• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
var canim bende hala gogus ortama gecti doktora gittim bebek ayagini dayiyo bu bolgeye hic bir sey yapamayiz bunun icin siddetli hissedersen paracetamol agri kesici kullan dedi almiyorum ama sabrediyorum hap kullanmayi sevmem zaten doktor bebek ayagi dedi birde bu bolgede morluk olustu tam gogus ortamda su an oturunce feci aciyo ama bend eyatmama aciyo falan sabrediyorum daha gecmedi yani :(

Allah Allah nıye cocuk ayagını dayıyor oraya anlamadımkı senınkı amuda kalkmıs pozızyondamı duruyor saadetcım :)) yani morluk bıle olmus Allah yardımcın olsun canım valla 36 da karın asagı ınınce rahatlıycaksınız fılan yazıyodu dırek sen geldın aklıma ıns gecer agrın canım

selamm

bende ölçtüm göğüs altından itiberen 5 parmak rahatlıkla giriyo, ztn benim karnım çok aşağıda bebekte kanalda haliyle normaldir 5 parmak girmesi :D

yani yasadıgımız surece su ınsanoglunun bogazı durmuyor hıc
dısarıda mangal yapıyolar ama henuz duman asamasındalar sanırım komur kokuyor ne bıcım zaten yanıyoruz mangalda yemeyıverın bu sıcakta
neyse ben huysuz yaslı kadınlara dondum mılletede karısıyorum artık:))

Allah Allah nıye cocuk ayagını dayıyor oraya anlamadımkı senınkı amuda kalkmıs pozızyondamı duruyor saadetcım :)) yani morluk bıle olmus Allah yardımcın olsun canım valla 36 da karın asagı ınınce rahatlıycaksınız fılan yazıyodu dırek sen geldın aklıma ıns gecer agrın canım

canim bende anlasam doktorda bir sye yapamam dedicke sinir oluyorum esimde ne yapsin bebegin durusu boylse diyo ayakalri tam iki gogus aramda anlamadim neden ilk sag tarafima baski yapiyordu bi riki hafta simdi ise direkt gogus aramda yani morarma bile oldu dusun icten sanki bicak yarasi almisim gibi ince ince sizliyo allaj hepimize yardime tsin ne diyim :(

şu anda ayşenin yerinde olmak isterdim kzılar..son günler hiç geçmiycek gibi geliyor bazen...neyse acele etmesin kuzumda biraz daha dursun..

selamm

bende ölçtüm göğüs altından itiberen 5 parmak rahatlıkla giriyo, ztn benim karnım çok aşağıda bebekte kanalda haliyle normaldir 5 parmak girmesi :D

cikolata gecmis olsun canim bebek biraz daha sabretsin insallah hemen gelmesin ama artik saglikli kgda iyidir endise yapma sen zaten tecrubeli annesin :)
bu arada cikolat bende adresin var ismin soy ismin yok atsana bana ozelden 4.bebek seninkimi olcak acaba? :)

canim bende anlasam doktorda bir sye yapamam dedicke sinir oluyorum esimde ne yapsin bebegin durusu boylse diyo ayakalri tam iki gogus aramda anlamadim neden ilk sag tarafima baski yapiyordu bi riki hafta simdi ise direkt gogus aramda yani morarma bile oldu dusun icten sanki bicak yarasi almisim gibi ince ince sizliyo allaj hepimize yardime tsin ne diyim :(

senın kadar degılde bı kac kez banada oldu saadet o ama nasıl kotu nefesım kesıldı sandım cok zor o
bendekı gaz bırıkmesıymıs hanı afedersın gegırıyoruzya ben yapamamısım ıste onu ama aynı dedıgın gıbı bıcak yarası sankı o yuzden anlıyorum senı. cok sabrettın az kaldı ıns kurtulcaksın canım

Kızlar geçimişi okumadan yazıyorum...(Acelem var...Şirket yemeğine çıkıcaz güzel süslenirsek oğlumla foto koyarıs :)
http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/ana-kucagi.html

Şuna bakarmısınız..
bu işin ortapediği falan varmı
arabadamı yoksa evdemi kullanılıyor?
Alsammı ne dersiniz...Araba için istiyorum..Gelince okurum..GRŞRZ opuyorumnanaktan

şu anda ayşenin yerinde olmak isterdim kzılar..son günler hiç geçmiycek gibi geliyor bazen...neyse acele etmesin kuzumda biraz daha dursun..

aynen sleepy bende ısterdım
sabredıyoruz cok sukur ama bu sıcaklar mahvetı kavruluyoruz resmen gunde kackez gırıyorum suyun altına bılmeıyorum Allahım yardımcımız olsun

ben artık yürümeye zorlanıyorum..kramplar,ayaklarda şişme,aşırı sıcaklar çok zorluyor..
artık doğsa hemen...37+3 deyiz..şu son günler çekilmiyor..

