yazdıklarını okuyuncaa malum kişinin geleceği günden korkmaya başladım bende. ama öfkeyle kalkan zararla oturur. sen yine de kendine dikkat et. yapma yemek, eşine de yapamadım dersin. o da annesine kendi sorsun. sen peynir ekmek ye. uzanma, kaldırma. sonra üzülürsün. neden diyorum biliyor musun? benim eşiminde teyzessi gelmişti güya yardıma. yemek yediği tabağı bile oturma odasında bıraktı. banyo yaptı olduğu gibi bıraktı. sahurda yedikleri herşey sabah kurumuş şekilde tezgahtaydı. sinir oldum. strese girdim. ben yaptım hırsla. bebeğim 3 gün hareket etmedi. üzünüsünü de ben çektim. o yüzden dikkat et.
selam kızlar melekçim hadi hayırlısı yavrucuk yakında geliyo desene açılma başladıysa..nagiş takma kafana kalıcı değil elbet gidicek onu düşün:)) bu arada bende 1,2 gün hurma yedim ağrım oldu valla galiba işe yarıyor ama şimdi yemiyorum bişey olur diye..
nagiş yapamıyorum anne sen yapar mısın de ben ağırlaştım artık felan de
stres yaparsan kendine ve kızına yaparsın
ben olsam bozarım rahatını
benimde öyle deme huyum yok canım ya diyemiyorum eşime de diyom ben diyemem diyorum oda diyor sağlam olsan senin kimseye iş bırakmıyacağını biliyorum ama şimdi söyle diyor
bakalım akşam yemeği ne olacak merakla bekliyorum hiç sormaz zaten aşçı varya herşeiyi düşünen
benim annem yanımda şimdi. Kayınvalidem bebek görmeye gelicek canım. Hiç bi beklentim yok zaten. şimdiden tansiyonum çok yüksek kafamı eğemiyom filan diyor. Zemin hazırlıyor. Benim anlamadığım niye geliyosun o zaman. Annem mi hizmet edicek sana. Düşündükçe sinirleniyorum, annem yatıştırıyor beni de.
Benim bugün 37+1. Sezeryan olacağım. Haftaya perşembe günü kesin günüm belli olacak
benim annem yanımda şimdi. kayınvalidem bebek görmeye gelicek canım. hiç bi beklentim yok zaten. şimdiden tansiyonum çok yüksek kafamı eğemiyom filan diyor. zemin hazırlıyor. benim anlamadığım niye geliyosun o zaman. annem mi hizmet edicek sana. düşündükçe sinirleniyorum, annem yatıştırıyor beni de.
benim bugün 37+1. sezeryan olacağım. haftaya perşembe günü kesin günüm belli olacak
nagiş anlat burda sıkıntını içinde kalırsa daha kötü olur
bizi bizden başka kimse daha iyi anlamaz
Kızlar hasta bezi alıp koydunuzmu çantanıza
Kızlar hasta bezi alıp koydunuzmu çantanıza
ya kızlar benim de kayınvalidem gelecek, ben hiç onunla gece geçirmedim yani hiç bizim evde kalmadı, gayet resmiyiz onunla... Bu resmiyet benden kaynaklandı tabiii.. Acaba benim başıma ne gelecek... çokta çekiniyorum açıkçası... Acaba dırdır eder sinirimi bozar mı? çıldırtır mı beni? çok korkuyorum... Telde bebeğe bişeyler alacağım diyor eşim yok biz herşeyi aldık gerek yok diyor tamam o zaman diiyor... Ilk torunu... 5 yıl nişanlı kaldım hiçbirşeyini görmedim. Evlendim yine aynı...kına gecesinde avucumun ortasına koyduğu küçük altın dışında.... Bu bebekte ilk torunu buna da bişey yapmazsa artık bu bilinçaltıyla ben pek bi diş gösteririm diye de korkuyorum açıkçası kendimden de korkuyorum... Inşallah korktuğum gibi olmaz..
ben koydum benimki iç çamaşırı gibi,,, çok rahat geçen gün giydim de:):):)
canım normal doğumda hasta bezine gerek olucağını sanmıyorum ped koy çantana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?