2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar ben bebeğime tulum bulamıyorum hep alt üst var daha 1-2 tane buldum onlarda 3-6 ay e doğunca ne giydircem ki hastane çıkşlarıda alt üst beli falan açılmaz mı sizler nasıl aldınız internetten alışveriş güvenli mi

kızlar ayşe.20den haber var ...3.bebeğimiz gözumuzun ilk prensesi geldi 3.300gr gayet sağlıkları iyi kocaman maşallah

çıtçıtlı tulum bulamadınmı canım netten guvenli siteler var mesela cilivim.com

canım biz netten hep alışveriş yaparız şimdiye dek bi sorun yaşamadık..civilde tulum çok oluyor bi bak sitesine..

tamda bir bakayım ayşeden haber varmı diye tam üstüne geldim Allah bizede göstersin sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza almamızı

biz geldik valla sıcakta bişey de yenmiyor
ekemk arası peynir yaptık o kadar....

ayy ne güzel gelir gelmez güzel haberler aldık
3,300kg maşallah sezeryan mı oldu ayşe ??

arkadaşlar bişey sorcam benim evimde doğalgaz kalorifer vs.yok malum bebk gelicek klimayla ısınabilirmiyiz ki bebiş çok hasta olur mu hiç klima kullanan yada kullanacak olan varmı havayı kurutur hasta olur diyolar

arkadaşlar bişey sorcam benim evimde doğalgaz kalorifer vs.yok malum bebk gelicek klimayla ısınabilirmiyiz ki bebiş çok hasta olur mu hiç klima kullanan yada kullanacak olan varmı havayı kurutur hasta olur diyolar
ben kullanıyorum canım bizim buralarda pek kalorifere gerek yok o yüzden klima ile ısınıyoruz buhar makineleri var ondan alırsın yada odaya ıslak bir havlu ser biraz nemlendiriyor içeriyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…