• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar bişey sorcam ya benim saçlarım röfleli yani sarıydı tabi hamile kalmadan önce şimdi diplerim çıktı siyah siyah rengarenk oldum :1::1: hamileyken boyatmadım boyatmayı da düşünmedim ama artık baya kötü oldu doğurduktan sonra nasıl boyatcaz yada sizde boyatcakmısız süte geçer mi ki boya yada böyle gezmeye devam mı etcez ya bişey olur mu ki

cok cahilim yaaaaaa.ben de boyaticam.hele bi dogurayim boyatirim diyodum.sen soyleyince aklima geldi.sutu etkilerse.bunu hic dusunmemistim.sakaklarimbembeyaz oldu bu genc yasimda.daha ne kadar daha boyle gezebilirim ki.insallah bi etkisi yoktur da biran once boyatirim

ilginç bir bilgi bilmiyorumkismile
yararı gerçekten varsa yapmakta fayda var.
ama birinde ped koyar gibi yazmışınız diğerinde masaj ... hangisini yapak acep?

gecmisi okuyamamistim. cok onemli bilgiyi alinti yapmissin canim cok sagol! kacinci sayfadaydi? linke de bakaim da.. yarindan baslayarak hemen uygulamaya gecirmek lazim. zaten benim az kaldi. simdi yaparsam faydasi olur mu acaba

Kızlar buraya bakın..
bitanesini bulabildim

http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=2174811&postcount=9

cok cahilim yaaaaaa.ben de boyaticam.hele bi dogurayim boyatirim diyodum.sen soyleyince aklima geldi.sutu etkilerse.bunu hic dusunmemistim.sakaklarimbembeyaz oldu bu genc yasimda.daha ne kadar daha boyle gezebilirim ki.insallah bi etkisi yoktur da biran once boyatirim

evet canım ya doğum yaklaştıkça düşünceler arttı inş.bir zararı olmaz süte falan geçmiyodurda rahat rahat boyatalım saçlarımızı güzelleşelim biraz yahu kaydirigubbakcemile3

Ben vaktim olursa yarın kuaförle konuşmaya gidecem...
Yarın anlaşırsam bidahaki kontrolumde dra soracam..ok derse hemen boyatırım

Kestane üstüne balköpüğü gölge düşünüyorum
Bu rengi katalogda gördüm...kuaför bu renkler olduğunu söylemişti..15 gün arayla boyayacak 2 rengide...

Saadet ne dersin...
oğluşum güzel görsün anneyi.. böyle görmesin beni mafoldumben

Ben vaktim olursa yarın kuaförle konuşmaya gidecem...
Yarın anlaşırsam bidahaki kontrolumde dra soracam..ok derse hemen boyatırım

Kestane üstüne balköpüğü gölge düşünüyorum
Bu rengi katalogda gördüm...kuaför bu renkler olduğunu söylemişti..15 gün arayla boyayacak 2 rengide...

Saadet ne dersin...
oğluşum güzel görsün anneyi.. böyle görmesin beni mafoldumben

bi çok kişi hamileyken boyattı ama ben cesaret edemiyorum ya

bi çok kişi hamileyken boyattı ama ben cesaret edemiyorum ya
ben 1ay güzel olacam diye bebeğim 1 ömür çekmesin istiyorum :oklava:
ama o gün bol bol foto çekilir
Bende güzel olayım istiyorum... son günlerde sorun olmaz diyo drlar
Bakalım izin çıkarsa

ben ne boyatabildim nede kestirebildim boyatma bebeğe geçer kestirme ömrü kısa olur diyolar hep kaldım böyle bakımsız bakımsız ama herşey meleklerimiz için sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil dimi amaopuyorumnanaktan

bende inanmıyorum canım ama şimdi kaderde olucağı vardır benden bilirler benide kahrederler yok sen kestirdin diye oldu bilmem ne ay insanlar çok fena:oklava:

gunaydin kizlar nasilsiniz?
biz cok iyiyiz vallahi kizlar dun kendimi bir kuafor attim kompile kisacik ekstirdim saclarimi birde boyattim:=))dogm oncese guzel olayim dedim

bozo canim gunaydin sende mi kestirdin ne guzel gule gule kullan

ps:millet nasil kiydin saclairna diyor ahaha koku bende diyorum hem uzun istesem sac ektiririm:=))degisik imajlanalim kizlar ,,

yusem gunaydin canim ay gulmekten oldum
sacla omrun ne alakasi var mis ahahha:=))

aman desene denizin omru cok kisa olur haaha cunki kaldimdan beri cok ekstirdim bu kestirdimde tam kisacik :=))

kizlar gecmise bakamadan cikmam lazim:=))

saadet sekeri umarim iyisnizdir,

lila ve ruzgarda iyidir insallahh dogum yapanimiz varsa allah anali babali buuyutsun

opuyorum sevgilerleee

bugun yine pek kimse yok herkes yine msn de galiba bi kaydedemedik şu msn yi ayşeden haberi olan var mı arkadaşlar iyi mi acaba bugun çıkartırlar herhalde bir aksilik yoksa bebişiyle gelir ayyy ne güzellopuyorumnanaktan

Back
X