• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canm yere oturup ayklarını uaztıyosun bir ayağını dığer ayağının üstüne atıyosyn topuğun diger parmaklarına dokunuyamu ona bakıyorz eğer yapkta zorlanırsan bebek kanala girmiş oluyo doğum yaklaşmış bide bide göğüs altından beş cm boşluk olacak yani 5 parmağınla ölçüyosun karnının aşağı indiği yer ordanda anlaşılıyomuş bnm arkadşın dr sölemiş bende hergün yapıyorm netende baktım doğruymuş bu sölenenbuyrunnnnnnnnn

mentos ama dusunuyorum belkide yanlisimdir simdi 60 kg insanal 70-80 kg insanin haket etmesi ayni olmazki yani egzersiz gibi bir hakeret sisi varsa yinede bunu rahat yapabilirmi acaba ?

mentos hareket yazdi bebegin dogum kanalina girip girmedigin anlamakla ama simdi hareket biraz tuhaf cunuk hamileyken cok kilo alan yada sisi olan hakerekti zaten yapamazki yani 11 kiloida yapiyorum 20 kiloda hareket yapmak zaten zorlasir o bedene bagli gibi geldi bana biraz ?
ama aprmak dogru benim sadece 3 parmagim giriyo sen bak gecmise gogosu altina parmagini koy 5 parmak giriyorsa bebek inmis kanala demek oluyormus dogru anladiysam :)

sadetciğim rahimde bi baskı oluyomuş birleşmede yani acıma faln gibi bende 14 kilo aldım o hareketi yaparken rahimden dolayı zorlanıyorm benm bebektepozisyonunu almş durumda normal doğuma 3 haftam kaldı netende baktım kadınlar klbünde doğum belirtilerin bazı kişler yazmış bunu

arkadaşllar..bir akrabamız bana çiçek verdi hz.fatma validemiz dogum yaparken kullanıyormuş,mekke çiçeğiymiş orada yetişiyormuş..çiçeği suya koydugun an açılıyor..dogum anında bu kuru çiçeği suya koyuyormuşsun rahimde tıpkı bu çiçek gibi açılıyormuş,dogum kolay oluyormuş..dogum bittigi anda sudan alıyosun ,çiçek kapanıyo rahimde onunla beraber kapanıyor..birde duası varmış onu bilmiyorum onuda öğreneyim denemeyi düşünüyorum..denemekten zarar gelmez..siz duydunuz mu böyle bişey

kızlar civilimde 38 lıraya ana kucakları var ama kalıtesı nasıldır acaba
cok fazla kullanmayacagım ıcın fazla parada vermek ıstemıyorum :S

arkadaşllar..bir akrabamız bana çiçek verdi hz.fatma validemiz dogum yaparken kullanıyormuş,mekke çiçeğiymiş orada yetişiyormuş..çiçeği suya koydugun an açılıyor..dogum anında bu kuru çiçeği suya koyuyormuşsun rahimde tıpkı bu çiçek gibi açılıyormuş,dogum kolay oluyormuş..dogum bittigi anda sudan alıyosun ,çiçek kapanıyo rahimde onunla beraber kapanıyor..birde duası varmış onu bilmiyorum onuda öğreneyim denemeyi düşünüyorum..denemekten zarar gelmez..siz duydunuz mu böyle bişey

bne duyum da nerden bulacağım o çiçeği sana getirmişler ben hurmayı da duydum doğumu kolaylaştırdığını dra sordum evet dedi sancın başlayınca ye dedi erken yersem açılma olurmuş

mentos tabiki dogrudur hani ben mantik acisindan dusundum yalis olabilirim tabi simdilik yapiyorum ama daha 4 haftam var bakiyim deniyim her gun :)

bne duyum da nerden bulacağım o çiçeği sana getirmişler ben hurmayı da duydum doğumu kolaylaştırdığını dra sordum evet dedi sancın başlayınca ye dedi erken yersem açılma olurmuş

hurmayı bende duydum denemeye başladım..sizlerden önce olursa dogumum ben denemiş olurum işe yararsa isteyene yollarım

ya kızlar benim karnımla göğsümün arasına parmak girmiyo valla nerdeyse ağzıma çıkcak aşağa inceğe yere yukarı çıkıo sanki bugun son 30

saadetcım sabahta yazdım ama gormedın sanırım
bıseyler batıyoduya hanı kaburgamıydı neydı
36 haftadan sonra karnımız asagı ındıgı ıcın o batmalar falan gecıyomus artık
hala varmı o sende

saadetcım sabahta yazdım ama gormedın sanırım
bıseyler batıyoduya hanı kaburgamıydı neydı
36 haftadan sonra karnımız asagı ındıgı ıcın o batmalar falan gecıyomus artık
hala varmı o sende

var canim bende hala gogus ortama gecti doktora gittim bebek ayagini dayiyo bu bolgeye hic bir sey yapamayiz bunun icin siddetli hissedersen paracetamol agri kesici kullan dedi almiyorum ama sabrediyorum hap kullanmayi sevmem zaten doktor bebek ayagi dedi birde bu bolgede morluk olustu tam gogus ortamda su an oturunce feci aciyo ama bend eyatmama aciyo falan sabrediyorum daha gecmedi yani :(

Back
X