benimde basim donuyo surekli ya neden acaba uzuldum ondami ?
arkadaşlar bende biraz önce dr geldim bebeğim çok iyiymiş çatı muaneside yaptı
arkadaşlar çatı muanesi olmayanlar korkulacak hiiççççççççç birşey yok 9ay boşa korkutmuşar bizi yaptı dr bumuydu dedim evet hiçbirşey yok canım dedi dr çok tatlı zaten
çatım süpermiş normal doğum için çok güzel dedi
ayın 11 bbenim günüm 7 sinde gel açılma varsa doğutturayım seni dedi nst mde güzel çıktı
bende gelişmeler bukadar
nagihan hadi gozun aydin catiyida atalttin bana kisme yapmadi henuz bende biraz korkuyorum aciyo diyenelr vardi icim rahatladi biraz catinin iyi olmasinada sevindim zorluk cekmezsin darisi basimiza ..
nasıl temizlikciymiş o öyle allah allah vermeseydin o parayı ben olsam vermezdim kardeşim sen 70 milyonluk neyaptın derdim bende sıralardım onun gibi tük gitmiş boşa paran
keşeke yap işini al paranı deseydin
Kızlaaarrr çıldırıcam....
Bugün temizlikçi geldi.... 70 lira diye konuşmuştuk, görümcem buldu....
Sabah 10 da geldi yarım saat önce gitti... Neymiş oruçluymuş.. Neymiş.. 1 yaşında bebeği varmış... Neymiş ablasını çağırmış bebeğe baksın diye.. Neymiş onlara iftar hazırlaması lazımmış...
Ee kardeşim bana ne... YApma bu işi o zaman....
Bi camları sildi... Bi de yerleri süpürüp sildi o kadar....
Zten halıları koltukları yıkatmıştım, onluk bi iş yoktu...
Mutfak dolaplarını silmiycen mi dedim.. Yok onlara ben karışmam....
BAnyo fayanslarını silmycen mi dedim, ee gerek varmı temiz zaten dedi....
Ve yukarıdaki bahaneleri sıraladı durdu....
YA bu işi yapma, yada hu işi yapıyorsan oruç tutma....
Benim de parama yazık değilmi yaa.. 70 milyon az para mı....
Ben de zaten hamileyim diye temizlikçi alıyorum... Yoksa kendim de yapardım....
Off temizlikçiden yana bahtım gülmedi yaa.. 3 sene olcak evleneli, bu kaçıncı kadın... Hiçbirinden yüzüm gülmedi... Cinslik bende mi temizlikçilerde mi anlamadım....
nagihan hadi gozun aydin catiyida atalttin bana kisme yapmadi henuz bende biraz korkuyorum aciyo diyenelr vardi icim rahatladi biraz catinin iyi olmasinada sevindim zorluk cekmezsin darisi basimiza ..
nagihancım güzel gelişmeler varmış sende
ne güzel en azından güzel haberlerle azcık sıkıntımız azalsın
senin adına çok sevindim
bebeğin gelişimi nasılmış
arkadaşlar bende biraz önce dr geldim bebeğim çok iyiymiş çatı muaneside yaptı
arkadaşlar çatı muanesi olmayanlar korkulacak hiiççççççççç birşey yok 9ay boşa korkutmuşar bizi yaptı dr bumuydu dedim evet hiçbirşey yok canım dedi dr çok tatlı zaten
çatım süpermiş normal doğum için çok güzel dedi
ayın 11 bbenim günüm 7 sinde gel açılma varsa doğutturayım seni dedi nst mde güzel çıktı
bende gelişmeler bukadar
ayyy nagihan ohh valla sen atlattın bende cuma olucam biliyon streş yaptım benim dr erkek yaa ondan dolayı seninle günlerimiz aynı açılma yok galiba henüz ama 7 side iyi bir tarih ayy hadi hayırlısı canım heycan yaptım senin adına sevindim inş benimde normal doğum için müsait olur :Saruboceq:
ayyy nagihan ohh valla sen atlattın bende cuma olucam biliyon streş yaptım benim dr erkek yaa ondan dolayı seninle günlerimiz aynı açılma yok galiba henüz ama 7 side iyi bir tarih ayy hadi hayırlısı canım heycan yaptım senin adına sevindim inş benimde normal doğum için müsait olur :Saruboceq:
korma canım hiçbirşey yok benim haberim yoktu çatı muanesi yapacağından girdim çatı muanen var biliyorsun demi dedi hayır bilmiyorum dedim yapacağım dedi of dedim acı çekiliyuormuş dedim yok tatlım bişey yok dedi rahat bırak kendini sıkma dedi hiçbirşey anlamadım rahat bıak sende kendini
bebeğimin gelişimi çok güzelmiş canım 50 c boyu 3kg100 g kilosu çok hareketli bir bebek dedi başı benim gibi babası gibi küçük minyonmuş ama göbüş öyle değil dedi büyükmüş göbüşü anası gibi
sakın bebeğin kilo alsın diye bişeyler yeme hem senin hemde benim işim zor olur 3.500 kiloyu geçmesin dedi sakın besleyici şeyler yeme dedi bebek gayet iyiyiymiş
böyle canım gel 7 sinde açılma varsa doğurtayım seni dedi nasıl hecanlandım anlatamam
ama ağrım oladıkca gitmem suni sancı verir olmassa sezeryan yapıyor o hastane hayırlısı artık
o kadar üzgünümkiHzl Zts kızlar merhaba,aslında size söylemek ve söylememek arasında kalmıştım ama merak etmişsinizdir diye söylemeye karar verdim,bebeğimi kaybettim..pazar günü sezaryanla alındı...bugün hastaneden çıktım,şuan evimdeyim iyi olmaya çalışıyorum...hepinize hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum...
