2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet deneyım barı ama sankı benım daha cok sıcaktan dolayı dun aksam ve bugun hava serın benım ayaklarımda ındı hemen

evet burcucum bulent bey dedı

canım benim ben normalde batumda oturuyorum.6 aya kadar bülent beye gittim.yani her ay rizeye gidiyordum.temmuzda doğum için ailemin yanına geldim.inan hala bülent bey gibi dr bulamadım.nasıl olurda seni bu kadar panikletmiş şaşırdım.çünkü genelde hastalarını strese sokmaz.eminim bebeğinin durumunun çokta önemli bişey olmadığını söylemiştir.yanılıyormuyum ki?

off ya niye kimse bişey yazmıyo bilgisi olan yok mu

canım mentosum biliyorsun dimi seninle konuşmuştuk bendede plezantada kireçlenme var.ama dr yeni kireçlenmeye başlamış demişti.bende ne anlama geldiğini soruncu artık plezantanın yaşlandığını söylemişti.eğer ilerlerse erken doğum oluyor diye biliyorum.bakalım perşembe günü tekrar dr gidecem bakalım ne diyecek.bu arada benim hazırlık sancılarım 3 4 gündür oluyo dr sordum seninkinin eli kulağında dedi.perşembe günü görecez bakalım minnoş ne yapıyor.dr tekrar soracam bu kireçlenmeyi sanada anlatırım tatlım.

hımm hatırladım canım.yaa ılk basta dedi ama oyle bı deyıp gectı bende hanı nasıl bır bebegın boyu kısa olur onun gıbı dusundum sonra bır anda aklıma beynı fılan geldı gerı dondum yanı dedım bu ne demek oluyo o da dedı yanılmıyosun canım zaten bılıyosun cok sakın bır dr .o benı rahatlatmak ıcın en az bı 15 dk konustu sımdı drun hakkını yıyemem ama ınsan ıster ıstemez ıyı seyler duymak ıstıyo ıste bende panıkledım en sonunda dedıkı ben demek zorundayım ama bana sorarsan hıcbır sorunu yok bebısın merak etme dedı konusurken hep gozum ıcıne baka baka konustu.

Bu arada senın kac haftalık oldu

evet canım ya hatırladım konuşmuştuk bana normal dedi dr. şimdi sağlık ocağında da bebeği besleyemeyebiliyo bebek kilo verebiliyomuş tedirgin oldum halbuki dr hiç böle bahsetmedi ama herhafta nst dediğinde anlamalıydım birde ha bire karnım sertleşiyo ağrım yok ama taş gibi oluyo bende yaslanıyo bebek sanıyodum rahim kasılmasıymış bu bilmiyorumkismilebende cuma giricem canım nst ye ama sen dr sorarsan anlatırsın banada

tatlım bülent bey eğer bence bi sorunu yok diyorsa ona güven.çünkü ben bülent beye güvenerek bu güne kadar bebeğime ne 2li ne 3lü nede 4lü test yaptırmadım.bana ben gerek duymuyorum dedi.bende ok dedim.tetanoz aşısını gerek görmüyorum dedi ben yine tamam dedim.hatta şeker yüklemesine bile gerek duymadı.sonra Adanaya geldim.burda bi dr gittim.daha önce bülent beyin bana vermiş olduğu dosyayı gösterdim ona ve 2li 3 lü test yaptırmadığımı,şeker yüklemesine dr gerek görmediğini söyleyince
bana o nasıl dr muş bence o dr ara onu korkutmak amaçlı tlf deki ben doğum yaptım ve bebeğim özürlü oldu.sizi dava edecem falan dedi.Allahım düşünebiliyormusun ben kontrole gittim. adam bana bunları söyledi.sonra kendi kendime diyorum ki acaba bişey mi biliyor yani bişeylermi gördü diyorum.Allah nasıl kurdum nasıl kurdum.sonra şeker yüklemesi yapılmadığını duyunca hemen şeker yüklemesi yapıldı.nitekim şekerim çıkmadı.keşke diyorum hep bülent beye gitseydim.diyeceğim o ki başka dr gitmek insanın kafasını karıştırıyo.üstelik ben bülent beye çok güveniyorum.ultrasonu ayrıntılı ohh ne güzel.insanı strese sokmayan bi ses tonuyla konuşur.bak sanada bence bi sorun yok demiş.içini ferah tut ve dr na güven.bu benim nacizane bi fikrim.bi anne adayı olarak üzülmeni asla istemem.herşeyi Rabbim daha iyi bilir.kalbini ferah tut canım.buarada ben 36+4 günlük hamileyim.

mentos benım hıcbır bılgım yok bu konuda canım ama sadece erken dogumla ılgısı oldugunu bılıyorum yanıltmak ıstemem senı

olsun canım yinede tşk ederim erken doğumu bende duymuştum bebeğim daha da küçücük 2200 gr.ama inş.sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız meleklerimizi..:Saruboceq:

tabiki anlatırım tatlım.bebeğin kilo verdiğini banada dr söylemedi.şimdi senden duydum.benimde karnım aynen senin dediğin gibi semsert oluyo.bakalım aslında benimde cuma günü kontrolüm ama ben perşembe gidim gidiyorum.gelince hemen yazarım buraya ok.

Slm kızlar.bugün doktora gittim.çatı muayenesi oldum.çatın müsait dedi.heran doğum olabilirmiş.38.haftam bitmiş.1eylüle kadar doğumu bekleyeceğiz.Olmazsa tekrar gidecem doktora.Normal doğumdan çok korkuyorum ama herşey normalken sezeryan olmakta istemiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.

Canım ne mutlu sana inşallah normal olurŞenizHadi bakalım bebeğimiz sağlıkla gelsın inşallah..

tamam canım tşk ederim..olmazsa bende perşembe gidim biişey demez herhalde dr :)

hayırlısı olsun inş.
çatı muayenesi bir aletle mi yapılıyor yoksa iki parmakla mı?
ve acıyor mu?
biraz hassasım da vajinal müdahalelerde maalesef..

bende merak ediyorum şu çatı muayenesini nasıl oluyor? acı varmı çok tedirginim. gerçi doğurmanın yanında ufak bişeydir de yine de içim bi tuhaf oluyor

catı muaynesını bıze bırazcık anlatırmısın nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…