• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merbalar arkadaşlar!!!
sizde de kalbiniz ağzınıza gelecek gibi kalp çarpıntıları oluyor mu?nefes alamayacak duruma geliyorum...
herkeste oluyor mu acaba yoksa tansiyon belirtisi falan mı merak ettim

ben ben ben....
ölüyorum resmen
nefesim kesiliyor sıcaklarda etkiliyor

gulbe şekerım çok geçmiş olsun allah şu mubarek gunlerde hepimizin yuzunu guldursun inşallah Allaha sığın dualarımız meleğin için

merbalar arkadaşlar!!!
sizde de kalbiniz ağzınıza gelecek gibi kalp çarpıntıları oluyor mu?nefes alamayacak duruma geliyorum...
herkeste oluyor mu acaba yoksa tansiyon belirtisi falan mı merak ettim

Benim 2-3 gündür oluyor canım.Uzandığımda çok kötü oluyorum.Tansiyonum yükselmiştir diye düşünüyordum.Akşam ölçtüm 9-5 çıktı ki normal tansiyonum 12-8 dir.Hergün takip edecem bakalım hayırlısı....

Gülbe allah yardımcımız olsun..bişi yoktur inş..
Burcu dikkat et sıcaklardandır belkii...

Bugün mihriyle buluştuk..oğluşuma kapı süsü için tül vs aldık..ondan aldığım cesaretle yapıcam sanırım kapı süsünü .. :hulya:

iyi akşamlar hanımlar yusecimle çarşıyı gezdik pek birşey almadık ama güzel vakit geçirdik çarşıda bana eşlik ettiği için teşşekkür ediyorum kendisine tanıştığıma çok memnun oldum umarım hepinizle tanışma fırsatımız olur hihoyyyt

İnş tanışırız.. :enbuyukkk:
Bizde size! 3ünüzede teşekkür ederiz :emir_bebek:

sayende oğluşumun kapı süsü olacak a.s.
Mihri o aldığıımız kurdela yetmedi
bende sosisi küçülttüm..çapını daralttım....sanırım yine kısa gelecek
neyse çıkarsam tekrar alırım kurdela..

bebişe araba aldınızmı? gamyoncuiremsu

Kızlar 1saat önce Ayşeyi aradım
Herkesi slm var..çok iyiler..bebiş sürpriz yapmamış kızmış :P
Yarın çıkıyolarmış...Bebiş devamlı uyuyomuş...sağlıklı olsunlarda nasılsa 1ömür yanında olcak

Annenler sormasın "bu kadar kadın neden durmadan arıyo seni diye" dedim
KK - Sitedenmi diyolarmış.. :enbuyukkk:
Eşi de her tlf çaldığında arayanın nick'ini soruyomuş :roflol:
Ünlü olmuşuz kaydirigubbakcemile5

slm kızlar bende dr yeni geldim
moralim çok bozuk tansiyonum çok yüksek çıktı
dr havada tuz varsa solumayacaksın dedi okadar fırlamış tansiyonum
pazartesi tekrar çağırdı eğer hala düşmemişse kardiyoloji uzmanına görünmen lazım ilaç kullanacaksın dedi
aynı zamanda plezantada kireçlenme başlamış
tansiyondan olabilir dedi eğer bu şekilde devam ederse bebeği sezeryanla almak zorunda kalırız ki bunu hiç istemeyiz dedi acayip canım sıkıldı çok üzgünüm

