2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar beni face de gruptan çıkarmışlardı yanlışlıkla, şimdi de ekliyorum ama kabul eden yok. neden acaba??
Ceylan grubun yöneticisi
O da doğum yaptı..şuan giremiyor..
Yönetimde başka biri varsa kabul eder sanırım

Nickini duvara yazmadıysan ondan silmiştir

klava: Salak hemşire..kendi hatasını makinaya atmıştır.. kan vermesi zor ya

Aaaaaaaa o damı doğurmuşşş...
Maaşallah... hem sana hem ona a.s

Maaşalllah allah analı babalı büyütsün
hem senin hem onun bebeğini.. :Saruboceq:

kızlar az önce benden sarımtrak kahverengiye dönük bayagı bi yogunlukta olan akıntı geldi nişanmıdır acaba..agrılarım başlamadı ama..

ayy canım yaa..allahım bir avazda kurtarsın..normali çok istiyordu umarım hakkında hayrıslısı olur..doğum olunca bizi tekrar sağlıkları konusunda bilgilendirisen sevinirizz...allah yardımcısı olsun angelimizin...sağlıkla gelsin yavrusu inşallahh..:Saruboceq:

kızlar az önce benden sarımtrak kahverengiye dönük bayagı bi yogunlukta olan akıntı geldi nişanmıdır acaba..agrılarım başlamadı ama..

ağrı başlamıyomuş zaten canım yaa..heralde nişandır...hadi hayırlısı olsun..valla okudukça ben heyecanlanıyorum..bende ne zaman olcak diye..kaydirigubbakcemile3

haberdar et biziii durumundan..allahım yardımcın olsun...

doktoru aradım nişan olabilir.agrıların başlasın artarsa gel dedi..bakalım bekliyorum

ay canım ya sen de mi doğuracan bekle bakalım akıntı nasılsa pembe-kırmızıya döner, bence nişandır..Senin de doğum haberini duyarız yakında inş. Allah bir nefeste kurtarsın, normal mi olacaktı?

ulkufuk hiç ağrın var mı ya da var mıydı bir belirti? ne durumdasın..

ulkufuk hiç ağrın var mı ya da var mıydı bir belirti? ne durumdasın..

normal dogum dendi canım şimdiye kadar..bende sancı hiç yok sadece alt tarafa baskı çok oluyor..bide dün ilk defa sahurdan sonra hafif hafif kasıklarım agrıdı.tam tersi.kendimi çok iyi hissediyorum az önce dışarıya çıktım 3 saat gezdim rahatım yani

Allah yardımcın olsun annede acil şifalar dilerim inşş.hepimizin doğumları kolay olur

Canım hakkında hayırlısı olsun.İnş mutlu haberlerinide alırız tez zamandaopuyorumnanaktan

banada bayramda olur dedı olmazsa enson eyın 13 unde gel dedı.. kapadokya hast.ne gıdıyorum ben..nevsehırdeyım ama merkezde degıl..

sezeryanla doğum yapan arkadaşlara bi sorum olucak....ya kızlar bu sezeryandan sonra gazımı en çabuk nasıl çıkartabiliriz bi çay yiyecek içecek bişey varmı yaptığınız gaz çıkmadan hastaneden çıkarmıyolarmış birde bazıları humanayı önceden için süt olsun diyo bazıları doğumdan sonra için diyo siz naptız gögüs pompası kullandınız mı hast.sütümüz gelmezse hemen sağa biliyomuyuzbilmiyorumkismile

sezeryanla doğum yapacak arkadaşlar doğumdan sonra hemen kahve içmek gerekiyormuş baş ağrılarına iyi geliyormuş öyle duydum doktorlar diyormuş bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…