2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melekcigim son gunelrya ondan canim her gun bir yerimiz agri yada bir sey oluyo sabret az kaldi melegim valla ben su 8 ayda cektigim sorunalri 28 senede cekmemistim yasli akdin gibi oldun diyorum eism guluyo kalcam bacagim tutmuyo bazen birden kalkinca allah hepimize yardime tsina z daha sabir canim benim gecmis olsun ama bol sivi al unutma .

Kızlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, bi mutfağa gideyim tansiyonum iyice düşmeden atıştırayım bakalım...

neyse kızlar bende çıkıyorum
biraz evi temizleyeyim
ve su içeyim yandım yaaa çok sıcak
herkez kendine ii baksın

geçmiş olsun canıım
aman suyunu bol tüket susuz kalma
yoğurda nişasta karıştır
şeftali muz ye
1 kaşık türk kahvesine limon sık

bunlar iyi gelebilir dene istersen
ama bence sen yine dr git ihmal etme

kızlar hastane çantası işini naptınız ? yani nasıl bişey aldınız büyük valiz gibi bişey mi yoksa tek kişilik saplı bi valiz mi? yada sırt çantası mı?

benim çek çekli valizim var tek kişilik içi geniş rahat olur diye onu almak istedim herşey içinde toplu durur..acaba çok abartılımı olurr? CADIARZU

merhaba arkadaşlar sağlık ocağından geliyorum benim bebek dayanıyo sertleşme var diye yorumladığım rahim kasılmasıymı ama benim hiç ağrım yok ki dedim olsun kasılma var dedi ne kadar sürüyo dedi bende baya sürüyo dedim kontrollerini ihmal etme dedi offf ya birde plasenta kireçlenmesi var dedim plasenta yaşlanmış dedi ebe noluyo peki dedim bebeği besleyeemiyo dedi her hafta nst ye çağırdı dedinm kontrol için çağırmış ihma etme dedi ilerleyince erken doğum yapıyolarmış ama daha bebeğim 2200 gr ya çok küçük birde yanılma oluyo yani belki daha küçüktür napcam ki ben yaakannehir

bir de bugun benim doğum günüm kızlar bayanssulusmile ama pek iyi haberler alamadım sizde de oldu mu bu plasenta kireçlenmesi dr bişey söyledi mi size

ben cek ceklı valiz alıcam

Saol güllesucum.....
Bu arada ben yarın başka bir doktora randevu aldım, bir de ona görünelim bakalım ne diycek... İçim içimi yiyor....
Herkes aynı şeyi söylüyorana benn bir türlü kendimi inandırıp rahatlatamıyorum.. Herkes diyor, şimdiye kadar her testi yaptırdın, 2li 3lü 4lü, 2. düzey ultrason falan... Amma benim içim hiç rahat değil....

canım git gözük kaybedeceğin hiçbirşey ama emınım bısey yoktur.bende pazartesı gidicem baska bı dra ımkanımız varsa gıdelım tabı .Dua et canım su mubarek gunlerde ınsallah hersey ıyıdır haberlerını beklıyorum.
Ha bıde sen testlerını yaptırmıssın ben sadece 2 lı yaptırdım sonrada doktorum gerek duymadı bana bıraktı bende ıstemıyorum dedım o yuzden yaptırmadım.
herseyın hayırlısı canım

soda içen arkadaşlara bi uyarım var eğer benim gibi yüksek tansiyon şikayetiniz varsa sakın soda içmeyin çünkü soda yüksek tansiyonu dahada tetikliyo.genelde düşük tansiyonu olanlara soda tavsiye edilir.çünkü biliyorsunuzki sodada tuz var.aman dikkat.ben bilmeden günde 2 tane falan içiyordum.tansiyonum iyice tavan yapmıştı.neyse şimdi bıraktım sodayı.ama diğer bi yandanda hiç bi probleminiz yoksa soda çok yararlı bi içecek.içinde sütten çok kalsiyum var.benden ufak bi uyarı:)

gullesu canım öncelikle geçmiş olsun.rizede bülent demire mi gidiyorsun.ve bülent bey mi bebeğinin kafasının haftasına göre küçük olduğunu söyledi.

ayy acaba benım ayagımdakı sıslıkler sodadanmı arttı yaa

aman canım aman diyorum.geçen cuma gününe kadar davuldu davul
resmen patlıyacak sanıyordum ayaklarımı
dr gittim tansiyonumda fırlamış.beni bi güzel azarladı.Allah seni inandırsın 4 gündür soda falan içmiyorum.tuzuda tamamen kesmedim ama yok denecek kadar az tüketiyorum.ayaklarım nerdeyse eskisi gibi oldu.ohh be dünya varmış.bence sende kendini denemek amaçlı bırak sodayı.bakalım sendede işe yarıyacak mı.ama mutlaka etkisi olur çünkü sodada tuz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…