canım sezeryan sonrası çok kanaman oldu mu?
hasta bezi mi taktın ped mi?
canım peki senin sağlığın nasıl?
melek doğurmuş dün gece
şeker pembe de bildiğim kadarıyla yarın doğurcak suni sancıyla
saadetcimmm canım arkadasım ada hanım uyumak ve karnını doyurmak dısında bisey yapmıyor. sarılık baslangıcı vardı anne sütünü emmeye baslayınca cok sükür gecti. bende uyudukca nete girmeye calısıyorum. hastaneye gittiğimiz zaman dısında evden cıkmadım cok bunaldım. o yüzden son zamanlarınıza kadar gezin :))
ilk 2 gün hasta bezi kullandım. eve gelince orkid kullanmaya basladım. halada kanamam var aynı hastalandıgımız zaman ki gibi canım
merhaba arkadaşlar ben 2009 eylül annesiyim.sanırım made isimli arkadaş bebeğini kaybetmiş.allah sabır versin.
sizlere de sağlıklı kolay doğumlar diliyorum.
aaa melek doğurdumuuu:lepi::lepi::lepi:
nasılmış...normalmi olmuşbilmiyorumkismile
bugün biraz daha iyiyim ama yataktan kalkarken zorlayınca dikiş yerlerim cok acıyor. biri kalkarken elimi tutarsa ancak kalkabiliyorum.
inanmıyorummmm...
nASIL YANİ((((((((((
facede yazmış canım bizde şok olduk
sen 1 günlük anne olucaksınAY NEGÜZEL...ALLAHIM SAĞLIKLA UZUN ÖMÜRLER VERSİN...
BOZOCUM ALLAH KISMET EDERSE HAFTAYA BU SAATLERDE ÇOKTAN ATLATMIŞ OLACAĞIZ DOĞUMU....:Saruboceq:
ayy allahım nasıl olmuş kiii((((((((artık kocaman bebeklerimiz yani nasıl olur(((((((((
bilginiz varmı
Rabbim hayırlı evlat eylesin bebişini.Analı babalı büyütsün.İlk normal doğum yapan anneyi tebrik ediyorum.Darısı başımıza inş.
Tugencim suni sancı falan verdiler mi sana yoksa açılma kendiliğinden mi başladı.Birde dikiş falan oldu mu
tugen dogummu yaptin sen aman allahim sok oldum naisl sevindim canim hayirli olsun normaldede dogurmussun allah banada nasip etsin insallah bebegin naisl canim ? o kadar hizli okudumki simdi yeniden okiyim cok heyecan yaptim masallah sana normal dogurdun maslllah bebeignle omur boyu mutluluklar dielrim coks evindim darisi basima darisi basima rabbim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?