gözün aydın canım allah analı babalı büytmek nasip etsin
ay nekadar şanslısın gelmiyorlar keşke benimkilerde öyle olsaydı arayıp sormasalardı hiç değilse evimin huzuru kaçmazdı oh yaşargiderdik eşimle:asigim:[/Q
0rası öyle ama insanın canı sıkılı0 en ç0kta eşimin benim ailemin yaptıklarını görünce kendi ailesi hiç bişey yapmayınca üzülü0 inş. nrmal yaparsında kimseye ihtiyacın 0lmaz ben n0rmal yaptım hastanede 1 gün kaldım 2.gün ayaktaydım gayette iyi bişekilde
tek teselim kızımı kucağıma alışım onun hayaliyle yaşıyorum bu gıcığı takmamaya çalışıyorum kızımı düşünüyorum ama elimde değil karşın-mda her dk ya neyapıyom ben sana 24 saat kumanda elinde koltukat yatıyor yemek yapmıyor bulaşık yıkamıyor evi ben süpürüyom
üstekilk 1 ay önce geldi oturdu bıktım artık ben ona bakayım diye getirmişim eşim farkında demiş yardım etmiyorsun diye yaptırmıyor beğenmiyor yaptığımı dermiş neyapıpda beğenmediysem şuan2 saatlilk uykuyla duruyorum
maaşallah maaşallahselam kızlar bende salı gunu kızımı kucağıma aldım dün akşamda evimize geldik.3140 GR 50 cm boyunda mınnacık bı bebısımız var artık .daha sonra detaylı yazarım.
hepinizi öptüm.darısı başınıza
kızlar merhaba bende 36+6 hamileyim ya ultrason kağıdında bebek 3170 gr yazıyor doktorsa bana 3000 gr dedi neden acaba boyu nasıl hesaplıyoruz 7 ile carpılan bir sayı var ona göre 50 cm cıkıyor sizce nasıl normal doğum olacak benimde galiba haftaya belli olur dedi
son kutucuğa geçmişim :lepi:
selam kızlar;dün doktora gittim bebeğim 3700-3900 kg arası,,çatımı muayene ettikten sonra biraz vakum gerekebilir dedi( çok sinirlerim bozuldu şimdi heran sezeryana dönüş yapabilirimm..vakum hakkında bilgisi olan var mı?
kızlar selam...
verdiğiniz adresi msn e ekledim ama ilk annemiz kim diye soruyor. züleyha yaziom ama giremiom gruba. netcem acep?
:1shok::1shok: Allah yardımcın olsun cesaretinize hayranım çatı muayenesi yapacaklar yada açıklma varmı diye bakacaklar diye ödüm kopuyo sezeryan istememe rağmen aaayy her türlüsü zor Allah sağlıkla bebişlerimize kavuşmak nasip etsin hepimiz için kolay doğumlar ollur inşşş.
saol canım çatıyı 2 defa oldum korkulcak bişi yokda doğum yaklaştıkça insan çok tedirgin oluo herşeyi kurcalayıp sorguluosun( Allah bi avazda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım inşallah...
sezeryan olan arkadaşlar ameliyat sonrası kanama nasıl oluyyo yani hasta bezi mi alım yoksa pet yeterli mi birde gecelik mi götürdünüz pijama mı çok oldu ama bi soru daha sorucam bebişimize kaç takım kıyafet alalım 2 tane 5 takım yeterli mibilmiyorumkismile
ayy inş.inşş.bizde sağlıkla kavuşalım meleklerimize benim yarın tahliller pazartesi sezeryan ayy çok az kalmış hepimizin Allah yardımcısı olsun inşşş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?