Kızlar yaaa ben çok fenayım, afedersiniz ishalden dolayı karnım parçalanıyor sanki. Halsiz düştüm, ağladım biraz. Ama bu hafta yanıma kimseyi çağırmayacaktım sözde, bilemiyorum iyileşirsem yine de çağırmayı düşünmüğyorum. Büyüklerin herşeye karışmasına sinir oluyorum. O da bana stres oluyor uffff çok halsizim yaaa(
bozo senin hastane tarihin belli oldumu canim ?
kızlar hastane çantası işini naptınız ? Yani nasıl bişey aldınız büyük valiz gibi bişey mi yoksa tek kişilik saplı bi valiz mi? Yada sırt çantası mı?
Benim çek çekli valizim var tek kişilik içi geniş rahat olur diye onu almak istedim herşey içinde toplu durur..acaba çok abartılımı olurr? Cadıarzu
canım yaa senıo kadar ıyı anlıyorum ki . Bende b ugun sağlık ocagına rutın kontrole gıttım ordakı hemsırem cok ıyı benım yaa yarım saat konustu benımle ve rahatlattı . gozlerının kucuk olması ne demek bılmıyorum ama netten arastırırım ıstersen ben baya bı arastırdım bızım durumu ve 10 gune kadar hata payı varmıs ve bızımkısı sadece 2 gun ıcım suan o kdar rahatkı sende gonlunu ferah tut canım hersey ıyı olacak bak goreceksın .miniklerimizi sağ salım alıcaz kucagımıza dualarım senınle canım:Saruboceq:
Saol güllesucum.....
Bu arada ben yarın başka bir doktora randevu aldım, bir de ona görünelim bakalım ne diycek... İçim içimi yiyor....
Herkes aynı şeyi söylüyorana benn bir türlü kendimi inandırıp rahatlatamıyorum.. Herkes diyor, şimdiye kadar her testi yaptırdın, 2li 3lü 4lü, 2. düzey ultrason falan... Amma benim içim hiç rahat değil....
ayy acaba benım ayagımdakı sıslıkler sodadanmı arttı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?