2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bızdede pirpirim derler... aslında bılınen adı semızotu ...bu arada memleketımiz malatya...
bende cok severım ...bı ara alımda yapımmm ayyy canım çektı...

maşallah bebişine saadet çok güzel kilosu e 4 kg geçerse yinede normal mi yapıyolar

canim cok sagol cnm 4 kg gecerse sezeryan diyorlar ama gorumcem ilk bebeginde 6 kg ya yakin beebgi normal yaptirmislar kaidn neler cekmis korkuyorum ama 10 gunde gezmez 4 kg sanmam zaten ultrason asagi yuakri veriyo ben hep asagi hespaliyorum 300-400 gr gonulde tum kizlarda oyle oldu biliyosunuz ins gecmez buda cikar yoksa inat ederelrse normal dye cnm cikar :)

slm kızlar dün sabah uyandığımda kahverengi bişeyler geldi önemsemedim ,nişan kırmızı olur diye düşünerek öyle geçirdim o günü .. gece aşırı derecede sancılarım oldu sabahı sabah ettim ... 9:00 da uyandım baktım yine aynı şekilde kahverengi leke geldi ardından pembemsi bir akıntı daha....hastaneye gittik dr muayene etti "doğum başlamış bu işaret "dedi nstye girdim orda da sancılarım çıktı ama daha açılmam olmadığı için eve gönderdi sancıların sıklaşırsa gel dedi bugün yarın bebek gelebilir beklemez dedi dua edin kızlar hayırlısıyla kurtulayım biran önce belim çok şiddetli ağrıyor (( yazmaya çalışırım yine

aayy çok heyecanlı saadet ya ama ultrasondan daha büyükte çıkabiliyo bebişler inşş kolay doğumlar olur hepimiz için benim son 3 gün

Allah yardımcın olsun kolay doğumlar olur inşş.sende kavuşuyosun bebişine sağlıkla gelsin inşş.opuyorumnanaktan

hadi hayırlısı canım sıra benimdi ama hadi sen geç bakayım artık senden sonrada ben doğurum inşlllah dualarımız seninle canım allah tez zamanda kurtarsın bir avazda inşallah

canım o lekelenmeden sonra zatenj doğum başlar diyorlar ama her kişide aynı olmazmış bende bekliyom o lekeyi işaret olsun bana

Hadi hayırlısı bakalım.Allah kolay bir doğum nasib etsin canım.Rabbim ardından bizede nasib etsin:Saruboceq:

Son düzenleme:
kızlarrr gamze sezaryende suan hanı msnde kanamam var demişti szaryene almıslar ozlem konusmus haber veriyim dedim..faceye özlem yazmıs..bakarsınz

oooooooffff kafamı kaldı bendeyaaaaaaa bende gamze diye anladım fec de gördüm
aklım gitmiş pordon canım melek onu biliyorum zaten resmini yeni gördüm
gamzemi doğuracak ne malüm oldu heral
Gamze doğuma gitmiş...
Nagihan hep senin yüzünden delikafaduldenklava:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis bozo çok sevindim güzel geçmiiş doğumun hasta bezimi götürelim pet mi kanama nasıl oluyo gecelik mi giydin neden spinal yaptılar baş ağrısı oluyomıuş onda

hasta bezi daha rahat
ilk onlar ped koyuyor o doldu
okadar çok kanamam yok benim

Hastaneden canlı yayın

Kızlar Gamzenin ablasıyla konuştum...şimdi kapattım
İKİZ bebişlerimiz gelmiş.. sağlıklılar :Saruboceq:

Biz konuşurken bebişleri indiriyolarmış aşağı...lülülülülülü
1saate tekrar arayabilirmiyim dedim...inş tekrar görüşür bildirrim size :dance:

ay gamzenin normal yapma durumu yokmuydu acaba ay sıra gitgide bize geliyo çok korkunççççç eyvahedigeldismile

ay ne güzel Allah bağışlasın ya opuyorumnanaktan
yuse benide listeye eklesne en son eylül anası olarak 28 eylül sata göre sat 22 aralık listeye giren doğuruyo bende doğurmak istiyom zemuszemus

maşallah iikizlere:)) Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah....

ay kıyamam maşallah Allah analı babalı büyütsün inşş.opuyorumnanaktan

mentos canım ben de hiç baş ağrısı olmadı şükür çok korktum baş ağrısı olucak diye
sezaryanda başımda duran anestezici başını çok kıpırdatma ağırmaz dedi
saolsun beni çok sakinleştirdi

ayy sağol canım ya bende pazartesi giricem sezeryana yarında anestezici kontrol etcekmiş epidural için herhalde çok heycanlı ya ay bizde sağlıkla kavuşuruz inşş..

senin çok kolay geçmiş maşallah gaz olayı çok kötü oluyomuş sen gaz için bişey yaptın mı canım yoksa hast.çıkarmoyolarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…