benımde Allah ızın verırse oglum olacak babamız TAHA istiyor ama bakalım gorcezz....[/QUO
Biz de Taha düşünüyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımde Allah ızın verırse oglum olacak babamız TAHA istiyor ama bakalım gorcezz....[/QUO
Biz de Taha düşünüyoruz
arkadaşlar bişey sorcam ya benim saçlarım röfleli yani sarıydı tabi hamile kalmadan önce şimdi diplerim çıktı siyah siyah rengarenk oldumhamileyken boyatmadım boyatmayı da düşünmedim ama artık baya kötü oldu doğurduktan sonra nasıl boyatcaz yada sizde boyatcakmısız süte geçer mi ki boya yada böyle gezmeye devam mı etcez ya bişey olur mu ki
ilginç bir bilgi bilmiyorumkismile
yararı gerçekten varsa yapmakta fayda var.
ama birinde ped koyar gibi yazmışınız diğerinde masaj ... hangisini yapak acep?
gecmisi okuyamamistim. cok onemli bilgiyi alinti yapmissin canim cok sagol! kacinci sayfadaydi? linke de bakaim da.. yarindan baslayarak hemen uygulamaya gecirmek lazim. zaten benim az kaldi. simdi yaparsam faydasi olur mu acaba
cok cahilim yaaaaaa.ben de boyaticam.hele bi dogurayim boyatirim diyodum.sen soyleyince aklima geldi.sutu etkilerse.bunu hic dusunmemistim.sakaklarimbembeyaz oldu bu genc yasimda.daha ne kadar daha boyle gezebilirim ki.insallah bi etkisi yoktur da biran once boyatirim
Ben vaktim olursa yarın kuaförle konuşmaya gidecem...
Yarın anlaşırsam bidahaki kontrolumde dra soracam..ok derse hemen boyatırım
Kestane üstüne balköpüğü gölge düşünüyorum
Bu rengi katalogda gördüm...kuaför bu renkler olduğunu söylemişti..15 gün arayla boyayacak 2 rengide...
Saadet ne dersin...
oğluşum güzel görsün anneyi.. böyle görmesin beni mafoldumben
ben 1ay güzel olacam diye bebeğim 1 ömür çekmesin istiyorumbi çok kişi hamileyken boyattı ama ben cesaret edemiyorum ya
Bende inanmam yok diş çektirmeben kestirdim saçlarımı inanmam öyle şeylere ama boyatmadım....