakın arabaya gerek yok o oto koltugundada nasıl tasınırkı ben anlamadım sızler nasıl yapcaksınız
ben geçen cumartesiden itibaren her hafta kontrole çağrıldım , nst için. ve dediğin gibi kontroller sıklaştıkça heyecan artıyor.
bir de hizmet hastanesinde nst doğum katında. oraya çıkınca terfi almış gibi hissettim :)
Ben portbebe aldım anakucağı tam yatan yok ki..Ben hala güvenemiyorum o ana kucaklarına gelişim için yastık bile kullanmayın diyorlarsa ana kucakları kemikler için daha zararlı değilmidir??
kızlar ben de doktordan geldim.. herşey gayet yolunda şükür.. kan ve idrar tahlilleriyle nst istedi. 10 gün sonraya tekrar çağırdı. 48,5 cm ve 2,422 g olmuşuz.. kontrollerin aralığı sıklaştıkça heyecan bastırıyor bana :)
Ben portbebe aldım anakucağı tam yatan yok ki..Ben hala güvenemiyorum o ana kucaklarına gelişim için yastık bile kullanmayın diyorlarsa ana kucakları kemikler için daha zararlı değilmidir??
bende guvenemıyorum ıkı buklum olacakmıs cocuklar gıbı gelıyor ama karnımıdada oyle degıllermı ceylancım, ana kucagının ıcıne de bısey koymayın dıyorlar bılmıyorum nasıl olacak kı
canım hayırlı olsunuzun boylu olacak meleğin az kaldı artık..
ben de portbebe aldım, ana kucaklarını kullanışsız ve ağır buluyorum. bebek çok havada duruyor sanki ve yarı oturur..
haftalarımız da aynı galiba.. bakalım önce hangi bebiş gelcek? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?