2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet kilo ve ciğer gelişimi açısından nekadar kalsa okadar iyi. ama benimki 33. haftamda 2 kilo 700 gr dı. ciğer gelişimi de iyiydi. yani 36-37 haftaya uyumluydu gelişimi maşallah o yüzden sanıyorum doğum tarihimi geri çekti doktorum.
bizde bişi göremedik usg de. sadece kafasını tepeden gördük kanala dayamış şekilde.
rabbim bebişlerimizi nazardan korusun

Kızlar çıkmam gerek son sayfayı okuyamadım MSN den fırsat bulup uğrayamıyorum kaydirigubbakcemile3

Çiko doğurdun sandım..neyse iyiymişsin :sm_cool:
KIZILCIK yok ne zamandır...haber alanınız varmı? eyvahedigeldismile

şimdi gördüm canım
ben de sanırım 38+3 olucam galiba benim sat 4 aralık

a merhaba canım olsun acaba 2 eylül istesem sorun olurmu ki 14 gün once alınmış olucak herkes anne karnında ne kadar kalsa o kadar iyi diyolar ama bayram tatili korkutuyor beni bebeğim sarılık falan olurda dr.bulamam ilgilenmezler diye dr.38 den sonra herhangi bir gün olabilir mesela 6 sı demişti napsam ki

owww maşallah kenan paşaya tam tosuncuk yani :))
aynı canım bizimkide şimdiden hazır dedi dr
bana hep erken gelecek gibi geliyor
dr öyle diyince dedim hıh şimdi gelecek hahaha
ne güzel daha erken kavuşacaksın kuzuna hem de tosun gibi maşallah

Eşimde öyle diyor.Sancın başladığı gibi haber verirsin 3saatte gelirim diyor ama çok korkuyorum yinede.Evet çekirge dorukta doğrurucam nasip olursa beklerim:)

benim 10 gün önce olucak

kaydirigubbakcemile3
evet bebişler gelmek için hazır bekliyorlar...
maşallahları var.
beni görenler de diyor 1-2 haftaya doğurursun akannehir
iş ciddiye binince korku sarmıyor değil yani eyvahedigeldismile

bakın bu da benim minik paşanın kafayı dayamış resmi kaydirigubbakcemile3
o beyaz yuvarlak şey tepesi oluyor opuyorumnanaktan

Eşimde öyle diyor.Sancın başladığı gibi haber verirsin 3saatte gelirim diyor ama çok korkuyorum yinede.Evet çekirge dorukta doğrurucam nasip olursa beklerim:)

bak gördün mü 3 saatlik yol oooo çoktannnn yetişir
boşuna ağlayıp da üzülme
hem o yetişemezse bak ben gelcem yine yanlız kalmicaksın burdan çekirge 15dk
sen merak etme hahaha

aman da aman ne güzel kafa tepesiymiş o hahah
bizde ne göründüğü de belli değil :))))
resmin birinde bir adet kulak başkada bi nane yok
ama dvd de biraz daha fazla görünüyor bide eline getiriyor yüzünün önüne
hiç fotojenik değil bizim oğlan

bizim oğlan da fotojenik deil be anacım...
tepeden poz verilirmi hiç kaydirigubbakcemile3
açın kapıları ben gelioruuummm dio

sağlık ocağına gitmiştim moralim bozuldu arkadaşlar ya 70 kilo olmuşum bebğim 2200 noluyo böyle anlamadım hepsi bana yaramış yediklerimin 17 kilo almışım bu pekmezle muza başlıycam ama bunlarda kilo aldırırmı ki bana tosun gibi oldum artık ben almiyim bebeğim alsın noluurr

bizim oğlan da fotojenik deil be anacım...
tepeden poz verilirmi hiç kaydirigubbakcemile3
açın kapıları ben gelioruuummm dio

ayyy gelmesinler yaww biraz daha dursunlar
zaten heycan da korku da gün geçtikçe artıyor
nasıl çıkcak bu kuzucuklar eyvahedigeldismile

al benden de okadar canım... bende hamileliğimin başından beri 17-18 kilo aldım :gitme:
güya hedefim 12-13 kiloydu. farka bak kaydirigubbakcemile3
aman kuşum sağlıklı olsunlar da. doğduktan sonra da çok kolay kilo alır bebişlerimiz... mühim olan sağ salim kucagımıza almamız değilmi?

owww maşallah canım bence abartmadan yemene devam et
aldığın gibi verirsin takma kg ları kafana

kızlar civil bebe nin internet sitesinde indirim var. ama ne almak istediysem stoklarda tükenmiştir dio mafoldumben
bakalım başka bişiler bulabilicekmiyim.
sizde bir göz atın isterseniz. kapıda ödeme yapabiliosunuz. kargo da sadece 4 tl...

tabi ki canım önemli olan onların sağlıklı olması ama ha bire kendimi beslemişim inş daha sonraki zamanlarda zorluk çıkarmaz bize bu kilolar ama dediğiniz gibi sağlıkla gelsinlerde onlar için herşeye katlanılır dimi amakaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

ay artık bişey almıycam bir sürü kıyafeti oldu ya tutamadım kendimi abarttım galiba..şimdide annnemler falanda alıyor şanslı oğluşum benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…