2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gözün aydın canım hadi hayırlısı bence ayak ucunda olurmu nasıl bir hastane bu şaka yapmış olmaları lağzım bebek araban varsa onu götür onda yatır ne yapacaksın ayak ucunda olurmu sen zaten zor yatıp kalkacaksın birde bebeğe zara vemeden kalkmayamı çalışacaksın işkence olur sana kızdım şimdi bu hastaneye ne günlere kaldık klava:

ne oluyor bana anlamadım hiç göz yaşım durmuyor hiç müzik dinleyemiyorum hareketli müziklerede bile ağlayasım geliyor çok çabuk sinirleniyorum eşimle hiç bir sorun yokken bile sürekli kavga etmek istiyorum şu lohusalığımda bir bitseydi normal insana dönseydim hayırlısıyla mafoldumben

canım hoşgeldin bebişin boyu ve kilosu nasılmış bide sen ana kucağını giderken götür olmadı onda yatıtırsın ayak ucunda yatrılırmıymış hiç bende akşam gidicem mentos dua et bana ay ne güzel az kaldı senin bebişine kavuşuyosun sonunda takma kafana en fazla 2 gün hastanede oluncan bir dahaki bebişi orda yapmazsın artık :teselli: opuyorumnanaktan

Sevgili EYLÜL anneleri ve melekleri

bende bugün acaba doğumu yaşamak yada hazırlanmak nasıl birşey diye sizlerin yazdıklarını okudum

doğum yapan güzel anneler meleklerinizle sağlıklı uzuuuun ömürleriniz olsun inşallah

doğumu bekleyen güzel anneler rabbim sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

benim daha kat edicek çok yolum var yumurtalık kanseri yanlış ameliyat sonucu tüp bebek derken buralara kadar geldim...

şimdi sizlerin yazdıklarıyla duygulanıp bambaşka düşüncelere daldım

ve yazmak istedim

MELEKLERİNİZLE MUTLU ÖMÜRLER HEPİNİZ BİR MUCİZESİNİZ......

sevgiyle kalın

sorma canım ya anakucağına yatırırsınız diyolar bide küçük olduğu için bebek arabası almamıştım ama iyi fikirmiş canım çok saol zemuszemusalım baride bebişim rahat etsin en azından bunlar beni deli ettiler ya özel hastaneye gitsen aynı para valla ama bu saatten sonrada olmuyo işte mecbur kaldım böyle inş.herşey güzel geçer baride moral olur biraz banada

iyi dileklerinden dolayı teşşekkürler inşallah sende sağlıkla kavuşursun bebişine rabbim tüm bebek yolu gözleyenlerin yardımcısı olsun a.s.

mihricim bende iyiyim
8 eylülde oğlumu kucağıma alıcam inş
az önce doktorla görüştüim sabah 7 8 gibi olacak doğum

ay valla sorma canım ya Allah muhtaç etmesin ama çok sinirlendirdiler beni 2 günden beri bunları düşünüyorum benim dr.yine izinliymiş canım malum bakmadı ay bu adam beni iyice sallıyo valla inşş..bebişin kilo almıştır ama üzülme sakın senin daha var gününe o zamana kadar tombiş olur bebişin:ecrin_bebek: son haftalarda çok alıyo dedi dr.inş..sağlıklı sıhhatli dünyaya getiririz meleklerimizi canım ya opuyorumnanaktan

benimde ilk günler hep uyuyordu zorla uyandırıp emziriyordum şimdi arsız şimdi yarım saat oldu çok şükür zorla çamaşir astım kndime hiç bakamıyorum -tatlicadiarzu-

mihricim doğumdan sonra elindeki uyuşma geçtimi.benim inanılmaz sızlıyor hiçbişey tutamaz hale geldim

bende normal doğum epidural istiyorum dr.un bilgisi var ama hiç test yapılacak demedi.ne testi ki bu?

sol elimde hala devam ediyor özellikle baş parmağımda buda beni korkutuyor senin hangi elinde var sorun

sağ elim iptal benim.solda da oluyor ama üstüne yatınca falan.sağ elim devamlı uyuşuk karıncalanıyor.baş parmak orta ve yüzük parmak özellikle.küçük parmağım normal.karpel tunel sendromuymuş.şuanda yapcak bişey yok

bende normal doğum epidural istiyorum dr.un bilgisi var ama hiç test yapılacak demedi.ne testi ki bu?

hemogram-pıhtılaşma ve bi tane daha vardı yani sadece kan alınıyo anestezi uzmanıda onlara bakarak söylüyo ve seni anestezi hakkında bilgilendiriyo zemuszemus

evet canım karpel tunel deniyor tek çaresi ameliyat ben sağ elimden oldum 2 kez daha öncede bahsetmiştim şimdi devam ederse giderim dr ama ameliyat derse emzirme bitsin ondan sonra eyvahedigeldismile

evet canım karpel tunel deniyor tek çaresi ameliyat ben sağ elimden oldum 2 kez daha öncede bahsetmiştim şimdi devam ederse giderim dr ama ameliyat derse emzirme bitsin ondan sonra eyvahedigeldismile

evt ameliyat old.söylemiştin.bende ondan korkuyorum.inş gerek kalmaz ikimiz içinde cnm ya.sanada geçmiş olsun.ben bu gidişle bebeğimi tutup emziremem diye korkuyorum.

bebeğini tutarsın korkma ama bir iş felan yaparken elini hissetmeyecek kadar uyuşma olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…