2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benimde göbek deliğim dışarı çıktı. öle pek deri gibi bişiler yok ama bi ara dümdüz olmuştu şimdide baya dışarı doğru çıktı ya :bbo:

iyi akşamlar kızlar...maşallah doğumlar çoğalmış....bende bu aralar çok korkuyorum erken doğurucam diye.... sizede oluyomu bilşmiyorum ama ben 5 dakkada 1 tuvalete gidiyorum..alt tarafıma çok baskı yapıyo benim kuzucuk... sanki çıkıcakmış gibi hissediyorum. sizce normalmi bu

a.sevet evet normal yani daha doğrusu banada oluyodu hatta vajinama doğru yanma bile oluyodu benim:bbo:

Kızlar, dualarınızı eksik etmeyesiniz :) Yarın sabah biz de kavuşuyoruz Güneş'imize. Hepinizi çok öperim. Kendinize iyi bakın. Hakkınızı helal edin!

ay negüzel kavuşuyorsun bebeişine allah kucağına kavuştursun dualarımız seninle canım allaha emanet ol hayırlısıyla kavuş yavruna

slm kızlar iyi akşamlar herkese

arkadaşlar sizlerde üye oldunuzmu bazı arkadaşlarımız üye olmuştu milupaya ben 2 ay olacak hala bana ürün gelmedi sizlere geldimi

banada yürürken oluyor bide biraz iş görürüsem ama ençok yolda yürürken oluyor işallah benim bebişim gelir çok istiyorum gelmesini normal doğumla ama

banada yürürken oluyor bide biraz iş görürüsem ama ençok yolda yürürken oluyor işallah benim bebişim gelir çok istiyorum gelmesini normal doğumla ama

ayy bende de çok oluyor o baskı.öyleki çıkacak gibi.yürüyüşüm çok komik oldu.sünnetli gibi..çıkmasın diye tutuyor gibi yürüyorum.bende gelsin istiyorum aslında çok aynen normal doğumla.ama bi o kadar da korkudan gelmesede olur şu sıra diyorum:))

pembehera
bugün bende gidecektim kalaba diye gitmedim belki seni görürdüm orda bende yarın gideceğim nasip olursa bakalım ne diyecek

sende 37 haftaya giriyorsun sanırsam çizergen doğruysa
bende tutarak gdiyorum nasıl giriyor aniden hoşumada gidiyor ağrının girmasi 38 ci haftada felan gelsin erken olmaz ozaman ya demi eşimde artık doğsun diyor hergün işten gelirken kızına bişeyler getiriyor süsülüyor odayı
anasıda ne getiriyon hergün diyor eşimde sanane diyor anasına
çok istiyor eşimdekızım doğsun diyor

zeynop--bebğin ve sen inş. hayırlısı ıle kurtulşursunuz...
dualrımız senınle..ağrısız sancısız.. olsun inş.

arkadaşlar bende yarın sabah gidiyorum hastaneye bakalım dr bana ne diyecek çatı muanesi yapacakmı yapayım derse yaptırsammı ki acaba erken olurmu yarın yapayım derse ne yapsam bilmiyorum

evt cnm çizelge doğru.sezeryan olsa 38de alıyolar ama ben normal istiyorum.beklicez.sabırsızlık had safhada..

arkadaşlar bende yarın sabah gidiyorum hastaneye bakalım dr bana ne diyecek çatı muanesi yapacakmı yapayım derse yaptırsammı ki acaba erken olurmu yarın yapayım derse ne yapsam bilmiyorum

yapayım derse yaptır cnm zamanı gelmiş.çatı darsa geç olmadan sezeryan tarihi alınmalı..

yapayım derse yaptır cnm zamanı gelmiş.çatı darsa geç olmadan sezeryan tarihi alınmalı..

yaptırayım ozaman allah korusun sezeryan istemiyorum daha önce ameliyat geçirdim korkuyorum normal doğurmayı çok istiyorum allahım inşallah nasip eder normal doğururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…