arkadaşlar kimler var göremiyorum neolur bana akıl verin çok kötüyüm
dün eşimle tartıştık kaynanam yüzünden
dün 2si maaş almay gittiler kaynananın maaşını sen git eşimi orda doldur benle konuşmuyor surat asıyor iş yapacakmışta ben yaptırmıyormuşum bababababab kadının iş yapacağı tutumuş
eve bir geldiler eşim kızgın kaynana desen yüzünü şeytan görsün
bilet al ben gideceğim demiş bende bişey oldu haber geldide gidecek zannediyom ben konuşmuıyormuşum onla 24 saat sırıtacam heralde ona eşim dedim neoluyor git sen sor dedi sordum cadıya gidecem diyor eşimdedi böle böle surat asıyormuşsun konuşmuyormussun dedi
ben nette takılıyom kadının zoruna gitti galiba
bende dedim ne konuşacam bensenle dedim her dk muhabbet edemem gülemem ya dedim
gidecem dedi iyigit dedim huzurmu kaçırdın rahat rahat git ddim huzurumu sonun da bozdun başardın dedim eşimle hiç konuşmadım yemek felan yemedim onlarla akşam eşim gece zorla bana srıldıfelan işte girmiyeyim hatasını anladı o
herneyse bugün saat 2.5 bilet aldılar öğlen eşimdiyor gitme dediyor bende asla dmem gidene daha kapı ddim
ben seni yanlız burda bırakmam bişey olur diyor anneni çağır o gelsin bu gitsin yoksa gitmesin annen gelmiyecekse dedi bende benim kimseye ihtiyacım yok kendi işimi kendim yapıyorum bana bunun ffaydası varmıki dedim zaten işimi yapıyor dedim doğumdan sonra normal olursa kimseye ihtiyacım yok dedim
arkadaşlar ben şimdi neyapayım bırakayım gitsinmi zaten kal git demem
annemi çağıarayımmı
napayım ben bunla artık konuşmam hak verirsinizki benim eşimle aramı açmıyacaktı kaçıncı böyle davranışı bıktım
akıllı mantıklı insan olsa zaten sabreder doğururm kalmış şurda 1 haftam
ama kadın gezemedi burda sokak köpeği gibi alışkın kadın kaynatada öldü yok kadın açıldı
bana akıl verin lütfen dünden beri ağlamaktan helak oldum bebeğimide üzüyorum uyku zaten kalmadı napayım ben bu kadını
ben hamileliğimin başından beri yalnızım pazartesi sezeryanım var annemler pazar gelicekler yani hala yalnızım hiç bişey olmaz merak etme zaten şu kaynana sorunu mahvetti bizim hamişleriklava: dünde meleğin böyle bir sorunu vardı ne istiyolar ki bende anlamadım zaten hamilelikte insan alıngan oluyo hormanlar falan birde senden birde hizmet mi bekliyo ay günah valla faydası yok madem bari zararı olmasın benim kayınvalidem çok yaşlı ,ilk evlendiğimizde olur olmaz lafları çok oldu tabi ben hiç konuşmadım şimdi daha iyi bende takmıyom zaten gitmem olur biter diyom ama tabi eşini doldurması hoş değil eşinde neden hemen öyle gaza geliyo ki onun idare etmesi lazım hem annesini hem seni sorumluluğu senin üstüne yıkamaz lmaz: boşver şurda az bi zamanın kalmış kendini strese sokma bak 9 ay bekledik bazen sıkıntılı şeyler geçirdik onlar bizim kıymetlilerimiz onlarıda üzmeyelim böyle şeylerle sonra küsmesinler bebişlerimiz bize:ecrin_bebek:
Kızlar biliyorum çok ayıp oldu böyle damdan düşer gibi aranıza katılmam ama yusenin sorusuna bi an evvel cevap vermek istedim.çünkü çok zor bi durum biliyorum.Neyse burayı hamileliğimden beri takip ediyorum ama hiç yazmamıştım.Ama geçmişi ve bütün sorunlarınızı mutluluklarınızıtakip ediyorum.Biraz geç oldu ama merhaba hepinize
tek teselim kızımı kucağıma alışım onun hayaliyle yaşıyorum bu gıcığı takmamaya çalışıyorum kızımı düşünüyorum ama elimde değil karşın-mda her dk ya neyapıyom ben sana 24 saat kumanda elinde koltukat yatıyor yemek yapmıyor bulaşık yıkamıyor evi ben süpürüyom
üstekilk 1 ay önce geldi oturdu bıktım artık ben ona bakayım diye getirmişim eşim farkında demiş yardım etmiyorsun diye yaptırmıyor beğenmiyor yaptığımı dermiş neyapıpda beğenmediysem şuan2 saatlilk uykuyla duruyorum
kızlar melek de doğurmuş ben daha yeni farkettim onun ikiz değilmiydi bebekleri
kaç kilo olmuş ki bebeğin sezeryanlık bir durum var insanlar 4 kiloya kadar doğuruyor
allah kurtarsın canım inşallah sağlıkla alırsı kucağına
melek normal doğum yaptı ikiz değil bildiğim kadarıyla
nagihan bence şu dönemde kimsenin kal demekle kalacak git demekle gidecek bi anneye ihtiyacı yok.Eğer içinde o sıcaklığı o şevkati hissetmiyorsa(sen ne kadar kötü davranırsan davran)senin ona bi anne olarak ihtiyacın olduğundan bi haberse bırak gitsin. Ama onun gayesi analık etmek değil muhabbet etmek sanırım.Sen de beklentilerini açıkça izahet ister gitsin muhabbet etsin ister kalsın analık etsin seçim onun...
arkadaşlar ben çıkyorum uykum var biraz uzanayım bakalım beni bugün ne süpriz bekliyor kaynana tarafından uyku uyuyayımki güçlüguclubacismile olayım ona karşı:1rolleyes:
günaydın kızlar aman bırakın bu kayınvalideleri benim minişim d0ğalı bugun 12 gün 0ldu ne gelen var ne giden ne babaannesi ne dedesi nede halaları 9 ay byunca bi uğrayıp nasılsın diye bile s0rmadılarki bebeğime bakmaya gelsinler bu arada 2 s0kak üstümde 0turuy0rlar ama gelmesinler istemiy0rum bende bayramda gitmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?