slm herkese göbişş topiğine resim koydum kızlar
Canım hayırlı olsun odanız kurulmuş mışıl mışıl uyumayı nasip etsin Aman aöman imrenme sezeryana en doğalı normal bebişini ilk sen göreceksin
Kızlaaaaar ben geldiiim; doktorumuz çatı muyanesi yaptı. Korktuğum kadar değilmiş, bir cm. açılma varmış. 39+1 olmuşuz. Son 6 güne girdik. Çarşamba ve cumartesi tekrar görüneceğim doktora. O zaman kadar sancı gelirse zaten hemen gideceğiz...
Kızlaaaaar ben geldiiim; doktorumuz çatı muyanesi yaptı. Korktuğum kadar değilmiş, bir cm. açılma varmış. 39+1 olmuşuz. Son 6 güne girdik. Çarşamba ve cumartesi tekrar görüneceğim doktora. O zaman kadar sancı gelirse zaten hemen gideceğiz...
geçmiş olsun canım altlattın çatı muayenesini sıra bizde bakalım
hadi bakalım hayırlı doğumlar nasip etsin allah hepimize inşallah
bir avazda kurtarsın bizleri
bozo cım nasıl boş vereyim ya kadın yardıma geldi güya akşam eşim gelince bana yardıma kalkıyor gündüz elinden kumanda düşmöüyor ben iş yapıyor kadın 15 günü geçti geleli daha yemek bulaşık yok ama oğlu gelince bana dur sen kalkma ben gideyim diyor beni deli ediyor
bozo cım nasıl boş vereyim ya kadın yardıma geldi güya akşam eşim gelince bana yardıma kalkıyor gündüz elinden kumanda düşmöüyor ben iş yapıyor kadın 15 günü geçti geleli daha yemek bulaşık yok ama oğlu gelince bana dur sen kalkma ben gideyim diyor beni deli ediyor
eşim 2 gün önce felandı işten geldi bende bir surat neoldu gene dedi bişey var dedi yok bişey dedim ama eşim anladı
geldi gitti sordu söylemedim
sonra söyledim gece uyuyorduk dedim ogün böyle böyle oldu dedim oda o buraya yardıma geldi yaptır herşeyi sakın kalkma ddi nasıl derşim ben bilmiyormu işlerin olacğını dedim
ogün ağrım vardı yatıyorum akşam 6 tı olmuş ne bişireceksem tezgahın üzerine çıkarttım pişirsin diye kadın benle beraber yatıyor sonra bir hışım sinirle kalktım yemek yapmaya
arkamdan geldi sen yat ben yapayım diye yok ben yaparım dedim yaptım buzdalabının üzerinde kutuların içine yufka koydum köyden getirdim kutularda 2 tane bağlı onlar inecek yufka ıslanacak biliyor onları indirdim 2sisi bir arada ısladım geldi bana desene dedi konuşmadım kutukar aşşarda görüyor kaldır madem
yok geri tv başına gitti onları tekrAR KALDIRDIM YULKARI hiç neden kaldırdın demek yok
gel yemek yiyelkim dedim geldi karnınıda doyurdu gene tvv başına
bende eşime anlattım
oda herşei söyle yapsın dedi kalkma yerinden diye bana kızdı
oof arlkadaşlar öyle çok derdim varki hayırlısıyla şu kızım bir doğsa da gitse nalet karıııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?