2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım şu dönemlerde hassasız, ideal olan şekilde değil, içimizden geldiği şekilde davranmaya daha meyilliyiz.. bu da hata deil tabi, ama ben senin yerinde olsam hiç yüz göz olup huzurumu bozdun rahat git vs seyler söylemezdim.. sonucta eşinin annesi ve bir ömür görüşmek zorunda olacaksın, ilişkileri iyi tutmak senin de, ailenin de bebeğinin de yararına uzun vadede.. konusmamakta, yanında durmamakta bir art niyetim olmadığını anlatırdım, neden benimle değil de eşimle konustugunu, buna üzüldüğümü belirtirdim, saygısız gelin değil haksızlığa ugramış taraf olduğum kesin olarak ispat olmuş olurdu :) ondan sonra ne yaparsa yapsın giderse gitsin kalırsa kalsın.. ne kadar hatalı olurlarsa olsun, saygı cercevesinden çıkmamak lazım bence.. bir kere yüz göz olundu mu sorunların ardı arkası kesilmiyor benim gördüğüm kadarıyla..huzursuzluk hiç bi şekilde keyif getirmediğne göre, öncelikle kendi mutluluğun için zeytin dalı uzatan taraf olabilirsin, safça değil tabii ki, üzüldüğün noktaları anlatarak, kırıldığını da belirterek...

maaşallah maaşallah
Allah analı babalı büyütsün :teytey:

sezeryan olan arkadaşlar ameliyat sonrası kanama nasıl oluyyo yani hasta bezi mi alım yoksa pet yeterli mi birde gecelik mi götürdünüz pijama mı çok oldu ama bi soru daha sorucam bebişimize kaç takım kıyafet alalım 2 tane 5 takım yeterli mibilmiyorumkismile

Kilo konusunda yuvarlak rakam söylemiştir.Birde zaten yanılma payı var.Normal oğum olup olmayacağı az çok bellidir aslında.Birde sen bana Ömer beyi sormuştun.Sen hangi dr a devam ediyorsun.

selam kızlar;dün doktora gittim bebeğim 3700-3900 kg arası,,çatımı muayene ettikten sonra biraz vakum gerekebilir dedi( çok sinirlerim bozuldu şimdi heran sezeryana dönüş yapabilirimm..vakum hakkında bilgisi olan var mı?

:1shok::1shok: Allah yardımcın olsun cesaretinize hayranım çatı muayenesi yapacaklar yada açıklma varmı diye bakacaklar diye ödüm kopuyo sezeryan istememe rağmen aaayy her türlüsü zor Allah sağlıkla bebişlerimize kavuşmak nasip etsin hepimiz için kolay doğumlar ollur inşşş.

kızlar selam...
verdiğiniz adresi msn e ekledim ama ilk annemiz kim diye soruyor. züleyha yaziom ama giremiom gruba. netcem acep?

saol canım çatıyı 2 defa oldum korkulcak bişi yokda doğum yaklaştıkça insan çok tedirgin oluo herşeyi kurcalayıp sorguluosun( Allah bi avazda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım inşallah...

ayy inş.inşş.bizde sağlıkla kavuşalım meleklerimize benim yarın tahliller pazartesi sezeryan ayy çok az kalmış hepimizin Allah yardımcısı olsun inşşş.

Aynı sorular benim içinde geçerli.Salı günü sez.olucam.Tecrübeli annelerden bilgi bekliyoruz..

biz daha cıkmadık hastanedn.gaz yok.hıc durmadan yuruym uykum var yoruldum ayakta.dr cıkarmıyor gaz cıkarmadan bunaldım ya burada.

ayy inş.inşş.bizde sağlıkla kavuşalım meleklerimize benim yarın tahliller pazartesi sezeryan ayy çok az kalmış hepimizin Allah yardımcısı olsun inşşş.

canım ne tahlili??
daha önce de okumuştum bi yerde
sezeryan olmadan bazı testler mi yapıyorlar???

tüm doğum yapan annelerimizi teker teker tebrik ederim..artık kim doğum yaptı yetişmek mümkün değil faceden resimlerini görüyorum hepsine teker teker maaşallah..bizim de 6 günümüz kaldı eğer zamanında olursa inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…