2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

haklısın canım seninde başında böyle bir belamı vardı neden yarıma geliyoruz diyorlar sinir oluyorum kadın zaten 1 ay varken geldi deli ediyor beni
eşim yemeğe gelmiyor arada geliyor mesaide herzaman bu kadın olmassa ben yatacam yemek yapmıyacam bu geldi benim rahatım daha çok bozuldu bu var diye evde yemek yapılıyor iş daha çok çoğaldı

allah yardımcımız olsun
seninde mi kaynananan gelecek yoksa doğuma

ye canım hurmayı günde 5_6 tane yiyorum ben fazla değil ama bu haftadan sonra çoğaltacağım hurmayı
kalıcı değil elbette ama işte şimdilik burda kadın gezmeye bayılıyor ya hergün gezdirsem gezecek istanbulu fet etmeye gelmiş yardıma değilde

nagiş yapamıyorum anne sen yapar mısın de ben ağırlaştım artık felan de
stres yaparsan kendine ve kızına yaparsın
ben olsam bozarım rahatını

nagiş yapamıyorum anne sen yapar mısın de ben ağırlaştım artık felan de
stres yaparsan kendine ve kızına yaparsın
ben olsam bozarım rahatını

benimde öyle deme huyum yok canım ya diyemiyorum eşime de diyom ben diyemem diyorum oda diyor sağlam olsan senin kimseye iş bırakmıyacağını biliyorum ama şimdi söyle diyor
bakalım akşam yemeği ne olacak merakla bekliyorum hiç sormaz zaten aşçı varya herşeiyi düşünen

boşver de ne yorcaksın kendini madem yarımda geldi bi zahmet yapsın bişeyler

benim annem yanımda şimdi. kayınvalidem bebek görmeye gelicek canım. hiç bi beklentim yok zaten. şimdiden tansiyonum çok yüksek kafamı eğemiyom filan diyor. zemin hazırlıyor. benim anlamadığım niye geliyosun o zaman. annem mi hizmet edicek sana. düşündükçe sinirleniyorum, annem yatıştırıyor beni de.
benim bugün 37+1. sezeryan olacağım. haftaya perşembe günü kesin günüm belli olacak

nagiş anlat burda sıkıntını içinde kalırsa daha kötü olur
bizi bizden başka kimse daha iyi anlamaz

annene güveniyordur gelmesin ozaman iyileşince gelsin şanslısın anen varmış
neden sezeryan olacaksın senmi istiyorsun sezeryanı
allah kurtarsın canım inşallah bende doğursam haftaya kadar kızlar 37
38 ci haftaşlarda doğarmışya inşallah hayırlısıyla doğururz

sana da 1-2 eylül diyebilir
bana 31 ağustos dedi

nagiş anlat burda sıkıntını içinde kalırsa daha kötü olur
bizi bizden başka kimse daha iyi anlamaz

sağol canım kimseye anlatamıyor zaten sizden başka annemlerle konuşacam dinliyor anlatamıyorum arkadaşım geliyor nereye gitsek arkamızda geziyor deli ediyor beni ya
kocamla bile artık yanlız kalamıyorum her saniye arkamızda geziyor
ya öyle bir karıki eşi kesin yoktur

ya kızlar benim de kayınvalidem gelecek, ben hiç onunla gece geçirmedim yani hiç bizim evde kalmadı, gayet resmiyiz onunla... bu resmiyet benden kaynaklandı tabiii.. acaba benim başıma ne gelecek... çokta çekiniyorum açıkçası... acaba dırdır eder sinirimi bozar mı? çıldırtır mı beni? çok korkuyorum... telde bebeğe bişeyler alacağım diyor eşim yok biz herşeyi aldık gerek yok diyor tamam o zaman diiyor... ilk torunu... 5 yıl nişanlı kaldım hiçbirşeyini görmedim. evlendim yine aynı...kına gecesinde avucumun ortasına koyduğu küçük altın dışında.... bu bebekte ilk torunu buna da bişey yapmazsa artık bu bilinçaltıyla ben pek bi diş gösteririm diye de korkuyorum açıkçası kendimden de korkuyorum... inşallah korktuğum gibi olmaz..

allah kolaylık versin canım neden aldık diyorki eşin alsın anası eksiklerini söyle gerçi benimki bir takım bile almadı da

aman canım resmiyeti hiç bozma yoksa tepene çıkıyorlar ne güzel resmisiniz
annen neden gelmiyor senin uzaktamı kaynanandamı uzaktan geliyor

ben koydum benimki iç çamaşırı gibi,,, çok rahat geçen gün giydim de:):):)

aa bende alacağımda normal doğumda gerekirmi diye de düşünüyorum

canım normal doğumda hasta bezine gerek olucağını sanmıyorum ped koy çantana

gerek yokmu demek onu araştıracaktım alayım diyordum bende pet var da koymadım hasta bezi alacağım diye koyayım ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…