2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.bende dikkat ediyim o zaman.38.haftadan sonra her an doğum olabilir diyo doktorlar.belki 7 sinide beklemez bebiş.bana her an bekle dedi doktor.Hayırlısı artık..

tşk canım benim bebiş 2300 karın çevreside 3 hafta geri dedi dr:gitme: ondan kilo alsın diye uğraşıyorum yani karın çevresi normale döner mi diye pekmez-muz falan yiyorum hergün ama inş.normale döner karın çevresi:Saruboceq: Allahım sağlıklı olsunlar sağ sağlim kucağımıza alalımda başka bişey istemiyorumm:Saruboceq:

hımm bak iyi şeyleri sormuşsun bende muayeneden sonra sorayım kan falan gelecekmi diye..

ayy hadi hayırlısı bakalım ya Allah bismillah diycezz açıcez artık

amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.bende dikkat ediyim o zaman.38.haftadan sonra her an doğum olabilir diyo doktorlar.belki 7 sinide beklemez bebiş.bana her an bekle dedi doktor.Hayırlısı artık..

evet canım 7 sidiyorlar ama belkide beklemiyecek bebekler kızların erken doğma olasılığı var bide bana hurma yeme dedi bende tamam dedim ama yiyorum doğum kolay olsun diye yimeyede devam edeceğim hastanede kadın ye çok faydalı hurma dedi
geldim gene yedim hahahhaha

hıııı canı içinde olsun be tatlım sağlıklı olsunda sorun çıkmasın başka bişeye gerek yok bak bana hurma yeme dedi bebeği besliyormuş yemiyorsan ye hurma hem bebeğe fayda hem sana bende bebeğe faydalı olduğunu bugün öğrendim

hımm bak iyi şeyleri sormuşsun bende muayeneden sonra sorayım kan falan gelecekmi diye..

ayy hadi hayırlısı bakalım ya Allah bismillah diycezz açıcez artık

aç anam aç bişey omuyor
benim eşim ben tedavi görürüken hep erkek dedim ya eşim diyordu herkes para verim gidiyor biz para verim gösteriyoruz derdi benle dalga geçiyordu karşındakini bayanmış gibi davran rahat ol sıkma

Off kızlar haftaya ennem gelcek, o yarprım diyordu... Ama oruçlu oruçlu yorulmasın diye kadın alayım dedim.. Bin pişman oldum.. YAvaş yavaş bigün bi odayı bigün bir odayı yapardı ama en azından istediğim gibi olurdu yaa....
Amaaan neyse... BAşımın gözümün sadakası olsun diyorum... NAopıyım....
Made i duyduktan sonra dert ettiğim şeye bak dedim kızdım kendime....

nagihan hangi doktora gittin nene hatunda?
meltem hanım da 2 hafta sonra yapacak çatı muayenesi bana

kendi dr neslihan alan çok tatlı 15 dk kesin utrosyonda inceledi bide nst istedi zararlıymış diye okudum sürekli girmeyin diyordu nette bende müsait değilim dedim yeniden kağıt yazdı üçretsiz çekilecek diye para ödüyordum ücretsizmiş dediler şok oldum
geldim nst den tekrar utroyonda baktı ilgileniyor senle

tabi en önemlisi sağlıklı olması sağol canım ya hurmayı hemen denim bende:lepi: benim 12 gün kaldı Allah nasip ederse epidural sezeryan olucam yani şimdilik öyle görünüyo

cikolata ozelden mesaj atamiyorum sen isteidkten sonra yaxzidm telefon numarami ben iyiyim canim ama numaram bulunsun sende laizm olur belki bir istegin arzun olur ararsin beni ..

hayırdır inşallah
benimde aklıma hep geliyor korktuğum şey başıma gelicek diye
sanki heran sancıyla hastaneye gidicek gibi hissediyorum
zaten 2 gündür sancım var
hakkımızda hayırlısı

hayırdır inşallah
hakkımızda hayırlısı

ins hayirlisi canim boizom korkma naisl hayirliysa o olsun saglikla alalimda kucagimiza hepimiz baska sey istemiyorum artik

hayırdır inşallah
hakkımızda hayırlısı

Az daha sabret bozom.Melek azmetti bekletti ve kıl payı bir başak doğurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…