2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım benim,iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
Sende zorlu yollardan geçmişsin,İnşallah birdaha böyle sıkıntılar yaşamazsın.
Kötü günleri geride bırak ve yavruna kavuşacağın günü düşün.
İnşallah sağsalim kavuşursun yavruna.

evet canım ya az kaldı artık sıkıcaz dişimizi dediğin gibi yeter ki sağlıkla gelsin bebişlerimiz 2 gün nasılsa geçer idare ederiz artık sağlıkla gelsin meleğimde başka sorun çıkmaz inşş.

Canım inşallah hakkında hayırlısı olur.Sıkıntısız bebeğini kucağına alırsın.Bir dahakine daha dikkatli oluruz artık

evet canım ya yaparız ederiz olur dediklerine inanmıcaksın işini sağlama alcaksın napalım artık... önemli olan bebişlerimizin sağlığı onlar iyi olsunda gerisi nasılsa hallolur kaydirigubbakcemile3

Ben demiştim dimi

Drların umrundamı sanki hastalar..

Tatilleri mahvolmasın diye bebişleri erkenden alıyolar..eyvahedigeldismile
İşleri güçleri para..
Hastayı düşünen kim?

HİPOKRATmış pehhhh

İlk 30 a giremeyecez anlaşıldı.Bari ilk 40 ta olalım.Rabbim nasip eder inş..Bana,melahat ve nagiş e:Saruboceq:
Hiiiç öyle deme
Hergün yeni sürprizle karşılaşıyoz
kaç oldu listeyi değişmem biliyomusun? a.s

Gamze 4gün erken doğurdu ....en son örneği
Flam listede bile yoktu 28inci oldu

Büyük konuşma 30uncu olursun bakarsın :roflol:

1- Züleyha............................................E
2- Lil@ .................................................E
3- Mihri.................................................K
4- Butterfly..........................................K
5- Eliznil...............................................K
6- Burcum24.......................................E
7- Sevsevil..........................................E
8- Achilias...........................................K
9- Tugen..............................................E................Normal
10- Pinkaya87....................................K................Normal
11-Melekboz......................................K................Normal
12- Zeynop.........................................E
13- Şekerpembe................................K................Normal
14- Srncr.............................................K
15- Yaren38........................................E
16- Atk.................................................E
17- iipekk............................................E
18- Dilek1971.....................................K
19- Ceylan..........................................E
20- Mopsy..........................................K
21- Saltanat........................................K..................Normal
22- Nazarboncugu............................K
23- Boden...........................................K
24- Bozo85.........................................K
25- Ayse_nev53................................K
26- Gullesu........................................K
27- Nevin............................................K
28- Flam..............................................E
29- Gamzekelebek............................K

30- Cornelia35..................................K..........................6 Eylul
31- Suray...........................................E..........................6 Eylul
32- Mentos........................................K..........................6 Eylul
33- aleyna_83...................................E...........................7 Eylul
34-Mavi1000.....................................E...........................7 Eylul
35-Babyboy......................................K..........................8 Eylul
36- A&S.............................................E...........................8 Eylul
36- Sanal...........................................E........................10 Eylul
37- Setup...........................................E........................15 Eylul
38- Artemisiaa..................................K........................15 Eylul
39- Makcakara.................................K........................20 Eylul
40- Demet_yaren.............................K........................22 Eylul
41- Cikolata86..................................E.........................23 Eylul

meraba yusecim 3.sırada ben geliyorum canum :))

mavi seninde sezeryan galiba 7 eylülmüş dimi heyecan varmı benimde 6 eylülkaydirigubbakcemile3

günaydın anneler ve anne adayı olmanın son günlerini yaşayanlar :) günleri azalanlar ne durumdalar heyecan varmı?

Selam canlar....
Perşembe doktorumuzdaydık.. O günden bu güne yazamadım buraya pek... Annemler bendeydi...
2900 olmuşuz.. Gelişimi gayet iyi dedi....
Annem ne zaman geliyor oğlumuz söyleyin artık dedi.... DOktor da ne zaman sterse o zaman gelecek zaten ama 15-16 gibi dedi...
HAftaya çatı muayeneni yapınca daha net konuşabilirim dedi....
Boy-kilo ve yaş+ bebeğin kilosu gözönüne alınınca sezeryan öneririm dedi.. Ben de zaten sezeryan istiyorum dedim.... Ama gene de haftaya bi çatı kontrolü yapalım, belki çatın geniştir ve normale uygundur, öyleyse boşu boşuna sezerana gerek yok dedi....
NSTye girdim... Sabah 9da.. 8.40 da randevumolduğu için 8 de kalkıp zaten kahvaltımı yamış çikolatamı yemiştim.... Ama nstde hiç hareket etmedi.... Doktor hareketi görmem lazım riskli haftadayz dedi... Dedim, benim oğlum normalde 11den önce hareket etmiyor zaten uykucu biraz....
Doktor olsun benim görmem lazım.. Biraz dah tatlı ye gene gir nstye dedi... Neyse 2. kez girdim, beyfendi lütfedip 1-2 tekme attı neyse ki biz de stresten kurulduk...
hastaneye 8.30 da girdik 11.30da çıktık... Eziyetli stressli ve zor bir gün geçirdik....

kızlar bebegınız assagıya yanı kanala ındıgınde nasıl hıssedıyorsunuz bırden mı ınıyor bana doktorum hala ınmemıs dedı yurude ınsın dedı ama nasıl bırden ıner mı...

bi kaç gündür doğum videolarını izliyom, hiç korkum yokken korktum, sezryanda normalde birbirinden zor gibi geldi.daha 20 günüm var bakalım neye karar vericem.
sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah, epidural yapanlar genellikle memnun kalıyolar

kızlar bebegınız assagıya yanı kanala ındıgınde nasıl hıssedıyorsunuz bırden mı ınıyor bana doktorum hala ınmemıs dedı yurude ınsın dedı ama nasıl bırden ıner mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…