merhaba herkese,benim moralim çok bozuk güzel anneler.ben bugün eşimle doktora gittim ama her zamanki kendi doktoruma diil başka bir doktora gittim.çünkü benim kendi doktorumla sorun yaşamaya başlamıştım,daha doğrusu cep telini vermediği için vede 2-3 hafta önceden randevu alamadığımız için değiştirmeye karar verdik.aak ile aynı hastaneye gidiyoruz onun doktoruna gittik.neyse zaten benim dosyamı bilgisayardan bir bir anlattı bana sonra ultrasona girdik,bana dediki eski doktorunuz bebeğin göbek çevresinin geride oldğunu söylemiş miydi dedi,şok olduk çünkü gelişimi hep 1 hafta 10 gün kadar ilerde çıkıyordu.şuan göbek çevresi 2 hafta geride dedi,başı halen yukarıda dedi,demekki 1-2 hafta içinde bebeğin bir sıkıntısı olmuş dedi takip edeceğiz dedi.ben bugün itibarı ile 33+6 yım bebğin kilosu 1900kg boyuda 45 cm.son 2 haftada sadece 100 gr almış bebeğimiz.ve benim tansiyonum genelde hep düşük çıkardı,yani 10a 6 yada 11e 6 gibi,bugün 12 ye 8 çıktı,dediki 1 hafta sabah akşam eczanede ölçtürün takip edeceğiz,yüksek mi diye,eğer yüksekse gebelik zehirlenmesinden şüphelenecekmişiz.şuanda kilosunun 2200 kg civarında olması gerekirmiş.ilk kez ntsye girdim bugün,normal çıktı,bebeğinin hareketlerini say dedi günde en az 10 hareket olması gerek dedi.eğer gebelik zehirlenmesi olursa sezeyanla alınacak dedi,şuanda tedbir amaçlı konrtol ediyoruz bir sıkıntı yok sadece bebek neden sıkıntıda onu bulmaya çalışacağız dedi.peki bebeğin ciğerlerini tamamlaması kaçıncı haftada oluyor dedim,34.haftada oluyor ama 37.haftayı beklememiz tabi bizim için daha iyi dedi.moralimiz çok bozuldu hep gelişimi hep önde giderken neden böle oldu anlamadık ya,bu mübarek günlerde dualarınzı esirgemeyein kızlar lütfen.Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyeyimki:Saruboceq: