2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

masallah yukselcigim uyusun uyusun gonulde ruzgar uyumuyor diye sikayetciydi gecen facebook ta gordum ada prensesim benim uyusun masallah sarilikta gecmis aklim ondaydi iyi masallah bak sutun naisl yaramis melegimiz iyi cok sevindim canim dogru diyosun bebek gelicne evde kalicaz malum disarida cok cikimaz ama merak etme hemencecik buyur birlikte cikarsiniz sen bunalma kendine prensese iyi baks enden haber aldigima cok mutlu oldum canim ada hanimi hafif ce op benim icin canim..

ilk 2 gün hasta bezi kullandım. eve gelince orkid kullanmaya basladım. halada kanamam var aynı hastalandıgımız zaman ki gibi canım

anladım canım
zaten sonra adet gibi oluyorsun en fazla 10 gün sürüyor
lila nın 8 gün sürmüş
peki kanama olunca adet gibi sancın oluyor mu?
çok soru sordum kusura bakma

melekle sabag konustum normal dogum yapmis bebekte melekte cok iyi yanliz biraz dogum zor olmus suni sanciyla dogurmus 6 saat sancisi olmus suni sancida verilince saadet cokz or normal dogum dedi ama seside cok yorgundu canim benim ama masallah saglikli bebegide kendide biraz zorlamaktan bacakalri aciyormus o kadar slm var herkese :) bebek 3 kilo 200 gr dogmus :) zeynepte dogum yapti acibadem hastanesi burda bebegin resmide var masallah ..

bugün biraz daha iyiyim ama yataktan kalkarken zorlayınca dikiş yerlerim cok acıyor. biri kalkarken elimi tutarsa ancak kalkabiliyorum.

yuksel sakin zorlama burda komusmuz araba kullandi bir iki hafta sonra dikisleri acildi kadinin yataktan falan birden desteksiz kalkma canim benim kendine cok iyi bak ..

AY NEGÜZEL...ALLAHIM SAĞLIKLA UZUN ÖMÜRLER VERSİN...
BOZOCUM ALLAH KISMET EDERSE HAFTAYA BU SAATLERDE ÇOKTAN ATLATMIŞ OLACAĞIZ DOĞUMU....:Saruboceq:

melek butterfluy gonul daha sayamdigim bir cok arkadasimiz saglkila aldi bebeklerini kucaklarina allahim bebekelri korusun bizleride madeye allah bu aciyi unutturacak yenib ir bebek gondersin allah bunun omrunude ona verisn insallah

AY NEGÜZEL...ALLAHIM SAĞLIKLA UZUN ÖMÜRLER VERSİN...
BOZOCUM ALLAH KISMET EDERSE HAFTAYA BU SAATLERDE ÇOKTAN ATLATMIŞ OLACAĞIZ DOĞUMU....:Saruboceq:
sen 1 günlük anne olucaksın
ben de yeni
sağlıkla gelsinler
ayy allahım nasıl olmuş kiii((((((((artık kocaman bebeklerimiz yani nasıl olur(((((((((
bilginiz varmı

bilmiyoruz canım ne olduğunu

çok üzüldüm kızlarr şok oldum...iftar üstü iştahım kapandı bi yumruk gibi oturdu boğazıma..allahım sabır versin yadım etsin ....çok zorrr((((((((
ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten..allah herkezin yavrusunu bağışlasın...
Ben çıkıyorum şimdi eşim gelir kızlar...çok üzgünümmm gerçekten bi tuhaf oldum((((
zaten bi duygusallık bi heycan halim vardı doğumu düşündükçee bu çok kötü oldu üzerine....allah sabır versin

suni sancı vermediler herhalde beni kandırmadılarsa serum taktılar orda sordum suni sancı değil dediler normal serum dediler içine aralıklarla 3 tane iğne yaptılar kaslarımın gevşemesi içinmiş en son iğneyi 8 cm açılmam olunca yapıldı evet canım dikiş oldu ama ne kadar bilmiorum dikişler canımı acıtmıo ilk günden beri yokmuş gibi yani rahatım

tşk ederim canım darısı başına evet evdeyim çokk iyiyiz

tugen canim evdesin masallahs enbitirdin ben daha baslamadim ama bebeginle iyi olduguna cok sevindim allah bebegine bol bol sans versin canim iyi olmaniza cok sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…