Çok çalışıyodu...devamlı hareket halindeydimade için bende çok üzüldüm ya.acaba oruç falan tuttuda ondanmı oldu.çünkü benim yanımdaki komşumla aramızda 2 hafta falan var oda baştan beri oruç tuttuyodu 2 gündür bebeğin hareketleri çok yavaşlamış doktora gitti kalp atışları çok zayıflamış ve epey bi kızmış doktor sen resmen cinayet işliyosun bu halde oruç tutulurmu diye.eğer devam etseydi onunda Allah korusun ölücekti bebeği.nediyeyim düşünmsi bile çok zor.Rabbim sabır versin
aminal bendende okadar yuse evin neresi pisse oaraya bakmıyorum kafamı çeviriyorum valla.düşünmek bile çok zor geliyo insana tam sona yaklaşmışken.Rabbim tüm annelerimizi ne meleklerimizi şu mübarek günler hürmetine korusun.
allah herkesi sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kavuştursun. hepimizi ve bebişlerimizi korusun..
insan hazırlıkları yaparken bile korkuyo ya ben 8aya kadar bişey almamıştım korkudan allah herşeyin hayırlısını versin. arkadaşada sabır versin inş...
bende yarın kontrole gitcem bakalım kızım ne durumda. ara ara göğsümden akıntı oluyodu 3aydır fln ama bu 2gündür biraz fazla akıyo acaba sütüm çok mu olcak ondan mı yoksa akması sakıncalımı merak ediyorum yarın sorcam artık ..bilmiyorumkismile
seda benden de bi ara yoğun akmıştı dr sıkı çamaşır giy demişti giymeye başladım kesildi ama sen yine de sor bakalım n e diyecek cev abını bende merak ediyorummmmmm
Benim ilk aylarda çamaşırım sıkıydı
zaten evde kullanmam
beyazdı bide
simsiyah leke oluşuyodu
tenimin rengi çıkıyodu.. bilmiyorumkismile kahverengi halkalar
değiştim rahatım şimdi
herkese günaydın kızlar zaman yaklaşıyor inş.sağlıkla kucaklarız meleklerimiz....
kizlar nerdensiz yaaa msn dede yoksunuz:)))) vallahi randveum var olmasa bende vurup kafayi uyuyacam sersem gibiyim aynenn:=((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?