ayy sağol canım ya bende pazartesi giricem sezeryana yarında anestezici kontrol etcekmiş epidural için herhalde çok heycanlı ya ay bizde sağlıkla kavuşuruz inşş..
senin çok kolay geçmiş maşallahgaz olayı çok kötü oluyomuş sen gaz için bişey yaptın mı canım yoksa hast.çıkarmoyolarmış
inşllah sende benim gibi kolay geçirirsin
benim hiç gaz sorunum olmadı
afedersin ayağa kalkmadan 3 kez gaz çıkardım daha hafif uyuşukluğum vardı
bol bol sıvı tüketiceksin baş ağrısı olmaması için ben su ve kaysı suyu içtim
benim sezeryan sırasında sadece çok mide bulandı kusucak gibi oldum hemen ilaç verdiler galiba heycanlandım ama çıkarken çok üşüdüm titriyordum
sana da hayırlı kolay doğumlar diliyorum sağlıkla kucağına alırsın inşllah bebişini
Kızlar gamze aradı şimdi beni
Herkese slm var
1i 2640 kg
1i 2670 kg
Epidural Sezeryan olmuş....iyilermiş:dance:
daha bacaklarım uyuşuk diyo
Ağlıyodu prensesler arkadan
ağlamış mutluluktan...
allahım hepimize nasip etsin hayırlısıyla :Saruboceq:
saol mentos cuğum
maşallah ikizlere
gamze daha uyuşuk olur hemen geçmiyor uyuşukluk
Olmazay ne güzel Allah bağışlasın ya opuyorumnanaktan
yuse benide listeye eklesne en son eylül anası olarak 28 eylül sata göre sat 22 aralık listeye giren doğuruyo bende doğurmak istiyom zemuszemus
Senin kulağını çınlattım
Bozonun gaz olayı hemen hallolmuş....
kayısı suyu aldır eşine hemen çıkarsın dedim
bide belden iğneyi zor vurdurumuş...göbüşüm büyüktü eğilmekte zorlandım diyo kaydirigubbakcemile3
Bıraktım ilaçı kullanmıyom artıkyuse nasıl doktoruna ulaşamazsın nosu yok mu?hele ki bu ilaç konusu çok önemli lütfen ulaşmaya çalış.Seni korkutmak istemiyorum herkese aynı şey olacak diye bi şey yok ama yazını okur okumaz sana yazmak istedim.Benim hiç bir yerim tutmuyordu artık nabzım 120 ye çıktı.Doktorum çok güvnilir biri ve evet o bıraktırdı.Artı 35. haftadan sonra doktorlar bu sancıları durdurmaya çalışmıyorlar.Ama dediğim gibi kendini artık hiç yorma bol bol su iç ve yat dinlen.günde 3-4 litre su iç.doktorumun bana tavsiyesi. ben13 gün oldum bırakalı hala tık yok.Bu hapı çok kullanmak gerçek doğum sancılarını da engelliyormuş.Benim eşimde bana zorla içiriyordu ne tesadüf.Bunları okuyunca kızcak bana.Ama sen yine de doktoruna ulaş muhakkkak
inşllah kolay atlatır
eğilirken zor oluyor evet :))) ben bile zor eğildim onun zorlanması normal
ama sezaryanda bayılmamak gerçekten çok güzel herşeye şahit oluyorsun bi anda vıyak vıayk bi ses duyuyorsun herkesten önce sen görüyorsun...hemşire çirkin çirkin diye seviyordu çatlamıştım meraktan yeşil örtüye sarmışlar hemşire örtüyü bi kaldırdı minicik bi kızzz ilk lafım çok minik :))))
Yaaaa kızımın topuğundan kan aldılar, kuzum benim o ağladı ben ağladım. İçim parçalandı, doktoru öldürmek istedim. Kızlar evlat nasıl tatlı oluyormuş anlatamam... Ağladı ağladı uyudu kuzucum..
Gözün aydın ...sağlık haberleriyle gelirsin inşSlm kızlar dün dr gittim.Bebeğim çok büyümüş o yüzden normal doğum yapamıycakmışım.Sezeryan olucam.Hep normal doğum olsun istemiştim. Moralim çok bozuldu ama hayırlısı oğlum sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.
Benide listeye yazın 7 eylülde çıkacak bebeğim.
selam kızlar bende salı gunu kızımı kucağıma aldım dün akşamda evimize geldik.3140 GR 50 cm boyunda mınnacık bı bebısımız var artık .daha sonra detaylı yazarım.
hepinizi öptüm.darısı başınıza
bugun doktora gittik. herşey yolunda çokşükür. 17 eylülde haftamız doluyo ama şimdide heran gelebilir dedi doktorum. zamanı dolunca gelmezse bekletmeyiz dedi heralde suni sancıyı kastetti..
altı üstü 15 gün var en fazla ama gerçekten sabretmek çok zorrrr, ya nekadar sabırsızım kendime çok kızıyorumklava: bebişim 2850 olmuş. belim fln da 2gündür çok ağrıyo ama nişan fln gelemedi hala bakalım nezaman teşrif etcek kızım :sm_cool:
oo maşşallah cnm senle aynı döneme gelio doğum sanırım ama ben sezeryan olacam inş benim kızım da 2700 az kaldıııııııııııı dayanalım heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?