2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar korkulcak bişey değil.Eliyle bakıyor çok fazla acımadı.Ama bir sorun var.şimdi kanamam oldu.acaba çatı muayenesindenmiki??

cidden nasıl doktormuş o diye ben de söylemeden geçemeyeceğim.
hadi ikili,üçlü veya dörtlü testi gerek görmemesini anlarım.. tarama testidir, güvenilirliği tartışılır yahut bebek risk grubunda olsa da aile doğması taraftarıdır vs vs görüşleri savunulabilir, tercihtir...
amaaa önlem alınmadığı takdirde bebeği ciddi sıkıntıya sokabilecek gebelik şekerinin tespitine de yani şeker yüklemesi testine gerek yok diyen doktora gitmeye de gerek yok bence...
evde doğur da der sanırım böylesi...

Kızlar korkulcak bişey değil.Eliyle bakıyor çok fazla acımadı.Ama bir sorun var.şimdi kanamam oldu.acaba çatı muayenesindenmiki??

çatı muayesinden sonra bi çok kişide olmuş ama sen muhakkak dr.git böyle şeyler başkalarıyla kıyas edilemez sonuçta kan yani hemen ara bence yada git ne olur ne olmaz..

tastlım arkadasımda catı muanesınden sonra kan gelmıstı ve ertesı gun sezeryanla aldılar sen dr ara bı sor normalmıymıs dıye..

buarada bulent bey nerenın dr

Kızlar yardımlarınız için sağolun.Biraz daha bekliyeyim kesilmesse gidecem.Bugün nstde sancı çıkmadı doğum olduğunu sanmıyorum.biraz rahatım o yüzden.

tastlım arkadasımda catı muanesınden sonra kan gelmıstı ve ertesı gun sezeryanla aldılar sen dr ara bı sor normalmıymıs dıye..

buarada bulent bey nerenın dr

rizedeymiş sanırım.

burcum, bebeğin sağlıklıdır tabi Allahın izniyle umarım beni yanlış anlamazsın okuyunca ama sende şeker de çıkabilirdi, neyse ki çıkmamış.
o bülent bey gözüne mi bakıp anladı şekerin olup olmadığını anlayamadım :S bir araştır netten gebelik şekerinin önlem, diyet vs alınmazsa nelere sebep olabileceğini.
yoksa elbette önce ilk Allaha emanet herşey gibi yavrularımız da, doktorlar kaderi değiştiremez belki ama önlem aldırabilirler, yani bunun için varlar değil mi?
bülent beyin tutumu çok yanlış bence...

ayy acaba benım ayagımdakı sıslıkler sodadanmı arttı yaa
Diyetisyen bana(gebelik şekeri riski olduğu için diyetisyene de gidiyorum hamilelikte) günde bir maden suyu iç demişti,çünkü çok terliyorum.Şişliğin yoksa iki de içebilirsin ama çok şişme varsa ayaklarında falan,bir tane yeter dedi.Maden suyundaki sodyum şişlikleri arttırabiliyormuş.

selam arkadaşlar:))
ben mihrinin kızkardeşiyim.şu an durumu çok iyi, doğum gerçekleşti, sezeryanla oldu, gayet sağlıklı ve güzel bir kızımız oldu, darısı sizlere olsunzemuszemus

yalnız size biraz küs sanırım yüzünü göstermek istemedidelikafadulden

zor ikna ettik:))

hoşçakalın .hastane sonrası kendisi devam edecektir

ayyyyyyyyy mihrinin bebeğine bakın, maşaallah. tombik tombik ya çok tatlı. ALLAH analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin..

cok teessuf ederım faceden sılınmısım
ben facebookda aktıf degılım pek zaten sırf kızlara bakam ıcın gırıyordum cok uzuldum dogrusu
nıkımıde yazmıstım
moralım bozuldu aksam aksam burayada gırmeyım arık en ıyıs

çoookk tatlı maşallahhh yaaa:):):) allah analı babalı büyütsün miniğimizi:):)

ipekkkk'mm özur dılerım başkalarını sılerken sılınmiştır tekrar yolla ya arada abuk sabuk ekleyenler olmuş..

mihri maşallah bebeğine çokk sevimli minik hanı.. Allah analı babalı büyütsün bahtı açık ,hayırlı evlat olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…