2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar günaydın. nasılsınız??
bu nasıl bir sıcaktır yaa :gitme:
gece çok sancı çektim. ağrıdan uyuyamadım. şimdi ise hafif hafif gelip gidiyor.
napıcam bilmiyorum. canım çok yanıyor mafoldumben
allahtan lekelenmem veya su gelmesi gibi durumlarım yok.
allahım sen hepimizin hardımcısı ol :Saruboceq:
az dha uzanayım bari. oturamıyorum bile

gunaydın mı desem ne desem bılemedım arkadslar :)
bısey sormak ıstıyorum bende
hastaneden cıkarken neye koycaz bu yavruları bız
portbeb denıyorya hanı o artık kullnılmıyormu
oto koltugu ana kucagı dıyede gecıyor onunlamı tasınacak
e asıya fılan goturcez o zman ne olacak bıze saglık ocagı yakın arabaya gerek yok o oto koltugundada nasıl tasınırkı ben anlamadım sızler nasıl yapcaksınız

canım geçmiş olsun dikkat et kendine.. daha vaktin var, dinlendir vücudunu, yalancı sancılar dinlenmekle geçio biliosun..

ben çok nadir sancılanıorum, kasılmalar var ama sancı hissetmiyorum çoğunlukla.. agrı eşiğim mi yüksek nedir??

kızlar ben de doktordan geldim.. herşey gayet yolunda şükür.. kan ve idrar tahlilleriyle nst istedi. 10 gün sonraya tekrar çağırdı. 48,5 cm ve 2,422 g olmuşuz.. kontrollerin aralığı sıklaştıkça heyecan bastırıyor bana :)

portbeb artık kullanılmıyor. ana kucağı kullanılıyor, resim eklemeye çalıştım beceremedim. ama artık hastaneden çıkarken bebekler ana kucağına konuyormuş.

portbeb artık kullanılmıyor. ana kucağı kullanılıyor, resim eklemeye çalıştım beceremedim. ama artık hastaneden çıkarken bebekler ana kucağına konuyormuş.
Ben portbebe aldım anakucağı tam yatan yok ki..Ben hala güvenemiyorum o ana kucaklarına gelişim için yastık bile kullanmayın diyorlarsa ana kucakları kemikler için daha zararlı değilmidir??

ben geçen cumartesiden itibaren her hafta kontrole çağrıldım , nst için. ve dediğin gibi kontroller sıklaştıkça heyecan artıyor.
bir de hizmet hastanesinde nst doğum katında. oraya çıkınca terfi almış gibi hissettim :)

canım sağol güzelmiş fiyatıda uygunmuş.bende bakayım.siz aldınızmı?

yok canım almadım.Biraz daha bakıcam modellere hemen karar veremiyorum eşim beğendi ben Kanz da beğendim bi tane aklım hala onda ( o da katlanınca kocaman bişey oluyo o yüzden almam sanırım... bu arabanın da pembesi yokmuşş (((((((

CANIM artık yawrular anakucağı denılen aynı zamanda oto koltuğu olarakta kullanılan...bebeğin 1,5 yaşına kadar kullandığı koltukta taşınıyor.... benım ablalarım o koltukla cok rahat ettıler evde heryere onunla göturdular... bıraz ağır ama her gıttığin yere göturmekte fayda var..aşıya falanda onla göturebuılırısın..bazı türlerını bebek arabasına da koyabılıyorsun öyle mekanızmalılar var... ben uygun bişi bulsam ondan alırdım

Ayyy çok uykusuzum, kayınvalidemle kayınbabam geldi dün, yemek, çay şudur budur derken çok yoruldum. Sonra sahur kayınvalide hazırladı ama kalktım baktım bişeyler ekledim bi saat uyanık kalmış oldum. Sabah da kayınbabam memlekete ve eşim işe giderken falan uyandım tabii. Ama bikez uykum bölündü mü uyuyamam. Gıcığım işte:)) Dün de evi temizlemiştim, bugün ara ara bıçak batması gibi sancım oluyor alt taraftan. Ufff çok fenayım yaa

haftalarımız da aynı galiba.. bakalım önce hangi bebiş gelcek? :)

Ben portbebe aldım anakucağı tam yatan yok ki..Ben hala güvenemiyorum o ana kucaklarına gelişim için yastık bile kullanmayın diyorlarsa ana kucakları kemikler için daha zararlı değilmidir??

bende guvenemıyorum ıkı buklum olacakmıs cocuklar gıbı gelıyor ama karnımıdada oyle degıllermı ceylancım, ana kucagının ıcıne de bısey koymayın dıyorlar bılmıyorum nasıl olacak kı

canım hayırlı olsun uzun boylu olacak meleğin az kaldı artık..

ben de portbebe aldım, ana kucaklarını kullanışsız ve ağır buluyorum. bebek çok havada duruyor sanki ve yarı oturur..

bende guvenemıyorum ıkı buklum olacakmıs cocuklar gıbı gelıyor ama karnımıdada oyle degıllermı ceylancım, ana kucagının ıcıne de bısey koymayın dıyorlar bılmıyorum nasıl olacak kı

canım valla henüz almadım biraz geçsin zaman ..

aslında haklısın ama son dönemde artık kullanılmadığını en az 5 mağaza görevlisi söyledi. bende ona istinaden söylüyorum. ya biz kucağımızda çıkarsak olmaz mı :)

ben de portbebe aldım, ana kucaklarını kullanışsız ve ağır buluyorum. bebek çok havada duruyor sanki ve yarı oturur..

valla canım benim gibi düşünenler varmış içim rahatladı ne bileyim acaba çok mu mantıksız düşünüyorum diyordum belki zararsız ama içime sinmedikçe koyamam ..Bende portbebe aldım..

haftalarımız da aynı galiba.. bakalım önce hangi bebiş gelcek? :)

seninki de erkek sanırım, haydi hayırlısı :)
artık doğum haberleri peşpeşe gelecek sanırım. haftaya kesin doğuran birileri olur, bizde seninle peşpeşe doğururuz herhalde :) ama 14 eylülden önce doğacakmış gibi hissediyorum ben. eylülün ilk haftası diyor içimden bir ses. inşallah ağustosta gelmez, eylülü beklesin bana yeter zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…