aman canım aman diyorum.geçen cuma gününe kadar davuldu davul
resmen patlıyacak sanıyordum ayaklarımı
dr gittim tansiyonumda fırlamış.beni bi güzel azarladı.Allah seni inandırsın 4 gündür soda falan içmiyorum.tuzuda tamamen kesmedim ama yok denecek kadar az tüketiyorum.ayaklarım nerdeyse eskisi gibi oldu.ohh be dünya varmış.bence sende kendini denemek amaçlı bırak sodayı.bakalım sendede işe yarıyacak mı.ama mutlaka etkisi olur çünkü sodada tuz var.
evet burcucum bulent bey dedı
off ya niye kimse bişey yazmıyo bilgisi olan yok mu
canım benim ben normalde batumda oturuyorum.6 aya kadar bülent beye gittim.yani her ay rizeye gidiyordum.temmuzda doğum için ailemin yanına geldim.inan hala bülent bey gibi dr bulamadım.nasıl olurda seni bu kadar panikletmiş şaşırdım.çünkü genelde hastalarını strese sokmaz.eminim bebeğinin durumunun çokta önemli bişey olmadığını söylemiştir.yanılıyormuyum ki?
off ya niye kimse bişey yazmıyo bilgisi olan yok mu
canım mentosum biliyorsun dimi seninle konuşmuştuk bendede plezantada kireçlenme var.ama dr yeni kireçlenmeye başlamış demişti.bende ne anlama geldiğini soruncu artık plezantanın yaşlandığını söylemişti.eğer ilerlerse erken doğum oluyor diye biliyorum.bakalım perşembe günü tekrar dr gidecem bakalım ne diyecek.bu arada benim hazırlık sancılarım 3 4 gündür oluyo dr sordum seninkinin eli kulağında dedi.perşembe günü görecez bakalım minnoş ne yapıyor.dr tekrar soracam bu kireçlenmeyi sanada anlatırım tatlım.
hımm hatırladım canım.yaa ılk basta dedi ama oyle bı deyıp gectı bende hanı nasıl bır bebegın boyu kısa olur onun gıbı dusundum sonra bır anda aklıma beynı fılan geldı gerı dondum yanı dedım bu ne demek oluyo o da dedı yanılmıyosun canım zaten bılıyosun cok sakın bır dr .o benı rahatlatmak ıcın en az bı 15 dk konustu sımdı drun hakkını yıyemem ama ınsan ıster ıstemez ıyı seyler duymak ıstıyo ıste bende panıkledım en sonunda dedıkı ben demek zorundayım ama bana sorarsan hıcbır sorunu yok bebısın merak etme dedı konusurken hep gozum ıcıne baka baka konustu.
Bu arada senın kac haftalık oldu
mentos benım hıcbır bılgım yok bu konuda canım ama sadece erken dogumla ılgısı oldugunu bılıyorum yanıltmak ıstemem senı
evet canım ya hatırladım konuşmuştuk bana normal dedi dr. şimdi sağlık ocağında da bebeği besleyemeyebiliyo bebek kilo verebiliyomuş tedirgin oldum halbuki dr hiç böle bahsetmedi ama herhafta nst dediğinde anlamalıydım birde ha bire karnım sertleşiyo ağrım yok ama taş gibi oluyo bende yaslanıyo bebek sanıyodum rahim kasılmasıymış bu bilmiyorumkismilebende cuma giricem canım nst ye ama sen dr sorarsan anlatırsın banada
selam kzılar mihriden haber geldi,mi
Canım ne mutlu sana inşallah normal olurŞenizHadi bakalım bebeğimiz sağlıkla gelsın inşallah..Slm kızlar.bugün doktora gittim.çatı muayenesi oldum.çatın müsait dedi.heran doğum olabilirmiş.38.haftam bitmiş.1eylüle kadar doğumu bekleyeceğiz.Olmazsa tekrar gidecem doktora.Normal doğumdan çok korkuyorum ama herşey normalken sezeryan olmakta istemiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.
tabiki anlatırım tatlım.bebeğin kilo verdiğini banada dr söylemedi.şimdi senden duydum.benimde karnım aynen senin dediğin gibi semsert oluyo.bakalım aslında benimde cuma günü kontrolüm ama ben perşembe gidim gidiyorum.gelince hemen yazarım buraya ok.
Slm kızlar.bugün doktora gittim.çatı muayenesi oldum.çatın müsait dedi.heran doğum olabilirmiş.38.haftam bitmiş.1eylüle kadar doğumu bekleyeceğiz.Olmazsa tekrar gidecem doktora.Normal doğumdan çok korkuyorum ama herşey normalken sezeryan olmakta istemiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.
Slm kızlar.bugün doktora gittim.çatı muayenesi oldum.çatın müsait dedi.heran doğum olabilirmiş.38.haftam bitmiş.1eylüle kadar doğumu bekleyeceğiz.Olmazsa tekrar gidecem doktora.Normal doğumdan çok korkuyorum ama herşey normalken sezeryan olmakta istemiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?