gözün aydın canım hadi hayırlısı bence ayak ucunda olurmu nasıl bir hastane bu şaka yapmış olmaları lağzım bebek araban varsa onu götür onda yatır ne yapacaksın ayak ucunda olurmu sen zaten zor yatıp kalkacaksın birde bebeğe zara vemeden kalkmayamı çalışacaksın işkence olur sana kızdım şimdi bu hastaneye ne günlere kaldıkmerhaba kızlar hast.geldim tahlillerim vardı anestezi doktoru baktı problem yok epidural yapabiliriz dedi pazartesi 7:30 da hast.olucam bebek için 2 takım istediler ben ünv.hast.olucam ama bebek beşikleri yokmuş bebeği benim ayak ucuma yatıracaklarmış son anda bana yaptıklarına bakınklava:birde doççent özeline gidiyorum 1100 alıcak hast.masrafları hariç napcam bilmiyorum nasıl durcak ki bebek 2 gece ayak ucunda ay bun beni öldürcek lmaz:
merhaba kızlar hast.geldim tahlillerim vardı anestezi doktoru baktı problem yok epidural yapabiliriz dedi pazartesi 7:30 da hast.olucam bebek için 2 takım istediler ben ünv.hast.olucam ama bebek beşikleri yokmuş bebeği benim ayak ucuma yatıracaklarmış son anda bana yaptıklarına bakınklava:birde doççent özeline gidiyorum 1100 alıcak hast.masrafları hariç napcam bilmiyorum nasıl durcak ki bebek 2 gece ayak ucunda ay bun beni öldürcek lmaz:
senin ne zaman doğumun catı muayenesi oldunmu sende canım haftaya kontrole gidecem yine artık sık sık gitmek gerekiyormus
gözün aydın canım hadi hayırlısı bence ayak ucunda olurmu nasıl bir hastane bu şaka yapmış olmaları lağzım bebek araban varsa onu götür onda yatır ne yapacaksın ayak ucunda olurmu sen zaten zor yatıp kalkacaksın birde bebeğe zara vemeden kalkmayamı çalışacaksın işkence olur sana kızdım şimdi bu hastaneye ne günlere kaldıkklava:
iyi dileklerinden dolayı teşşekkürler inşallah sende sağlıkla kavuşursun bebişine rabbim tüm bebek yolu gözleyenlerin yardımcısı olsun a.s.Sevgili EYLÜL anneleri ve melekleri
bende bugün acaba doğumu yaşamak yada hazırlanmak nasıl birşey diye sizlerin yazdıklarını okudum
doğum yapan güzel anneler meleklerinizle sağlıklı uzuuuun ömürleriniz olsun inşallah
doğumu bekleyen güzel anneler rabbim sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
benim daha kat edicek çok yolum var yumurtalık kanseri yanlış ameliyat sonucu tüp bebek derken buralara kadar geldim...
şimdi sizlerin yazdıklarıyla duygulanıp bambaşka düşüncelere daldım
ve yazmak istedim
MELEKLERİNİZLE MUTLU ÖMÜRLER HEPİNİZ BİR MUCİZESİNİZ......
sevgiyle kalın
iyi dileklerinden dolayı teşşekkürler inşallah sende sağlıkla kavuşursun bebişine rabbim tüm bebek yolu gözleyenlerin yardımcısı olsun a.s.
canım hoşgeldin bebişin boyu ve kilosu nasılmış bide sen ana kucağını giderken götür olmadı onda yatıtırsın ayak ucunda yatrılırmıymış hiç bende akşam gidicem mentos dua et bana ay ne güzel az kaldı senin bebişine kavuşuyosun sonunda takma kafana en fazla 2 gün hastanede oluncan bir dahaki bebişi orda yapmazsın artık :teselli: opuyorumnanaktan
ne güzel bayrama yetişecek bebişin el öpecekler yaramazlar kaydirigubbakcemile5mihricim bende iyiyim
8 eylülde oğlumu kucağıma alıcam inş
az önce doktorla görüştüim sabah 7 8 gibi olacak doğum
benimde ilk günler hep uyuyordu zorla uyandırıp emziriyordum şimdi arsız şimdi yarım saat oldu çok şükür zorla çamaşir astım kndime hiç bakamıyorum -tatlicadiarzu-
merhaba kızlar hast.geldim tahlillerim vardı anestezi doktoru baktı problem yok epidural yapabiliriz dedi pazartesi 7:30 da hast.olucam bebek için 2 takım istediler ben ünv.hast.olucam ama bebek beşikleri yokmuş bebeği benim ayak ucuma yatıracaklarmış son anda bana yaptıklarına bakınklava:birde doççent özeline gidiyorum 1100 alıcak hast.masrafları hariç napcam bilmiyorum nasıl durcak ki bebek 2 gece ayak ucunda ay bun beni öldürcek lmaz:
sol elimde hala devam ediyor özellikle baş parmağımda buda beni korkutuyor senin hangi elinde var sorunmihricim doğumdan sonra elindeki uyuşma geçtimi.benim inanılmaz sızlıyor hiçbişey tutamaz hale geldim
sol elimde hala devam ediyor özellikle baş parmağımda buda beni korkutuyor senin hangi elinde var sorun
bende normal doğum epidural istiyorum dr.un bilgisi var ama hiç test yapılacak demedi.ne testi ki bu?
hemogram-pıhtılaşma ve bi tane daha vardı yani sadece kan alınıyo anestezi uzmanıda onlara bakarak söylüyo ve seni anestezi hakkında bilgilendiriyo zemuszemus
evet canım karpel tunel deniyor tek çaresi ameliyat ben sağ elimden oldum 2 kez daha öncede bahsetmiştim şimdi devam ederse giderim dr ama ameliyat derse emzirme bitsin ondan sonra eyvahedigeldismilesağ elim iptal benim.solda da oluyor ama üstüne yatınca falan.sağ elim devamlı uyuşuk karıncalanıyor.baş parmak orta ve yüzük parmak özellikle.küçük parmağım normal.karpel tunel sendromuymuş.şuanda yapcak bişey yok
evet canım karpel tunel deniyor tek çaresi ameliyat ben sağ elimden oldum 2 kez daha öncede bahsetmiştim şimdi devam ederse giderim dr ama ameliyat derse emzirme bitsin ondan sonra eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?