saol canım çok şükür benim bebeğimin kilosu gayet iyi 36 haftalığız ve bebeğim 3150gr olmuş.bende kötü düşünmek istemiyorum canım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.dediğin gibi önem almak için demiş olabilir dr.meleklerimiz Allaha emanet.çok teşekkürler :)
Burcucum çok geçmiş olsun canım yaaa ama maşallah kilosuda iyi dur bakalım heyecandan belkıde yukseldı evdede kendın olc bakalım kac cıkıyo .Allah yardımcımız olsun canım.:Saruboceq:
merhaba herkese,benim moralim çok bozuk güzel anneler.ben bugün eşimle doktora gittim ama her zamanki kendi doktoruma diil başka bir doktora gittim.çünkü benim kendi doktorumla sorun yaşamaya başlamıştım,daha doğrusu cep telini vermediği için vede 2-3 hafta önceden randevu alamadığımız için değiştirmeye karar verdik.aak ile aynı hastaneye gidiyoruz onun doktoruna gittik.neyse zaten benim dosyamı bilgisayardan bir bir anlattı bana sonra ultrasona girdik,bana dediki eski doktorunuz bebeğin göbek çevresinin geride oldğunu söylemiş miydi dedi,şok olduk çünkü gelişimi hep 1 hafta 10 gün kadar ilerde çıkıyordu.şuan göbek çevresi 2 hafta geride dedi,başı halen yukarıda dedi,demekki 1-2 hafta içinde bebeğin bir sıkıntısı olmuş dedi takip edeceğiz dedi.ben bugün itibarı ile 33+6 yım bebğin kilosu 1900kg boyuda 45 cm.son 2 haftada sadece 100 gr almış bebeğimiz.ve benim tansiyonum genelde hep düşük çıkardı,yani 10a 6 yada 11e 6 gibi,bugün 12 ye 8 çıktı,dediki 1 hafta sabah akşam eczanede ölçtürün takip edeceğiz,yüksek mi diye,eğer yüksekse gebelik zehirlenmesinden şüphelenecekmişiz.şuanda kilosunun 2200 kg civarında olması gerekirmiş.ilk kez ntsye girdim bugün,normal çıktı,bebeğinin hareketlerini say dedi günde en az 10 hareket olması gerek dedi.eğer gebelik zehirlenmesi olursa sezeyanla alınacak dedi,şuanda tedbir amaçlı konrtol ediyoruz bir sıkıntı yok sadece bebek neden sıkıntıda onu bulmaya çalışacağız dedi.peki bebeğin ciğerlerini tamamlaması kaçıncı haftada oluyor dedim,34.haftada oluyor ama 37.haftayı beklememiz tabi bizim için daha iyi dedi.moralimiz çok bozuldu hep gelişimi hep önde giderken neden böle oldu anlamadık ya,bu mübarek günlerde dualarınzı esirgemeyein kızlar lütfen.Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyeyimki:Saruboceq:
canım benım yaa benımde bır oncekı dr kafası gerıde demıstı .bende cok korktum ama ama baska bır dr gıttım haftasında dedı.yınede ıcım rahat degıl ama sonra soyle dusundum .herzaman ıcın ıyı dusunelımkı hersey ıyı olsun canım sağ salım kucagımıza alalım bebişlerimizi:Saruboceq:
kızlarr ınss duzelır hersey yaa bnm bebegımın gelısımıde bır hfta gerı htta dr ölcerken bacak boyu 3hafta gerı cıktı 33 dum 30 cıktıı asagıya ayrtılıya yolldı ordaa bır hafta gerı cıktı kılosuda 33 de 1950 dı.. yarın gdıcemm bakalım ne durumda off bu hmılelık cok streslı yaa yeter artık zaman gecsede hyrlısıyla bı dgursak allhın ıznıyle
cornelia canım yaaaa ınsallah hersey iyi cıkar canım benım :Saruboceq:

su 2010 eylul annelerının başına kocaman bir :nazar: sart oldu galıba.şu mubarek ayda Allahım hepimize yardım etsin. sağ salim kucağımza almamızı nasip etsin (amin):Saruboceq:

günaydın kızlar.güzel bir hafta sonu geçiririz inşallah.
bugün annemler geliyor.acayip bir rahatlama var bende.doğurabilirim artık:)

geçmişi okudum :( burcu gülbeşeker sıkmayın canınızı.sonuna geldik artık.moral çok önemli.bu tansiyon şikayetleri sıcaklardan oluyor.bol bol duş alın ve su için.

bebeğin haftasından ileri çıkıpta sonra geri çıkması ilginç geldi bana.ama sanırım dr değiştirmişsin.ultrason hassas bi alet ve her ultrason farklı ölçüm yapar bunu unutma.iyi beslen protein al ve soluna yat.

kireçlenme içinde bende hamileliğin sonuna gelindiğinin işaretidir diye duymuştum.bebeğin biraz erken doğar ama artık güçlüler maşallah bu saatten sonra doğarlarsa yaşayabilirler.sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil.

dün benimde tansiyonum çok yüksek çıktı.bütün gün başım döndü çarpıntım oldu.dr.u aradaım tuzu kes dedi.hakkaten ben tuzlu yiyorum hala.ama artık bıraktım.çarpıntı ve nefes darlığıda bebek büyüyüp ciğerlere baskı yaptığı için olabiliyomuş.ama yüksek tansiyon önemli.gebelik zehirlenmesi açısından takip edilmeli.bu kadar emek verdik Allah yardımcımız olsun hepimizi beebklerimizi sağsalim kurtarsın.:Saruboceq:

günaydın herkese öncelikle aleyna-83,sleepy80,yuse,gullesu,klmasm
hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Allah şu mubarek günde hepinizden razı olsun
inş sağ sağlim bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.

ya kızlar dr banada plasentada kireçlenme var gebeliğin sonuna geldiğini gösterir demişti ama bebeğim 2 haftada 300 gr almış yani kilo alışı aalıyo bundan dolayı mı acaba kilosu 2200 ama bu haftada olanların çok 3 kg yaklaşmışmış beni her hafta nst ye girmek için çağırdı nette de baktım biraz hiç iyi şeyler okumadım moralim bozuldun inş bişey olmaz ya bana dinlen kendini yorma demişti demekki kilo almasını durduruyo of ya kötü bişeyde var demedi tedirgin oldum şimdi

geçmişi okudum :( burcu gülbeşeker sıkmayın canınızı.sonuna geldik artık.moral çok önemli.bu tansiyon şikayetleri sıcaklardan oluyor.bol bol duş alın ve su için.

bebeğin haftasından ileri çıkıpta sonra geri çıkması ilginç geldi bana.ama sanırım dr değiştirmişsin.ultrason hassas bi alet ve her ultrason farklı ölçüm yapar bunu unutma.iyi beslen protein al ve soluna yat.

