2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar sevsevil online görünüyodu ama bişey yazmadan gitti bilgisi lan var mı doğum yaptı dimi bilmiyorumkismile

kızlar şimdi bişey okudum nişan geldikte 1-2 gün içinde doğum oluyomuş e bizde nişanı gelen arkadaşlar var noldu ki haber var mı onlardan :uhm:

ben geçen perşembe çatı muayenesine gittim 2 gün boyunca leke geldi muayeneden sonra. görümcem ebe o nişan geldiğini söyledi.hala tık yok.doktorumda açılma başlamış 1 haftaya kalmaz doğurursun demişti.sancım falan olmadı hiç.perşembe günü sezeryan randevusu aldım sancım geldi geldi yoksa sezeryan olcam.korkuyorum çünkü

çatı muayenesinden sonra bi çok kişiden kan geliyo belkide seninkide nişan değildi bugun yuseninde gelmişti kan muayeneden sonra bi çok kişide oluyo bende çok ama çok korkuyorum normal doğumdan muayene bile zor oluyorum doğum aklıma gelince bi garip oluyorum bendde sezeryan olucam sanırım son 13 gün

kızlar benim göbek deliğim dşaı doğru çıktı bide içinde böyle deriler vardı onları cımbızla alayım derken çok az kan oldu biraz öncede azcık şiş gibi bişe olur mu ki yahu ama orda o deriyi görünce uyuz oluyorum koparmak istiyorum böyle olan var mı ki hiçbilmiyorumkismile

maaşallah bebişlere
Ben dün gece sancılanınca hurma yedim
belkide sancımı o hafifletti..
Sabaha karşı sancım azaldı çünkü
Normal istiyosan sende hurma al bolca rahim hazırlansın
benim dr küçük bebişleri strese sokmak istemeyiz ondan normal yapamam dedi
inş normal doğar..hayırlısı neyse tabi!!

yuse küçük derken neyi kastetti dr kilosu mu düşük neden normal olmaz dedi kaç kilo senin bebiş

selam ayşecim naber yoktun ne zamandır
pinkayadamı doğurmuş ne güzel .....sağlıklı bir ömrü olsuın yavrunun...

ay gerçekten ezeryanmı olucak canım? tarih belli olduğuna göre..bizde iyyiz bekliyoruz bir an önce oğluşum gelse diye..sabırsızlanmaya başladım artık ve zor geçiyor tabi yatması kalkması biraz daha dursunda gelsinler artık...

pinkaya ne zaman yapmış canım doğum?

evt canım sezeryan olacak bayram şekerim geliyor inş
bende gebelik şekeri var biliyosun gününü tamamlaması sıkıntı olabiliyormuş
canım sanırım 17 sinde idi tam hatırlıyamadım
2 eylülde olacakmış ama erken gelmiş meleği
epidural normal doğum yapmış
valla bende çok sabırsızlanıyorumum
iyice zorlaştı herşey yatsam kalkamıyor kalksam yatamıyorum gece tuvalete kalkmaktan bıktım

Kızlar, dualarınızı eksik etmeyesiniz :) Yarın sabah biz de kavuşuyoruz Güneş'imize. Hepinizi çok öperim. Kendinize iyi bakın. Hakkınızı helal edin!

Kızlar, dualarınızı eksik etmeyesiniz :) Yarın sabah biz de kavuşuyoruz Güneş'imize. Hepinizi çok öperim. Kendinize iyi bakın. Hakkınızı helal edin!

canım Allah kurtarsın
inş hayırlı ve güzel bir doğum olur
meleğine kavuşman dileğimle dualarım seninle

ay canım benim dualarımız seninle..herşey yolunda gitsin ve meleğine kavuş biranönce..ay geçmez sana bu gece...senin adına çok heycanlandım..haber et bizlere çok öptüm...

canım benım sağlıklı olun ikinizde allahım yardımcınız olsun bizde seni cok cok öperiz opuyorumnanaktan

kızlar 1 saat önce sancım oldu ödüm koptu belim ve karnım ağırdı magnezyum içtim soluma yattım biraz iyi geldi şimdi hafif sancım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…