Ceylan grubun yöneticisiya kızlar beni face de gruptan çıkarmışlardı yanlışlıkla, şimdi de ekliyorum ama kabul eden yok. neden acaba??
Evet NİDİLAT kullandımYok cnm yaa
bizim acelemiz yok..hem geciktirici içiyodum(bıraktım)
slm eylül anneleri,ben ekim annesi olacaktım ama erken doğum tehlikem var,eylül annesi de olabilirim yani,yuse geciktirici içtim demişsin,nidilat mı kullandın,ben 1 haftadır kullanıyorum,çok korkuyorum bebeğim erken gelecek diye,tutuyor mu bebeği gerçekten?bilmiyorumkismile
35 haftamda / 22 ağustosta
Ama şuan içmiyorum
yürüyemez duruma getirdi o beni(sanırım)...tüm kaslarım acıyo
şimdi SÜRAHİ NENE gibi yürüyorum..bacak kaslarımı kullanmamaya çalışıyorum
şuan bebiş akıllı duruyo..gelecek gibi değil
selam kızlar dr geldik
sabah gittik kan verdik aldıkları kan pıhtılaşmış eve geldiğimiz de aradılar tekrar gittik
kan alan hemşire aklımı çıkardı kan değeriniz çok yüksek makina ölçmemiş dedi labavatura gittim ne oldu diye kan pıhtılaşmış tekrar alıncak dediler çok yükselmiş dedim yok öyle bişey dedi içim rahatladı
sarılık değerimizde 14 den 10 düşmüş dr iyi dedi tedavisiz kendisi düşmüş dedi...
bu arada hastanede ingilizceciyle karşılaştık oda bebeğini kontrole getirmişti..
Maaşalllah allah analı babalı büyütsünkızlar merhaba ben 2010 nisan annesiyim.işyeri arkadaşım olan sizinle gebeliğinin başından beri beraber olan canan yani (angel53) şuan doğumdabah leke gördü ve acilen hastaneye gitti.önce sezeryana alınıyordu fakat bişiler yiyip içtiği için akşamı beklediler şuanda normal sancıları başladı inşallah bikaç saate normalden doğuracak..haber vereyim dedim sevgiler..
buarada bebişlerinizi güle güle büyütün..
kızlar merhaba ben 2010 nisan annesiyim.işyeri arkadaşım olan sizinle gebeliğinin başından beri beraber olan canan yani (angel53) şuan doğumdabah leke gördü ve acilen hastaneye gitti.önce sezeryana alınıyordu fakat bişiler yiyip içtiği için akşamı beklediler şuanda normal sancıları başladı inşallah bikaç saate normalden doğuracak..haber vereyim dedim sevgiler..
buarada bebişlerinizi güle güle büyütün..
kızlar az önce benden sarımtrak kahverengiye dönük bayagı bi yogunlukta olan akıntı geldi nişanmıdır acaba..agrılarım başlamadı ama..
ağrı başlamıyomuş zaten canım yaa..heralde nişandır...hadi hayırlısı olsun..valla okudukça ben heyecanlanıyorum..bende ne zaman olcak diye..kaydirigubbakcemile3
haberdar et biziii durumundan..allahım yardımcın olsun...
kızlar az önce benden sarımtrak kahverengiye dönük bayagı bi yogunlukta olan akıntı geldi nişanmıdır acaba..agrılarım başlamadı ama..
ulkufuk hiç ağrın var mı ya da var mıydı bir belirti? ne durumdasın..
hayırlısı olsun hepimiz için..
burada çok bahsettim anneciğim yatalak benim, ona şuan bile ben bakıyorum.alt değiştirme vs. herşeyiyle ilgileniyorum. yatılı yardımcı bulduk memnun kalmadık vazgeçtik..
anlayacağın bana bakabilecek kimse yok, kayınvalidem de ilgisiz.
çabuk toparlanma meselesi yüzünden normal doğumda ısrarcıyım, bana bakabilecek biri olsa belki sezeryan olabilirdi...
hayırlısı olsun inş.
arada tekmeleyınce sankı vajnamdan cıkacakmıs gbı vajnam bır tuhaf oluyo
vajınamda agrı yok suan cnm kasılma gbı seylerde daha yok .
senın ne zaman dogum cnm ??? nevsehrde mısın??
ben bır turlu karar verememıstm nerde dogum yapacgma
bebek bası asagda bayramda dogabılır deyınce nevsehrde dogum yapmam yattı
yola boyle cıkamam...bakalım hayrlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?