canım benim normal doğumda kilolu bebek zor doğuyor hem anne hem bebek için zor 3.5 kloyu geçmesin dedi besleme artık bebişini dedi bizim içinde zor dedi
maşallah seninkinin kilosu da güzelmiş allah kucaklarımıza sağsalim kavuştursun yarabbim
canım ben hiç beslensin diye bişey yapmadım süt bile içmedim düzenli kendim günlük herzaman neyediysem maşallah kiosu güzel hatta eşim bana kızıyordu o çocuk bir zayıf oğsun sorarım sana diyordu ama muz kilo yapıyormuş dene istersen
ama dr fazla kilolu olmasın diyorlar bırak doğumdan sonra killo alsın daha sağlıklı
dr.erkek oldugu için mi stres yaptın canım madem oyle bayana gıtseydınya bu kadar stres yapacagına....
erkek olsun canım benim tedavilerimde hep erkek dr lar vardı kendini sıkma korkulacak hiçbirşey yok canım sakın sitres yapma 7 si tarih verdi ama acılma yokmuş kan geliyormuş muaneden sonra geleyimmi gerek varmı dedim hayır gerek yok gelmez dedi senin açılman yok gelsede önemli değil dedi bakalım artık inşallah senin çatında normal doğuma müsaittir ben dar olacağını hiç düşünmedim zaten aklımdan bile geçmedi hem geniştir müsaittir dedim çok şükür öylede çıktı insanın kortuğu başına gelirmiş korma allah hepimizin yardımcısı olsun artık kıritik günlerdeyiz bana bide yürü akşamları dedi doğuma faydalı olur iye
amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.bende dikkat ediyim o zaman.38.haftadan sonra her an doğum olabilir diyo doktorlar.belki 7 sinide beklemez bebiş.bana her an bekle dedi doktor.Hayırlısı artık..
tşk canım benim bebiş 2300 karın çevreside 3 hafta geri dedi dr:gitme: ondan kilo alsın diye uğraşıyorum yani karın çevresi normale döner mi diye pekmez-muz falan yiyorum hergün ama inş.normale döner karın çevresi:Saruboceq: Allahım sağlıklı olsunlar sağ sağlim kucağımıza alalımda başka bişey istemiyorumm:Saruboceq:
hımm bak iyi şeyleri sormuşsun bende muayeneden sonra sorayım kan falan gelecekmi diye..
ayy hadi hayırlısı bakalım ya Allah bismillah diycezz açıcez artık
nagihan hangi doktora gittin nene hatunda?
meltem hanım da 2 hafta sonra yapacak çatı muayenesi bana
evet canım 7 sidiyorlar ama belkide beklemiyecek bebekler kızların erken doğma olasılığı var bide bana hurma yeme dedi bende tamam dedim ama yiyorum doğum kolay olsun diye yimeyede devam edeceğim hastanede kadın ye çok faydalı hurma dedi
geldim gene yedim hahahhaha
hıııı canı içinde olsun be tatlım sağlıklı olsunda sorun çıkmasın başka bişeye gerek yok bak bana hurma yeme dedi bebeği besliyormuş yemiyorsan ye hurma hem bebeğe fayda hem sana bende bebeğe faydalı olduğunu bugün öğrendim
bozo saadet nasılsınız
bugün sizi rüyamda gördüm Allah hayra çıkarsın
bozonun doğumu olacakmış hemde normal yanında kimse yok diye saadet gelmiş yanına
doğumunu gördüm kızında çok tatlıydı bozocum
hayırdır inşallah
benimde aklıma hep geliyor korktuğum şey başıma gelicek diye
sanki heran sancıyla hastaneye gidicek gibi hissediyorum
zaten 2 gündür sancım var
hakkımızda hayırlısı
hayırdır inşallah
benimde aklıma hep geliyor korktuğum şey başıma gelicek diye
sanki heran sancıyla hastaneye gidicek gibi hissediyorum
zaten 2 gündür sancım var
hakkımızda hayırlısı
ins hayirlisi canim boizom korkma naisl hayirliysa o olsun saglikla alalimda kucagimiza hepimiz baska sey istemiyorum artik
ins hayirlisi canim boizom korkma naisl hayirliysa o olsun saglikla alalimda kucagimiza hepimiz baska sey istemiyorum artik
Az daha sabret bozom.Melek azmetti bekletti ve kıl payı bir başak doğurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?