nevine yazdim facebookta yok yengesi yok dedesi eklemesin nikini bildigini eklesin 56 kisi ya kim bunalrin hepsi nevin acti sorumluuk onda konusuyoruz her seyi ozel olmazki hamile olmayanin orda ne isi olur neyi merak eder onuda anlamam ne merakli insanalrimiz varya sahsi konusmuyorum bu kk klubunde olmayan ekleyen 56 kisi olmadigimiza gore herkese sozum hic hos degil bende ekliyim bir kac meyil yok onun ninesiyim yok onun ebesiyim diyim olurmu oyle sey ..
2tanecik yetecekmi bilmiyorumkismile (2*2-4verdi dr)hmm.Aynı iğneyi yapmışlardı banada.Onu bebek doğarsa ciğerleri gelişsin diye yapıyorlar
sorma canım benimde 2. gittiğim doktor beni rahatlatmıştı sadece 1 haftalık bir gerilik var demişti ama burası çapa tıp olunca nihayetinde burası daha profesyonel bakar gibi geldi bana bakalaım inşallah çarşamba günü kötü bişey çıkmaz dua edin kızlar
ben eylül anneleri msn sine kayıt olmadım, msn de yazışmaları takip etmek ve iletişim daha zor olur diye. buradan alıntı yapıp cevap verme geçmişi görme imkanımız var..
isimsiz, resimsiz fake isimle ( saygı duyuyorum, güvenlik açısından tercihtir) facede olan arkadaşlarımız var. bende ise yüz kadar aile resmi, albümler var.bu nedenle facebookta da gruptayım ama kimseyi eklemiyor, talepleri de yok sayıyorum.bu da benim gizlilik hakkım sanırım..
kk daki paylaşımdan memnunum, dahasına şimdilik gerek görmüyorumvereliniortak
canim gayet haklisin gizlilik hakkimiz tabiki var saygida duyarim benim facebook adresim daha cok hamilelerle ilgili sirf eylul anneleri icin ayri aldim daha oncekini kullanmiyorum bile taa bekaliktan kalma neden oldugunuda soyliyeyim bir hamilelikle ilgili her sey yazabiliyor paylasabiliyorum eylul anneleri facebook adresimde kimse gormuyor akrabam eism dostum hamielik sorunalrimi bilsin istemem ayrica ben hayvan haklari uyesiyim gunde 100e yakin yarali vefat etmis veya cokz or durumda olan hayvan resimelri geciyorum yuba bulmaya calisoyorum bunu hamilelerin oldugu bir siteye yansitmak istemedigim icin eylul anneelrine ayri site actim bir iki reism ekeldim hatta yuva arayan handan cigim dayanamadi saadet ekleme dedi icim gidiyo tum gece uzuluyorum dedi msn daha hizli oluyor diye msn tercih ettik 56 kisi onun teyzesi bunun dedesi geliyo sonucta ordada neler konusuyoruz altima kacirdigimiza kadar ozel neler payalsiyoruz hamile olmayan bir insan neden merak eder bunlari onu anlamam valla bunu yapan nevinle ozge takip edicek yoksa eylul annelerinin icinde eklemicek kismeyi olucak biticek yada kullanilmiyacak ..
ben de hayseve üyeyim canım facede, profilimde paylaşıyorum.. keşke elimde olsa o sayfada gördüğüm tüm terkedilmiş, zor durumdaki canlara yardım edebilsem.. çok haklısın
nasil isityorum canim ya en sn felcili bir kedimiz var ankarada istedim ama 6 ay karantina suresini goze alamadilar bende her gun yilmiyorum paylasiyorum hatta kaidnalr klubunde facebookta bile payalstim kimse istemiyor cok uzuluyorum elidmen gelen bir seyde yok inatla bulucam ama ona yuva ..
iki keidm iki kopegimiz var kedielrimle yuyurum her gece bebegim dogsun barinakta gonullu olarak haftanin bir kac gunu faliyetlerde calisicam ayrica yenie ve gecicez buyuk bir bahcemiz olucak planim en az 10 kedi allah izin verirse hayvan sevmeyen insan hayal edemiyorum ben kusura bakmayin..
nevine yazdim facebookta yok yengesi yok dedesi eklemesin nikini bildigini eklesin 56 kisi ya kim bunalrin hepsi nevin acti sorumluuk onda konusuyoruz her seyi ozel olmazki hamile olmayanin orda ne isi olur neyi merak eder onuda anlamam ne merakli insanalrimiz varya sahsi konusmuyorum bu kk klubunde olmayan ekleyen 56 kisi olmadigimiza gore herkese sozum hic hos degil bende ekliyim bir kac meyil yok onun ninesiyim yok onun ebesiyim diyim olurmu oyle sey ..
serbest meslek sahibi sanırım eşin... evet iş önemli de senin zor durumunda da sarfedilmemesi gereken şeyleri söylemiş.... üstelik senin durumunun bir sebebi de o... sana sakin ol dedim ama işine herşeyden fazla önem verdiğini, yetiştiremeyeceğini ve neredeyse seni götürmeyeceğini okuyunca sinirlendim....
şeytanın avukatını izledin mi? orda avukat diyordu ya " evet eşimle ilgilenirim ama o iyileşirse ondan nefret edebilirim" işi herşeyden önemli geliyordu karısı o kadar acı yaşarken.... aklıma birden o sahne geldi kusura bakma sinirlendim...
bu gece netden bulup izleyeyimyuse izlemediyseniz o filmi oturun birlikte izleyin çok şey anlayacaktır o zaman...
yusecim çok geçmiş olsun,,bir dahakine hayırlısı ile doğuma gidersin inşallah....
yuse geçmiş olsun, geçmişi tam okuyamadım daha..
tüm erken doğum riski yaşayan arkadaşlarımıza geçmiş olsun, vaktinde sağlıklı doğumlar dilerim hepimize..
doğum yapmış arkadaşlara da hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün...
ben geçmişi okumaya devam ediyorum
üzme canım kendini..erkekler daha duygusuz..bu da kadınların kaderi malesef..bunları takıpta kendini üzme..bebişinide üzme..
benim de kedim var 9 yaşında, bir de iki gözü kör kedimiz vardı, (minicikken daha yeni yürüyorken çöp konteynerinin yanında bulup almıştık doğuştan gözleri enfeksiyondan yok olmuştu) geçen sene 8 yaşında öldü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?