2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dr bana cumartesı gun verecek suyum azaldıgı ıcın fazla bekletmek ıstemedı cok su ıcıyorum ama yınede faydası olmuyor gunde 3 lt den fazla su ıcıyorum heyecanla beklıom bakalım ne dıyecek

suyunun azaldıgını sen mi farkettin yani iç çamaşırında ıslanma oluyormuydu..bide bebegin hareketleri nasıl?

bazen bendede ıslanma oluyor tedirgin oluyorum

bebegımın hareketlrı cok sukur normal sayıyorum en az 15 kere hareket etmelıymıs gun ıcınde zaten sık sık hıckırık tutuyor rahatlıyorum

ben 42.haftada doğmuşum..hatta gelmek istememişim suni sancı vermişler..anne karnında biraz fazla kaldıgım için rengim mormuş..krem falan vermiş doktor geçmiş..bana çekerse yandım

bana doktorum 41 haftaya kadar bekleyelim sonra suni sanci verecez demisti. suni sanci cok zor diyolar.. :CüvCüv:

canım ya çok sağol öğrendiğimden beri içim içimi yiyordu başka dr gittim o da 2 hafta gerilik var demişti ama hiç bu kadar açıklama yapmadılar bana o yüzden içim hep buruktu bişey olucak diye bi de beni her hafta nst ye çağırdı bugunde gidicem dr.izinde ama telle haber vericeklermiş sonucu inş güzel haberlere dönerim..sana çok çok tşk.ederim arkadaşımkaydirigubbakcemile3 paylaşımın içimi rahatlattı inş.sağlıklı sıhhatli gelir bebişlerimiz Allah hepimizin yardımcısı olsun kötü haberler aldırmasın inşşş..:Saruboceq:

bana doktorum 41 haftaya kadar bekleyelim sonra suni sanci verecez demisti. suni sanci cok zor diyolar.. :CüvCüv:

canım senın daha doğmadı dımı?
tosun olacak bu oğlan maşallah
sunı sancıya da fazla kafanı takma burda normal gıdene bıle hemen sunı sancı verıyorlarrr.... cabuklaştırıyormuşş. ki inş. gerek kalmadan sancıların gelır...

bende dr dan geldım az once arkadaslar tarıhımız bellı oldu bu cuma alınacak sezeryanla ıns
ama ben bır tuhafım sankı alınmasını ıstemıyor gıbıyım nebıleyım sersem oldum dusunemıyorum
bu kadar cabukmu kafam durdu sankı :S

bebegımın hareketlrı cok sukur normal sayıyorum en az 15 kere hareket etmelıymıs gun ıcınde zaten sık sık hıckırık tutuyor rahatlıyorum

canım sade maden suyu iç iyi geliyormuş
ben sordum dr sadesini içebilirsin dedi
meyveli içme katkı var onlarda dedi

amin cnm, rica ederim.. beni de 3 günde 1 çağırdı nst ye, biraz baktım netten, rahimiçi gelişme geriliğinden şüphelendiklerinde 3 günde bi çağırıyorlarmış, hem beni panikletmedi ama hem de takip edicek yine de sanırım.. bir de düzgün çıkan bi nst bir haftalık garanti oluomuş çoğu durumda.. nst si düzgün çıkan bir bebek sonraki bir hafta içinde % 99 sağlıklı olur demekmiş, eş ayrılması, kordon dolanması gibi çok az görülen durumlar hariç.. o yüzden 36 haftadan sonra haftada bir genelde giriyormuşuz.. surda bir iki haftamız kaldı.. hepimiz hep güzel haberler alırız, sağlıkla sorunsuz bi şekilde kucagımıza alırız inş bebişlerimizi..

kişiye göre değişiyomuş canım kafana takmamaya bak,,eğer açılma varsa suni sancıyla hemen geliveriyomuş..dogumun herşeklinin kendine göre zorlukları var..sonunda saglıklı doğsunda dua et gerisini fazla düşünme

kızlar benim bebeimin hareketleri pazartesiden beri yavaşladı...öyle karnım pek yamulmuyor eskisi gibi sadece içerde pıtı pıtı dokunuyor okadar...normalmidir..cuma doktor randevumuz var

peki senin ilk bebiş mi sezeryan kendi isteğinle mi oluyo bana da 38+3 falan demişti 6 eylül gibi merak ettimm.

ikinci dogumun mı canım neden sezeryana alıyorlar

kızlar benim bebeimin hareketleri pazartesiden beri yavaşladı...öyle karnım pek yamulmuyor eskisi gibi sadece içerde pıtı pıtı dokunuyor okadar...normalmidir..cuma doktor randevumuz var

kafası doğum kanalına girmiştir o zaman hareketleri yavaşlıyormuş..ee bide büyüdü yeri daraldı yavrucugun napsınn :) ama ihmal etme doktoruna sor..hareketleri önemli

inşş.canım ya inşş:Saruboceq: içimi rahatlattın evet onu bende okudum internetten.. evet artık az kaldı sağlıkla alalım bebişlerimizi başka bişey istemiyom ben sezeryan olucam 6 eylül şimdilik tarih senin normal mi olucak ilk doğumun mu seninde

bizim de son kontrol cuma
benim de akşamları hareketli gündüz fazla hareketli değil tatlı yersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…