2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydin kizlar nasilsiniz umarim iyisinizdir,,

MIHRI MASALLAHH CANIM ALLAHIM ANALI BABALI BUYUTMEYI NASIP EYLESIN AMIN

günaydın kızlar nasılsınız mihrinin bebişine maşallah tombis tombis bizimkilerde böyle sağlıklı gelir inş butterfly canım Allah yardımcın olsun güzel bir doğum geçirirsin inş

günaydın kızlar...

mihrim ne tatlı kzın meyra maşalahh allah analı bablı büyütsün..bizlerde sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza inşallahh..

dün ben de biraz huzursuzdum...ishal oldum akşam ve biraz ağrımda vardıı korktum çokmafoldumben çok erken çünkü...

butterfly allahım yardımcın olsun sağlıkla alırsın kucağına yavrunu umarım...duacınız...

günaydın kızlar.mihrinin bebeği ne kadar tatlı maşallah.butterfly ıkini en kısa zamanda buralarda görürüz inşallah.
bu akşam ben de nst ye gidicem.bakalım ne olacak.sanki kızımın gelmeye niyeti yok daha.

maşallah mihrinin bebişine tombiş tombiş ele avuca gelir :) darısı bizlere kızlarr

gunaydin kizlar naislsiniz?
tum gece butterflyda aklim kaldi uyuyamadim saat gecsin ariyim ins saglikla bebegini kucagina alir canim benim tum gece sanki ben gittim geldim erkenden kalktim hayirlisi ins sizler naislsiniz?

ayy mihrinin bebisini gordum cok ama cok guzel sacalri bile var masallah allah anali babali saglikli buyutmeyi nasip etsin hayirli olsun mihriigim :)

merhaba kızlar bişey sorcam ben hastane için tek kullanımmlık iç çamaşırlarından aldım rahat olsun diye ama onları nasıl yıkıcaz yıkamadan mı kullanacaz ay mikrop kaparız yaaa

ay yerim seni tombiş prenses seni 41 kere maşallah canım Allah analı babalı büyütsün...bebeğin bilgilerini lila yazar herhalde bebekler geliyor kısmına

mentos bende hastane icin ic camasiri aldim hepsini yikadim utuledim kan falan olursa aticam cope 10 tane falan aldim evede hazirlaidm esime dedimki baktim hepsini attim sen bunalrida getir bana birde kocaman aldim ne olur ne olmaz diye 42 beden ben evde bebekle kendimle ilgili ne varsa yikadim utuledim yani dusundu dikis olucak bebek hassas bu tekstil atolyelerinde yerlerde geziyo camasirlar adamalr terlerini siliyo ne olur ne olmaz dedim sen bilirsin tabiki ..

bende muhakkak yıkarım asla giymem ama bunlar tek kullanımlık olanlar canım file gibi bunları nasıl yıkıcaz onu merak ettim açtım baktım bunlar incecik yani yıkanınca elinde kalcak gibi bunlar yıkanıyodur herhalde yoksa giyilmez ki ya dimi ama

file gibi ama elinde yikasan assan gidermi ben yakindan gormedim onalri elime almadim ama resimde gormustum gerci onalr hijyeniktir ya sorun olcagini sanmam ,,

selam kızlar..butterfly kaçta girecekti acaba doğuma haber yok sanırım..m,hrinin bebişinede maşallah çok şeker...

mentos o camasirlarin arasinda pamuk gibi bir seymi vars adece filemi ? bendemi alsam acaba ben noral aldim atarim kirlenince dedim ama :)

saadetcim normal çok ince bişey ama orta kısmında pamuk var ama ben yıkamayı deniycem bakalım ameliyettan sonnra mikrop falan kapmayalım Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…