2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mihriciğim allah analı babalı büyütsün canım benim.... bebeğin çok güzel allah bahtını da güzel yazsın inşallah...

doğurmadan aktardan rezene çayı alıp koyun dolabınıza sütü arttırıcı etkisi var bebeğide rahatlatıyormuş.
şu an rüzgar yanımda uyuyo kızlar bende kan ter içinde rezene çayı içiyorum...
cam kapı açamıyorum ev hamam gibi bu gün 6 litre oldu içtiğim su..
dahasıda gelir...
hamileyken bu kadar su içmiyodum ya hergün damacana değiştiriyoruz :))))))

mihriciğim Allah analı babalı büyütsüna.s..Darısı başımıza.Maşallah ne sevimli bir bebekRüzgarın resmini göremedim ama.

iyi akşamlar kızlar mihri kurtumş allh analı babalı etsin yavrusunu uzun ömürler diliyorum sanıyorm benm doğumd yaklaştı bugün kahverengi akıntım oldu yani nişan geldi bakalım kaç güne doğuracağım

Mihri'nin bebeğinin fotoğrafını gördüm şimdi.Ne kadar güzel bir bebek,Allah nazarlardan saklasın ve güzel,upuzun,anneli,babalı,ablalı bir ömür versin .Allahım hepimize nasip etsin inşallah.

Ayşe.20 prensesimiz sarılık olmuş kövezde şuanda durumu iyimiş ama bebişlerımızı nazarlardan korusun

lilaamm ruzgarımı öp maşallah subannallah ne kadar tatlı bakmaya insan kıyamıyor

Canım benım allah bı avazda kurtarsın inşalah:Saruboceq:Geliyorlar sositososito

iyi akşamlar kızlar..maşallah mihrinin bebeği çok tatlı..daha dün kaju şeklindeydiler,büyüdüler tek tek doguyorlar..düşündükçe içim bir tuhaf oluyor..

anneler meraba
hamileyken rezene çayı zararlı mı acaba bilginiz var mı ???
rezene çayı içen var mı??

yuksel ozelden mesaj attim aklim dualrim hep seninle su an sen sadece bebeiginle goz goze gelicegin ani dusun bende cok imrendim ya 27 gunum var daha ins allah bizede nasip eder yukselcigim saglikli huzurlu bir omur diliyorum bebeginle sana insallah dualrim seninle aricam yarin kendine iyi baks esini duyim rahatliyim :)

canım yaa çok saol gerçekten şuan daha rahatım.bende ilk başta ona gidiyordum.banada gerek duymadı ama yinede kararı bana bıraktı .yanlış anlaşıldı dr bey galıba gerçekten çok ii bir dr kendi düşüncesini söyleyip kararı sana bırakıyor arkadaşlar .bende ilk kızımda bu testleri yaptırmıştım ama bu kızımda kendim gerek duymadım o yüzden dr suçluyamam Allah korusun zaten bişey çıksa ne bebeğimi bırakıp nede başka birşey o atan kalbi gördükten sonra çok büyük konuşmayımda imkanı yok yanı benım dusuncem bu .ayrıca bu testlerın bıle yanılma payı o kadar fazlakı benım bırçok arkadasımın yakınımın bebeğine hep teshıs koydular ama bebekler masallah sapasağlam dogdular neyse.
burcucum senın dr bı alemmıs yaaa akannehir. bende 36+3 gunluk aramızda pek bısey yokmus. burda olsan gorusurduk sohbetın cok hosuma gıttı gercekten.
olsun canım yinede tşk ederim erken doğumu bende duymuştum bebeğim daha da küçücük 2200 gr.ama inş.sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız meleklerimizi..:Saruboceq:
amın canım amın.canını hıc sıkma canım kucuk bebekler dogunca hemen tombıklesıyorlar

hım anladım canım bende ıcıyorum valla bı sıse benı cok rahatlıyor ılk hamılelıgımde cok kramp olmustu bence maden suyu ıctıgımden galıba bu sefer hıc olmadı bende

aysecım bende dıyodum nerelerde acaba . canım yaa yok artık takmıyorum.Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatlı alıcaz bebıslerımızı kucagımza .oyyy sende baya yorulmussundur canım yaa olsun yaaa senın saglıgın daha onemlı herseyden bosver canım sen dınlenmene bak suan
lılacım Allah'ım bol bol sut versın sana bende dun aldım rezeneyi çantamada koydum sımdıden ımeyede baslayacagm.emzırdıgın ıcın vucudunda su ıhıyacı dahada artmıstır.bıde ben su humanayıda alıcam
lilacım yarında ben dogum yapacam

butterfly Allah'ım yardımcın olsun sağ salım bebısını kucagına almayı nasıp etsın canım.

MIhrıcım
maşallah maşallah.Allah'Im analı babalı buyutsun canım

Bu arada kızlar ben msn grubundan ayrıldım çünkü buranın buyusunu bozdu gıbı geldı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…