alsanaalsanasmile
Benimki babası gibi fırlama teyzesi
durmuyo yerinde..
bende bıraktım 22 si gibi gelsin istiyom bebişim...
Bayramda kimse olmaz hastanede
16 eylul ve 1 ekimde düğün var... o arada gelsin
amaaaa 22 si olsun başak olmasın
benim teyzeoğlu ve kayın başak
görülebilecek en ilginç tipler eyvahedigeldismile
ben geçen 35+1 de erken doğum tehlikesi geçirdim..biliyosunuzyuse bekliycekmisin son güne kadar?
şuan gruba üye olanları görebiliyomusun pekievet, 2010 eylül annelerinden de takip ediyom ama bi ara taşınma vs.den dolayı internetim yoktu baya bi doğum kaçırmışım,
sen bu kadar göz dağı verdikten sonra göz koymak mümkünmü??
Kızılcık sen gündüz görcenİyi geceler kızlaarr.
Şu msn ye çok heves etmiştim ama olmadı.
Allahım o ne hız benim okuyupta cevap yazmam imkansız gibi bir şey
Bende ne yaptım arkama bile bakmadan kaçtım işte
ok feyste buldum senioğlum oluyo ama merak etme göz koymayız.face baktım göremedim, tam nerdeki?
bi teyze oğlu var....ablam uyurken yüzüne sinek ilacı sıkmışben başak olsun çok istedimbilmiyorumkismile neden öyle dedin ki
vücuduma/umuza söz geçirmeye çalışıyomya ne güzel tarih seçiyoruz dimi hepimiz çok komiğiz gerçekten :roflol: :roflol: :roflol:
selam kızlar bende salı gunu kızımı kucağıma aldım dün akşamda evimize geldik.3140 GR 50 cm boyunda mınnacık bı bebısımız var artık .daha sonra detaylı yazarım.
hepinizi öptüm.darısı başınıza
canim gunaydinnkimse yok galiba ben de gidiyim hazır kız uyuyorken duş alayım süt gelsin hala çok az geliyor sezeryan olduğu için
kimse yok galiba ben de gidiyim hazır kız uyuyorken duş alayım süt gelsin hala çok az geliyor sezeryan olduğu için
kimse yok galiba ben de gidiyim hazır kız uyuyorken duş alayım süt gelsin hala çok az geliyor sezeryan olduğu için
Slm kızlar dün dr gittim.Bebeğim çok büyümüş o yüzden normal doğum yapamıycakmışım.Sezeryan olucam.Hep normal doğum olsun istemiştim. Moralim çok bozuldu ama hayırlısı oğlum sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.
Benide listeye yazın 7 eylülde çıkacak bebeğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?