2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen bende bişey almıyorum artık
bakmamaya zorluyorum kendimi
çünkü bakınca dayanamıyorum.....kendimi tanıyorum
son bakcam ama almicam dediğimde yine eli dolu çıktım
eşimde iiki almicaktın diyor hahha

oyy tepesinide dayamış annesine canım benim sağlıkla gelsin hepiciği..benimkide hep poz verir.geçen gittik ablamla kardeşimde geldi merakla bekliyorlar benimki kapadı elleri yüzüne yok hemde çekmedi..ama pipişini gayet açtı hepsi gördü..terbiyesiz seni diyorum yüzünü göstericeğine ne gösteriyor..pek bir rahat olcak benimki:)) babasıda diyorki ee bilinmiyeni saklıyo diğeri malum nasılsa akıllı benim oğlum diyor:))

eşimde eskiden abartıyosun falan derdi şimdi artık ne desem boş al hevesini ne alcaksan al karışmıyorum artık diyor sonuında pes etti garibim:))) almıycam dedim bende dün tchibo da bebeklere ciciler teması vardı,nevresimler çok güzeldi aldım gene bide çıkartmalar aldım çok şirinler..odamız tam bitsin ekliycem inşallah..tchibo nun internet sityesine bi bakın isterseniz kızlar..

bnde yarın saat 9da drda olacğım drmuz doğumu konuşacak bide ayşe gibi sancım çıkarsa hemen alır beni 2 hfta daha beklesin ondan sonra gelsin yavrusu

afiyet olsun canim bende yesem bir seyelr iyi olucak ne yese diyorum yine salatadan baska bir sey gelmiyo aklima canidma cekmiyo hic bir sey

kızlar ben bişey öğrendim belki aranızda bilen vardı benm arkadaşın dru sölemiş doğumun yaklaştığını anlamanız için yere oturuyosunuz bacaklarınızı uzatıyosunun bir ayağınızı diger ayğınızın üzerüne atıyosunuz tapuğunuz dieğer ayak parmaklarına dokunuyosanız daha var gününüze bebek kanala girmemiş oluyo eğer bebek kanala girmişse bu hareketiş yapmakta zorlanıyomuşz bebek kanalda olduğu için birleştiremiyormuşsz 2 cisde elini göğsünüzn altında karnnıza doğru ölçü younuz beş parmağınz ratlıkla sığıyosa doğum geldi demekmiş yani karnınız nekadar aşağpı düşdü benek indi oluyo bilgilerinize sunulur

sağolun kızlar ne yesek ki bu sıcakta insanın canı bişeyde istemiyor offf
neyse bi bakalım mutfakta neler var

ay üşenmedim denedim ayklarım topuğa değiyor ancak yerden kalkmak eziyet oldu haberiniz ola:)

canım bılmıyordum çok guzel bılgı hergun denerım..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…