Kızlar geçimişi okumadan yazıyorum...(Acelem var...Şirket yemeğine çıkıcaz güzel süslenirsek oğlumla foto koyarıs :)
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler

Şuna bakarmısınız..
bu işin ortapediği falan varmı
arabadamı yoksa evdemi kullanılıyor?
Alsammı ne dersiniz...Araba için istiyorum..Gelince okurum..GRŞRZ opuyorumnanaktan

bende dusunuyorum bunu almayı ama nasıldır hıc bılemıyorum canım yarın gıdebılırsem bakcam tabı kalırsa

ipek sagol canim ins gecer yakinda gerci bu batma doguma kadar gecmez eminim artik alistim yanlizca surekli sizi sizi biraz asabi yapior beni siddetenirse dokunamiyorum ayagini dayadigi yere zaten morlasmis birde :(

kızlar ben bişey öğrendim belki aranızda bilen vardı benm arkadaşın dru sölemiş doğumun yaklaştığını anlamanız için yere oturuyosunuz bacaklarınızı uzatıyosunun bir ayağınızı diger ayğınızın üzerüne atıyosunuz tapuğunuz dieğer ayak parmaklarına dokunuyosanız daha var gününüze bebek kanala girmemiş oluyo eğer bebek kanala girmişse bu hareketiş yapmakta zorlanıyomuşz bebek kanalda olduğu için birleştiremiyormuşsz 2 cisde elini göğsünüzn altında karnnıza doğru ölçü younuz beş parmağınz ratlıkla sığıyosa doğum geldi demekmiş yani karnınız nekadar aşağpı düşdü benek indi oluyo bilgilerinize sunulur

ayagım diğer parmaklarıma değmiyor :gitme: canım acıyor.
ama göbekle göğüs arasına 4 parmak giriyor. demekki daha zaman varmış bayanssulusmile
teşekkürler yararlı bilgilerin için kuşum opuyorumnanaktan

kızlar oruç tutabiliyor musunuz ?
ben ilk gün niyetlendim ama dayanamadım bozdum..bu sene tutmuycam artık..

canım bende tutamıyorum. ilk gün niyet etmedim ama yemicektim. kendimi bi denicektim. sabah erkenden açlıktan başım dömeye başladı. ki zaten tansiyonum düşük, + sıcak hava. dayanamadım yedim. ama biz o minik canlardan sorumluyuz. onlara eziyet gibi olur. ilerde kaza edicem allahın izniyle...

ya link koyamıyorum resimde ekleyemiyorum gitti gidiyorda anne bebek bölümünde ana kucağına tıklayın cyrstal ana kucağı var ona bakarsınız
ben ana kucağı olarak bunu aldım güzel ve diğerlerine göre biraz daha büyük arkadaşım o bimdekine benzer bi ürün aldı 2. ayında bebeğin ayakları dışarı çıkmaya başladı pier cardin craftınkilerde bana küçük geldi fazla yatamaz onlarda gibime gelio orda fiyatı 102 ama 90 tl aldım

ayagım diğer parmaklarıma değmiyor :gitme: canım acıyor.
ama göbekle göğüs arasına 4 parmak giriyor. demekki daha zaman varmış bayanssulusmile
teşekkürler yararlı bilgilerin için kuşum opuyorumnanaktan

canım bende tutamıyorum. ilk gün niyet etmedim ama yemicektim. kendimi bi denicektim. sabah erkenden açlıktan başım dömeye başladı. ki zaten tansiyonum düşük, + sıcak hava. dayanamadım yedim. ama biz o minik canlardan sorumluyuz. onlara eziyet gibi olur. ilerde kaza edicem allahın izniyle...

evet canım..hayırlı sağlıklı doğsunlarda İnşallah...

benim annem hamileyken tutmus hepimizde ama ben denemem bile gercekten bebegin suya ihtiyaci var gidaya ihtiyaci var noramldede cok zor gelir tutamam ama hele bu halde denemem bile yazik halsiz kaliriz bebek vitaminsiz kalir ..

Back
X