• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar
dr geldik hafif sarılığımız çıktı sütüm geç geldiği için
sütüm daha tam olarak dün gece geldi
tedavi için sınır 18 miş bizde 14 çıktı
damardan kan aldılar yavrum nasıl ağladı ben de ağladım
dua edinde geçsin kızlar
benden bide sezeryanda kist almışlar iyiki hamileyken bebğe bişey yapmadı kist

selam kızlar
dua edinde geçsin kızlar

hayırlı olsun bebeğin. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. benim ki de erken davranıp 28 ağustosda dünyaya geldi ve doğumdan 3 gün sonra sütüm yetmediği için sarılık geçirdi. 18,5 la hastaneye yattık ve ışık tedavisi gördü kızım. keşke süt vericem diye inat etmeyip mama da verseydim diye çok pişmanım. ha bire ağlıyorum, kendimi suçlu hissediyorum. şimdi evdeyiz. 2 saatte bir süt+mama veriyorum ve sarılığını ölçtürüyoruz. anne olmak çok güzel ama acemiliğin verdiği zorluk da çok fazla. bir de kaynana faktörü var tabi. benim lohusalığım kötü geçiyor. Allah beterinden korusun yine de. buna da şükür. öyle doluyum ki.
Allahım bütün bebeklerin yardımcısı olsun. SAğlık sıhhat hayırlı uzun ömürler versin inşallah. daha çok minikler:a015:

hayırlı olsun bebeğin. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. benim ki de erken davranıp 28 ağustosda dünyaya geldi ve doğumdan 3 gün sonra sütüm yetmediği için sarılık geçirdi. 18,5 la hastaneye yattık ve ışık tedavisi gördü kızım. keşke süt vericem diye inat etmeyip mama da verseydim diye çok pişmanım. ha bire ağlıyorum, kendimi suçlu hissediyorum. şimdi evdeyiz. 2 saatte bir süt+mama veriyorum ve sarılığını ölçtürüyoruz. anne olmak çok güzel ama acemiliğin verdiği zorluk da çok fazla. bir de kaynana faktörü var tabi. benim lohusalığım kötü geçiyor. Allah beterinden korusun yine de. buna da şükür. öyle doluyum ki.
Allahım bütün bebeklerin yardımcısı olsun. SAğlık sıhhat hayırlı uzun ömürler versin inşallah. daha çok minikler:a015:

bizde hastanede ilk gün mama verdik sürekli kan şekerini ölçtürdük hep bizim zorumuzla
çünkü ilk gün hiç sütüm yoktu annem hep şırıngayla mama verdi 1.5 saatte bir biberona bile ağzını açmadı
eve çıkıncada 2 kez mama verdik
dr bana da dedi 18 olursa ışık tedavisi olur dedi
çok zor uyanıyor çok uyuyor sarılık olan çocuklar çok uyurmuş senin de öyle mi?
geçmiş olsun canım
mamayı biz kaşıkla veriyoruz ki memeyi bırakmasın diye

Kızlar, hastane çantamı hazırlıyorum da. Bebek için hemşireye vereceğim ayrı bir poşet hazırlıyorum.hastane çıkışını koyacağım içine, peki 1 adet bebek bezini de biz mi koyuyoruz, yoksa hastanede mi takıyorlar?

selam kızlar
dua edinde geçsin kızlar

GEÇMİŞ OLSUN CANIM, MERAK ETME SAĞLICAKLA BÜYÜYECEK ALLAHIN İZNİYLE İNŞ. YAVRUN.
ÇOK TATLI BİR BEBEK, BAYILDIM 41 KERE MAŞAALLAH:nazar:

bizde hastanede ilk gün mama verdik sürekli kan şekerini ölçtürdük hep bizim zorumuzla
çünkü ilk gün hiç sütüm yoktu annem hep şırıngayla mama verdi 1.5 saatte bir biberona bile ağzını açmadı
eve çıkıncada 2 kez mama verdik
dr bana da dedi 18 olursa ışık tedavisi olur dedi
çok zor uyanıyor çok uyuyor sarılık olan çocuklar çok uyurmuş senin de öyle mi?
geçmiş olsun canım
mamayı biz kaşıkla veriyoruz ki memeyi bırakmasın diye

benim bebeğim de çok uyuyor. uyandırıyorum 2 saatte bir. ben biberona başladım. sütümü de sağıyorum çünkü meme almıyor. kilo da kaybetti.

senin bebeğine de geçmiş olsun canım,
bu yaşanılanlar çok olağan hemen hepimizin başına gelmiş ya da gelecek.. sağlıkla büyüyecekler inşallah

benim bebeğim de çok uyuyor. uyandırıyorum 2 saatte bir. ben biberona başladım. sütümü de sağıyorum çünkü meme almıyor. kilo da kaybetti.

nasıl uyandırıyorsun ben neler yapıyorum uyanımıyor baya uğraşıyorum
biz kilo kaybetmemişiz dr ii dedi zaten şişliği felan inince kilo kaybetmiş gbi oluyor

selam kızlar
dua edinde geçsin kızlar

Canım geçmiş olsun,bozma moralini inşallah geçecektir sen inatla emzirmeye devamet.