canım 3 eylul dedı zten şarda yapıcam bende yarın gıdıcem bakalım son karar ne olacak bılmıyorum.senındemı 3 eylul karsılasırız valla ne guzel olur zemuszemusne kadar ufak şeyleri sorun ettiğimi düşünüp kızdım şimdi kendime. yok kaynanamla napıcam, yok doğumdan sonra ev çok kalabalık olur mu, bunun gibi bir sürü şey. daha doğurmadan doğumdan sonrasının stresini yapıyorum.
madeofhonor için çok üzüldüm. Allah sabır versin. Allah kimseyi evladıyla sınav emesin. her duamda bu var.
artık kafama bir şey takmayacağım. her şey olacağına varacak. hayırlısı olsun
bu arada spinal sezeryan ile epidural sezeryan arasındaki farkı nihayet anladım. epiduralde belde bi hortum bırakılıyormuş ve daha sonra da ağrı kesici uygulanabiliyormuş. ama doktorum spinalin kasları daha çabuk gevşettiğini ve onu tercih etiğini söyledi. başağrısı şikayeti oluyormuş spinal sezeryandan sonra. onun için de bi arkadaşım şöyle bir yöntem denemiş ve hiç başı ağrımamış :
doğumdan sonra hasanede başının altına yastık koymamış, iskeletini aynı doğrultuda tutmuş. pek konuşmamış, kısa cevaplar vermiş insanlara. ve de bol su içmiş ilacı bir an önce vucuttan atmak için. ben deneyeceğim.
güliz , hangi doktora gittin ? ona mı devam edeceksin artık? 3 eylül derse sana doğum için hastanede karşılaşabiliriz. ben de perşembe gideceğim son kontrolume. hayırlısı olsun inşallah.
beni facebookta onaylayacak kimse yok mu?
canım bende almıyorum o yzuden bugun saolsun kayınvalıdemler geldı bı guzel temızledıler evıııKızlaaarrr çıldırıcam....
Bugün temizlikçi geldi.... 70 lira diye konuşmuştuk, görümcem buldu....
Sabah 10 da geldi yarım saat önce gitti... Neymiş oruçluymuş.. Neymiş.. 1 yaşında bebeği varmış... Neymiş ablasını çağırmış bebeğe baksın diye.. Neymiş onlara iftar hazırlaması lazımmış...
Ee kardeşim bana ne... YApma bu işi o zaman....
Bi camları sildi... Bi de yerleri süpürüp sildi o kadar....
Zten halıları koltukları yıkatmıştım, onluk bi iş yoktu...
Mutfak dolaplarını silmiycen mi dedim.. Yok onlara ben karışmam....
BAnyo fayanslarını silmycen mi dedim, ee gerek varmı temiz zaten dedi....
Ve yukarıdaki bahaneleri sıraladı durdu....
YA bu işi yapma, yada hu işi yapıyorsan oruç tutma....
Benim de parama yazık değilmi yaa.. 70 milyon az para mı....
Ben de zaten hamileyim diye temizlikçi alıyorum... Yoksa kendim de yapardım....
Off temizlikçiden yana bahtım gülmedi yaa.. 3 sene olcak evleneli, bu kaçıncı kadın... Hiçbirinden yüzüm gülmedi... Cinslik bende mi temizlikçilerde mi anlamadım....
korma canım hiçbirşey yok benim haberim yoktu çatı muanesi yapacağından girdim çatı muanen var biliyorsun demi dedi hayır bilmiyorum dedim yapacağım dedi of dedim acı çekiliyuormuş dedim yok tatlım bişey yok dedi rahat bırak kendini sıkma dedi hiçbirşey anlamadım rahat bıak sende kendini
bebeğimin gelişimi çok güzelmiş canım 50 c boyu 3kg100 g kilosu çok hareketli bir bebek dedi başı benim gibi babası gibi küçük minyonmuş ama göbüş öyle değil dedi büyükmüş göbüşü anası gibi
sakın bebeğin kilo alsın diye bişeyler yeme hem senin hemde benim işim zor olur 3.500 kiloyu geçmesin dedi sakın besleyici şeyler yeme dedi bebek gayet iyiyiymiş
böyle canım gel 7 sinde açılma varsa doğurtayım seni dedi nasıl hecanlandım anlatamam
ama ağrım oladıkca gitmem suni sancı verir olmassa sezeryan yapıyor o hastane hayırlısı artık
maşallah güzelmiş bebişinin kilosu ay nagihan ne yiyosun ki besleyici benim bebişin kilosu düşük baya:sinifsinif: söylede ben yiyim bari bebişim beslensin biraz ya
nagihan çok sevindim adına hayırlısı olsun.ama doktor niye besleyici şeyler yeme dediki son haftalar az kilo alıyo diye biliyorum.benim bebiş 3.400 müş bende normal doğum düşünüyorum ama yemeye devam ediyorum:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?