kireçlenme içinde bende hamileliğin sonuna gelindiğinin işaretidir diye duymuştum.bebeğin biraz erken doğar ama artık güçlüler maşallah bu saatten sonra doğarlarsa yaşayabilirler.sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil.

dün benimde tansiyonum çok yüksek çıktı.bütün gün başım döndü çarpıntım oldu.dr.u aradaım tuzu kes dedi.hakkaten ben tuzlu yiyorum hala.ama artık bıraktım.çarpıntı ve nefes darlığıda bebek büyüyüp ciğerlere baskı yaptığı için olabiliyomuş.ama yüksek tansiyon önemli.gebelik zehirlenmesi açısından takip edilmeli.bu kadar emek verdik Allah yardımcımız olsun hepimizi beebklerimizi sağsalim kurtarsın.:Saruboceq:

canım aman çok dikkat et dr bana havada tuz varsa onu bile solumıyacaksın dedi.yemekleri tuzsuz yedik sanıyoruz ama salçanında tuzu var onu unutuyoruz.bana salçan bile tuzsuz olsun dedi.inan dünden beri yoğurt,salatalık,üzüm gibi şeyler yiyorum.artık yemeği kestim.insanın morali çok bozuluyo bu zamana kadar geldik artık bundan sonra birazcık daha dişimizi sıkacaz.kendine ne olur dikkat et sakın tuzlu yeme

ya kızlar dr banada plasentada kireçlenme var gebeliğin sonuna geldiğini gösterir demişti ama bebeğim 2 haftada 300 gr almış yani kilo alışı aalıyo bundan dolayı mı acaba kilosu 2200 ama bu haftada olanların çok 3 kg yaklaşmışmış beni her hafta nst ye girmek için çağırdı nette de baktım biraz hiç iyi şeyler okumadım moralim bozuldun inş bişey olmaz ya bana dinlen kendini yorma demişti demekki kilo almasını durduruyo of ya kötü bişeyde var demedi tedirgin oldum şimdi

mentos benide her hafta nts bağlanmak için çağırdılar canım.cuma günü yine gidecem.nts de bebekte sancı var mı yokmu diye bakıyorlar canım.yani tedirgin olma bizim gibi son aya giren bütün hamileler nts giriyorlar.ayrıca bebeğin 2 haftada 300gr almış gayet iyi.benim bebiş 3150gr ama ben ne zaman dr gitsem bebeğimin iri bi bebek olacağını söylüyorlar.hatta şeker varmı sende dediler ama çok şükür ki yok.ozaman genlerdendir dedi dr çünkü bende söylemesi ayıp boylu posluyum eşimde öyle:)ee haliyle bebişte öyle olacak.sakın buna canını sıkma bitanem.

günaydın güzel anneler gülbeşeker ve burcucum çok geçmiş olsun kafaya takmayın kızlar streste bebeğe iyi değil rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmmasın bol bol dinlenin muz ve pekmez yiyin bebeğe çok faydası oluyo birde sola yatın kızlar

mentoscum sende kafaya takma canım 2 hafta önce benimde seninkine benzer bir durumum oldu 2 haftada bebeğim 300 gr almıştı doktor karın çevresi 1 hsafta geri geliyo dedi halbuki öncesinde 1 hafta önden gidiyodu 1 hafta boyunce pekmez yedim günde 1 muz yedim ve bol bol dinlendşim ilaçlarıda aksatmadım 1 haftada bebeğim 400 gr almış onun için takmayın bol dinlenmeklazım yok sa vitaminleri filan biz harcıyoruz bebşlere bişey kalmıyor inşallah herşey düzelir dua edelim :teselli: bizim bebişlere nazar oldu kurşun mu döktürsek acep kaydirigubbakcemile3

günaydın güzel anneler gülbeşeker ve burcucum çok geçmiş olsun kafaya takmayın kızlar streste bebeğe iyi değil rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmmasın bol bol dinlenin muz ve pekmez yiyin bebeğe çok faydası oluyo birde sola yatın kızlar

mentoscum sende kafaya takma canım 2 hafta önce benimde seninkine benzer bir durumum oldu 2 haftada bebeğim 300 gr almıştı doktor karın çevresi 1 hsafta geri geliyo dedi halbuki öncesinde 1 hafta önden gidiyodu 1 hafta boyunce pekmez yedim günde 1 muz yedim ve bol bol dinlendşim ilaçlarıda aksatmadım 1 haftada bebeğim 400 gr almış onun için takmayın bol dinlenmeklazım yok sa vitaminleri filan biz harcıyoruz bebşlere bişey kalmıyor inşallah herşey düzelir dua edelim :teselli: bizim bebişlere nazar oldu kurşun mu döktürsek acep kaydirigubbakcemile3

canım çokk saol bitanem Rabbim senide senin bebeğinide korusun inş
stres yapmamaya çalışıyorum.dediğin gibi kendime çok daha dikkat etmeye başladım.ne olur bol bol dua edin:)

Back
X