2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebek sekerim gelmis babasi postaneden alip gelicek yazi bakiyorum ama hic icimden gelmiyo artik gozlerim doluyo surekli canim sikkin ne yapsam kendime gelsem

melek normal doğumla doğum yapmış
allahım bizlerede nasip etsin hayırlısıyla çok istiyorum doğurmayı artı gelsin kızım

Moralim çok bozuk arkadaslar. Ebeyim diyerek özele gitmeim gebeliğimde. şimdi itten köpekten pişmanım. Bugün dr gittim. Gün verecek sezeryanım diye.adam bilgisaayrda oyun oynar vaziyette acelenmi var dedi. 40ı bitsin sancın baslasın alırız sezeryana dedi. 4tane myomum var. Kum döküyorum tansiyonum çıkıyor desemde adaam hiç tınmadı bile ya.sancısı gelipte kontrollü sezeryan olan ilk ben olacagım herhalde. Bu haftadan sonra diğer hastanelerde almıyor.sinirimden ağladım artık.etlik dogumevine gidiyorsanızda özeline gidin dr un kesin.lanet olsun

merhaba arkadaşlar ben 2009 eylül annesiyim.sanırım made isimli arkadaş bebeğini kaybetmiş.allah sabır versin.
sizlere de sağlıklı kolay doğumlar diliyorum.

arkadaşlar ben kaçtım biraz uzanayım çok yoruldum bugün bide uykusuz dolaştım biraz uyuya bilirsem uyuyayım görüşürüz herekes bebeişine kendine iyi baksın dikkatli olalım arkadaşlr herksi öpüyorum canlar

gunayin kizlar naislsiniz ?
butterfly canim nasilsin melegimiz nasil ? dgoruan varmi bu gun kizlar adet sancim gibi sancim var yine rahmim agriyo

saadetcimmm canım arkadasım ada hanım uyumak ve karnını doyurmak dısında bisey yapmıyor. sarılık baslangıcı vardı anne sütünü emmeye baslayınca cok sükür gecti. bende uyudukca nete girmeye calısıyorum. hastaneye gittiğimiz zaman dısında evden cıkmadım cok bunaldım. o yüzden son zamanlarınıza kadar gezin :))

canım sezeryan sonrası çok kanaman oldu mu?
hasta bezi mi taktın ped mi?

canım peki senin sağlığın nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…