2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Made biliyorsunuz aynı memleketteyiz bende ulaşamıyorum malesef eğer en yakın zamanda ulaşırsam sizlerede haber vereceğim Dua edeceğiz ve sabır Diliyorum Arkadaşıma

dr benide her gittiğimde nst ye bağlıyo Allahım koru ya rabbim:Saruboceq: karın çevresi 3 hafta geri ve plasentada kirerçlenme var diye Allah kimseye yaşatmasın bende tedirgin oldum şimdi Allah yavrularımızı bize bağışlasın bizi olardan ayırmasın noollurr:Saruboceq:

yarın nst ye giricem dr.izinde cuma gelicek galiba geldiğinde en erken ne zaman olabiliyosa olsun doğum diycem kızlar ben çok etkilendim aklımdan çıkmıyo psikolojim bozuldu..senağlamasenağlama

valla canım bu fiyatı eşim gidip sorduğunda sölemişlerdi epidural normal doğumda 500 tl dedi eşim yani doğum 500 + epidural 500 değil tek fiyat 500 ama bende eşimin yalancısıyım yalnış anlamış olabilir cuma gidicem bende netleştiriim o zmaan

mrb kızlar nasılsınız ya made için çok üzüldüm ya benim bebişte bugün çok sakin yavaş yavaş vuruyo of bi yarın olsada doktora gitsem görsem kuzumu ya sizinde böyle yavaş vurduğu günler oluyomu kızlar

geçmişi okuya okuya ancak gelebildim

Made için çok üzüldüm Allah'ım sabrını versin inş umarım tez vakitte toparlanır

diğer doğum yapmış olan bütün annecikleri de kutluyorum Allah analı babalı büyütsün kimseye evlat acısı tattırmasın inş ve hiçbir bebişimizi de annesinden babasından ayırmasın

evet canım mesela bugun benimde yavaş yavaş hareket ediyo birde madeyi duyunca iyice kötü oldum evhamlandım:gitme:

arkadaşlar made arkadaşımızın bebeğini kaybediş sebebini anlatabiirmisiniz? ben face gurubunda yokumda..allah sabırlar versin kendisine..bizim bebişlerimizide korusun rabbim..

mentos madenin haftası bizimkine yakındı diye hatırlıyorum ay ne oldu acaba çok merak ettim

evet bize yakındı haftası yaa ama haber yok neden olduğuyla alakalı sadece dr her gittiğinde nst ye giriyodu dedi bi arkadaşımız benide dr her hafta çağırıyo nst için kireçlenme falan için ondan bende tedirgin oldum yaaa Allah yardımcımız olsun ne diyelim

arkadaşlar ne oldu arkadaşın bebeğine allahım doğrumu şimdi gördüm sorun vardı burda girememiştim

kızlar benim canım çok sıkkın mdeyi duyunca çok üzüldüm
artık sona geldik yakında meleklerimizi kucağımıza alacağımızın hayaliyle yaşıyoruz
şimdi benim içime kaybetme korkusu girdi
birde bende gebelik şekeri var doktorum ani bebek ölümleri olabiliyor mutlaka kendini ii dinle dedi
ikide bir bebeğimi dürtüyorum tepki versin diye
son 2 hafta nasıl geçecek bilmiyorum

ne kadar ufak şeyleri sorun ettiğimi düşünüp kızdım şimdi kendime. yok kaynanamla napıcam, yok doğumdan sonra ev çok kalabalık olur mu, bunun gibi bir sürü şey. daha doğurmadan doğumdan sonrasının stresini yapıyorum.
madeofhonor için çok üzüldüm. Allah sabır versin. Allah kimseyi evladıyla sınav emesin. her duamda bu var.
artık kafama bir şey takmayacağım. her şey olacağına varacak. hayırlısı olsun

bu arada spinal sezeryan ile epidural sezeryan arasındaki farkı nihayet anladım. epiduralde belde bi hortum bırakılıyormuş ve daha sonra da ağrı kesici uygulanabiliyormuş. ama doktorum spinalin kasları daha çabuk gevşettiğini ve onu tercih etiğini söyledi. başağrısı şikayeti oluyormuş spinal sezeryandan sonra. onun için de bi arkadaşım şöyle bir yöntem denemiş ve hiç başı ağrımamış :
doğumdan sonra hasanede başının altına yastık koymamış, iskeletini aynı doğrultuda tutmuş. pek konuşmamış, kısa cevaplar vermiş insanlara. ve de bol su içmiş ilacı bir an önce vucuttan atmak için. ben deneyeceğim.

güliz , hangi doktora gittin ? ona mı devam edeceksin artık? 3 eylül derse sana doğum için hastanede karşılaşabiliriz. ben de perşembe gideceğim son kontrolume. hayırlısı olsun inşallah.

beni facebookta onaylayacak kimse yok mu?

arkadaşlar bende biraz önce dr geldim bebeğim çok iyiymiş çatı muaneside yaptı

arkadaşlar çatı muanesi olmayanlar korkulacak hiiççççççççç birşey yok 9ay boşa korkutmuşar bizi yaptı dr bumuydu dedim evet hiçbirşey yok canım dedi dr çok tatlı zaten
çatım süpermiş normal doğum için çok güzel dedi
ayın 11 bbenim günüm 7 sinde gel açılma varsa doğutturayım seni dedi nst mde güzel çıktı
bende gelişmeler bukadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…