Nst normal dışı bir durum yoksa 37. 38. haftadan sonra başlıyor diye biliyorum.
selam kzlar dr geldik 2979 gr 49 cm olmuş herşey çok gzel dedi dr haftaya cuma gel bebeğin kilosuna baklım tam tarih belirliyelim dedi doğum kanalına girmiş iice artık heran doğum sancısıda gelebilirmiş
selam kzlar dr geldik 2979 gr 49 cm olmuş herşey çok gzel dedi dr haftaya cuma gel bebeğin kilosuna baklım tam tarih belirliyelim dedi doğum kanalına girmiş iice artık heran doğum sancısıda gelebilirmiş
maşallah azra ya ozaman senin sancın gelmeden sezeryana alacak ay bende hecanlandım bende senle aynı zamandayım ya ozaman benim kızımın da gelmesine az kalmıştır heralde of gelmesini istiyorum artık babasıyla çok istiyoruz gelmesini
benimde pazartesi randevum bakalım bana ne diyecek
maşallah bebeğine, hayırlısı olsun inş. canım
saolun kızlar
kasıkların karnın ağırabilir karında sertleşme olabilir dedi
nst de hiç sancı çıkmadı güzel çıktı
yukselle konustum kizlar (butterfly) saat 12 de seryandan cikmis sesi cok iyi geliyo hepinize selami var bebekte 3 kg dogmus gayet iyi icim rahataldi cok mutlu oldum bebegimiz geldi yine allah uzun uzun omurler versin annesi babasi ile masallah :)
yarın doğuma gidiorum arkadaşlar.. saat 8de... karnımda garip bir ağrı var.. heycandan olsa gerek. umarım yarın hastane kapısında bayılmam.. kan aldırırken bile fenalaşan ben epidural sezeryan nasıl olcak acaba.. umarım tavanda sayabileceğim birsürü cizgi ışık vs vardır...
yarın doğuma gidiorum arkadaşlar.. saat 8de... karnımda garip bir ağrı var.. heycandan olsa gerek. umarım yarın hastane kapısında bayılmam.. kan aldırırken bile fenalaşan ben epidural sezeryan nasıl olcak acaba.. umarım tavanda sayabileceğim birsürü cizgi ışık vs vardır...
Allah analı babalı büyütsün darısı başımızayukselle konustum kizlar (butterfly) saat 12 de seryandan cikmis sesi cok iyi geliyo hepinize selami var bebekte 3 kg dogmus gayet iyi icim rahataldi cok mutlu oldum bebegimiz geldi yine allah uzun uzun omurler versin annesi babasi ile masallah :)
hadi gözün aydınyarın doğuma gidiorum arkadaşlar.. saat 8de... karnımda garip bir ağrı var.. heycandan olsa gerek. umarım yarın hastane kapısında bayılmam.. kan aldırırken bile fenalaşan ben epidural sezeryan nasıl olcak acaba.. umarım tavanda sayabileceğim birsürü cizgi ışık vs vardır...
o zaman doğummu yaklaşıyormuş yani öyle olunca sertleşme olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?