anamm benden başkası yazmıyor bende çıkim bari buarada biz soğukluk diyoruz bazı yerlerde pirpirim diyor hem hamilelikte hemde sütün çoğalmasına yardımcı oluyormuş bugün ben yorutlu çorbasını yapıyorum tafsiye ederim cokacimcoook
maşallah bebişinesaadet çok güzel kilosu e 4 kg geçerse yinede normal mi yapıyolar
canim cok sagol cnm 4 kg gecerse sezeryan diyorlar ama gorumcem ilk bebeginde 6 kg ya yakin beebgi normal yaptirmislar kaidn neler cekmis korkuyorum ama 10 gunde gezmez 4 kg sanmam zaten ultrason asagi yuakri veriyo ben hep asagi hespaliyorum 300-400 gr gonulde tum kizlarda oyle oldu biliyosunuz ins gecmez buda cikar yoksa inat ederelrse normal dye cnm cikar :)
slm kızlar dün sabah uyandığımda kahverengi bişeyler geldi önemsemedim ,nişan kırmızı olur diye düşünerek öyle geçirdim o günü .. gece aşırı derecede sancılarım oldu sabahı sabah ettim ... 9:00 da uyandım baktım yine aynı şekilde kahverengi leke geldi ardından pembemsi bir akıntı daha....hastaneye gittik dr muayene etti "doğum başlamış bu işaret "dedi nstye girdim orda da sancılarım çıktı ama daha açılmam olmadığı için eve gönderdi sancıların sıklaşırsa gel dedi bugün yarın bebek gelebilir beklemez dedi dua edin kızlar hayırlısıyla kurtulayım biran önce belim çok şiddetli ağrıyor(( yazmaya çalışırım yine
slm kızlar dün sabah uyandığımda kahverengi bişeyler geldi önemsemedim ,nişan kırmızı olur diye düşünerek öyle geçirdim o günü .. gece aşırı derecede sancılarım oldu sabahı sabah ettim ... 9:00 da uyandım baktım yine aynı şekilde kahverengi leke geldi ardından pembemsi bir akıntı daha....hastaneye gittik dr muayene etti "doğum başlamış bu işaret "dedi nstye girdim orda da sancılarım çıktı ama daha açılmam olmadığı için eve gönderdi sancıların sıklaşırsa gel dedi bugün yarın bebek gelebilir beklemez dedi dua edin kızlar hayırlısıyla kurtulayım biran önce belim çok şiddetli ağrıyor(( yazmaya çalışırım yine
kızlarrr gamze sezaryende suan hanı msnde kanamam var demişti szaryene almıslar ozlem konusmus haber veriyim dedim..faceye özlem yazmıs..bakarsınz
oooooooffff kafamı kaldı bendeyaaaaaaa bende gamze diye anladım fec de gördüm
aklım gitmiş pordon canım melek onu biliyorum zaten resmini yeni gördüm
gamzemi doğuracak ne malüm oldu heral
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis bozo çok sevindim güzel geçmiiş doğumun hasta bezimi götürelim pet mi kanama nasıl oluyo gecelik mi giydin neden spinal yaptılar baş ağrısı oluyomıuş onda
Hastaneden canlı yayın
Kızlar Gamzenin ablasıyla konuştum...şimdi kapattım
İKİZ bebişlerimiz gelmiş.. sağlıklılar :Saruboceq:
Biz konuşurken bebişleri indiriyolarmış aşağı...lülülülülülü
1saate tekrar arayabilirmiyim dedim...inş tekrar görüşür bildirrim size :dance:
Hastaneden canlı yayın
Hastaneden canlı yayın
mentos canım ben de hiç baş ağrısı olmadı şükür çok korktum baş ağrısı olucak diye
sezaryanda başımda duran anestezici başını çok kıpırdatma ağırmaz dedi
saolsun beni çok sakinleştirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?