inşllah kızılcık
birazdan zorla kaldırcam yine uyanır inşllah hiç banamısın demiyor neler yapıyorum

Canım geçmiş olsun,kendini strese sokma inşallah bebişinin hiç bir şeyi kalmayacak.
Ylnız merak eetiğim bir şey var.
Sarılık sadece anne sütüyle geçiyor diye biliyordum,mama vermedim diye pişman olmuşsunda ondan soruyorum.
Kaynananıda takma kafana senin bu günleri rahat geçirmen lazım

herkese merhabalar .. ben 28 ağustosta spinal sezeryan oldum. yani ben de eylül annesi olamadım.
çok acemiyim ve bebeğime iyi bakamıyorum diye hep ağlayasım var. sarılık oldu. iyi emziremedim ve mama takviyesi yapmak zorunda kaldım. annelik çok zormuş. Allah yardımcımız olsun

Gözün aydın...allah analı babalı büyütsün
Üzülme cnm yaa olcak okadar
sütün kesilir daha kötü olur :oklava:

1- Züleyha.................................E
2- Lil@ .......................................E
3- Mihri.......................................K
4- Butterfly.................................K
5- Eliznil......................................K
6- Burcum24..............................E
7- Sevsevil..................................E
8- Achilias...................................K
9- Tugen......................................E................Normal
10- Pinkaya87.............................K................Normal
11-Melekboz................................K................Normal
12- Zeynop...................................E
13- Şekerpembe.........................K................Normal
14- Srncr.......................................K
15- Yaren38..................................E
16- Atk............................................E
17- iipekk.......................................E
18- Dilek1971................................K
19- Ceylan.....................................E
20- Mopsy.....................................K
21- Saltanat...................................K..................Normal
22- Nazarboncugum....................K
23- Boden.......................................K
24- Bozo85.....................................K
25- Ayse_nev53.............................K
26- Gullesu......................................K
27- Nevin..........................................K
28- Flam............................................E
29- Gamzekelebek..........................K

30- Cornelia35..................................K..........................6 Eylul
31- Suray...........................................E..........................6 Eylul
32- Mentos........................................K..........................6 Eylul
33- aleyna_83...................................E...........................7 Eylul
34-Mavi1000.....................................E...........................7 Eylul
35-Babyboy......................................K..........................8 Eylul
36- Sanal...........................................E........................10 Eylul
37- Setup...........................................E........................15 Eylul
38- Artemisiaa..................................K........................15 Eylul
39- Makcakara.................................K........................20 Eylul
40- Demet_yaren.............................K........................22 Eylul
41- Cikolata86..................................E.........................23 Eylul

maşallah doğumlar çogalmışş

bende bugun doktordaydım.çatı muayenesi yapıldı korkulacak bişey yokmuş,ebe beni konuşturdu soru sorarken baktı hemen anlamadım..rahim ağzı yumuşamaya başlamış dedi..nstye girdim yavaş yavaş agrılarım başlamış..doğumhaneye girince bir garip oldum bogazım düğümlendi korkuyorum galiba :)

1- Züleyha.................................E
2- Lil@ .......................................E
3- Mihri.......................................K
4- Butterfly.................................K
5- Eliznil......................................K
6- Burcum24..............................E
7- Sevsevil..................................E
8- Achilias...................................K
9- Tugen......................................E................Normal
10- Pinkaya87.............................K................Normal
11-Melekboz................................K................Normal
12- Zeynop...................................E
13- Şekerpembe.........................K................Normal
14- Srncr.......................................K
15- Yaren38..................................E
16- Atk............................................E
17- iipekk.......................................E
18- Dilek1971................................K
19- Ceylan.....................................E
20- Mopsy.....................................K
21- Saltanat...................................K..................Normal
22- Nazarboncugum....................K
23- Boden.......................................K
24- Bozo85.....................................K
25- Ayse_nev53.............................K
26- Gullesu......................................K
27- Nevin..........................................K
28- Flam............................................E
29- Gamzekelebek..........................K

30- Cornelia35..................................K..........................6 Eylul
31- Suray...........................................E..........................6 Eylul
32- Mentos........................................K..........................6 Eylul
33- aleyna_83...................................E...........................7 Eylul
34-Mavi1000.....................................E...........................7 Eylul
35-Babyboy......................................K..........................8 Eylul
36- Sanal...........................................E........................10 Eylul
37- Setup...........................................E........................15 Eylul
38- Artemisiaa..................................K........................15 Eylul
39- Makcakara.................................K........................20 Eylul
40- Demet_yaren.............................K........................22 Eylul
41- Cikolata86..................................E.........................23 Eylul

İlk 30 a giremeyecez anlaşıldı.Bari ilk 40 ta olalım.Rabbim nasip eder inş..Bana,melahat ve nagiş e:Saruboceq:

Back
X