Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin...Hayırlı haberlerle gelyarın doğuma gidiorum arkadaşlar.. saat 8de... karnımda garip bir ağrı var.. heycandan olsa gerek. umarım yarın hastane kapısında bayılmam.. kan aldırırken bile fenalaşan ben epidural sezeryan nasıl olcak acaba.. umarım tavanda sayabileceğim birsürü cizgi ışık vs vardır...
hoşbulduk canım sen nasılsın?
Kızlar geride kalıyoz ama...
Kız bebişler bizi geçti
Erkekler gerçekten yaramaz oluyomuş...hemde geç geliyomuş..(ilk 2 erkek yaramazlık yaptı..erken geldi :)
1-2.erkek
3-4-5-6 kız
Denk gelemiyoz...yuse msnde goremiyoruz seni nerdesin ozlettin kendini :)
Gözün aydın Deniz alkisalkisalkissuraycım takma kafana benim de doktorum ptesi bana gözleri çok küçük karın çapı çok geniş dedi... Korkudan bugünü zor ettim... Başka bir doktora gittim.... 4 boyutluda da baktık normalde de baktı defalarca farklı açılardan ölçüm aldı... Hiçbir sorun yok dedi.. Biraz tombik bir bebek olabilir 3 kilonun üzerinde doğacak karın çapı haftasından 4 gün fazla dedi.. Ama zaten 1 hafta ileri yada geri olması sorun değil dedi...
Gözleri de gayt normal yakışıklı bi oğlun var korkma dedi.. İçim rahatladı bira...
Ben de 4 boyutluda gördüm. Gayet normal gözleri var... Koca burunlu dolgun dudaklı bişey... Ayy aslında çok çirkindi ama benim için dünyanın en güzel en özel varlığı....
suraycım takma kafana benim de doktorum ptesi bana gözleri çok küçük karın çapı çok geniş dedi... Korkudan bugünü zor ettim... Başka bir doktora gittim.... 4 boyutluda da baktık normalde de baktı defalarca farklı açılardan ölçüm aldı... Hiçbir sorun yok dedi.. Biraz tombik bir bebek olabilir 3 kilonun üzerinde doğacak karın çapı haftasından 4 gün fazla dedi.. Ama zaten 1 hafta ileri yada geri olması sorun değil dedi...
Gözleri de gayt normal yakışıklı bi oğlun var korkma dedi.. İçim rahatladı bira...
Ben de 4 boyutluda gördüm. Gayet normal gözleri var... Koca burunlu dolgun dudaklı bişey... Ayy aslında çok çirkindi ama benim için dünyanın en güzel en özel varlığı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?