2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canım inşallah doğurursak yaparız inşallah doğuramadık ya ben nezaman doğuracam artık valla sitres yaptım benden sonrakiler doğurdu daha ben buralardayım
bi doğursam hayırlısıyla inşallah

sağol canım inşallah doğurursak yaparız inşallah doğuramadık ya ben nezaman doğuracam artık valla sitres yaptım benden sonrakiler doğurdu daha ben buralardayım

inş canım ama sıkıntı yapma zamanı vardır
herşeyin başı sağlık rabbim yardımcınız olsun

uzun zamandir takip edemiyordum.butun dogum yapmis anneler,bebislerininiz hayirli omurlu olsun insallah.Allah anali babali buyutsun.nazarlardaan korusun.ve benim gibi beklemekte olan anne adaylarini da bi avazda kurtulmayi nasip etsin rabbim.ben son haftaya giriyorum ve hala tik yok.ne agri ne sizi.hayirlisiyla biran once gelsin istiyorum.ama gelmeye pek niyeti yok gibi sanki.

inş canım ama sıkıntı yapma zamanı vardır
herşeyin başı sağlık rabbim yardımcınız olsun

tabiki canım sağlıklı olsun da geç olsun zor olmasın tek dileğimde o

hoş geldin arkadaşım sende benimgibi sabırsız bir anne adayısın sanırsam bende 39 haftadayım hala ne ağrı ne başka şey yok benim kızım çok nazlı adı na çekti sanırsam
senin cinsiyeti ne

Nagiş sen hurmaya devam ediyormusun
Tam 39+1 demisin.... tickerin doğru dimi?

Bende hurma yiycem ama erken gelir diye korkuyorum..bugün yedim 7+8 tane
acaba hurmadan dolayımı sancı hissetmiyorsun sen?

Nagiş senin gibi bekleyenler var olumunekankayizsmile merak etme şekercim.inş hayırlısıyla bizde kolaycacık doğuracaz stres yapma

Nagiş sen hurmaya devam ediyormusun
Tam 39+1 demisin.... tickerin doğru dimi?

Bende hurma yiycem ama erken gelir diye korkuyorum..bugün yedim 7+8 tane
acaba hurmadan dolayımı sancı hissetmiyorsun sen?

artık yemiyorum 4 gündür felan bebek kilo alıyor dün dr gittim 3.5 kg olmuş yemiyorum doğum zor olur diye
bak hiç aklıma gelmed ağrıyı hissetmiyor olabilirmiyim acaba ama yemiyorum artık ama yarın gidip almayı düşünüyorum tekrar başlıyayım diyorum ararsızım
ben 36 haftalıkken başladım başla sende az az ben 6,7 yle başlamıştım

doğru canım 39 +1 oldum kızlar erken olur diyorlar bide inanmıyacağım artık iyice siterese girdim ya hayırlısıyla doğsa

benimki erkek.belki inanmasi zor ama ben hamilelik oncesinde 10 ve hamilelikten bu yana da 40 olmak uzere toplamda 50 kilo aldim.ve artik kendimi tasiyamiyorum.gec gelme durumunda bu artis devam edecegi icin endiseliyim.bu bir rekordur eminim.Allah'a sukur ne benim ne de baby'nin bi saglik sorunu yok.en azindan oyle gorunuyo.bu agirliktan dolayi pek hareket edemiyorum ve benim baby asagi inmiyo haliyle.Allah yardimcimiz olsun.

bende sinir de yok hic bisi yok.heyecanda yok.istemedigim anlamina gelmesin.cok seviyorum babymi.cok istiyorum.ama cevremde bana hamile oldugumu hissettirecek kimsem olmadigi icin belki de.ne sinir ne stres ne heyecan.ne de korku.

bende sinir de yok hic bisi yok.heyecanda yok.istemedigim anlamina gelmesin.cok seviyorum babymi.cok istiyorum.ama cevremde bana hamile oldugumu hissettirecek kimsem olmadigi icin belki de.ne sinir ne stres ne heyecan.ne de korku.

canım benim yazılarımı okuduysan önceki sayfalarda benim başımda kaynana belası var o beni sinir ediyor en çok uyuz oluyorum o karıya ondan ençeok sinirim benim
başka kimsem yok benimde burda annemler uzaktalar bi bu bela geldi başıma onla uğraşıyorum doğursamda gitse evine bende kurtulsam:jeyyar:

nagihancın noldu senin son durum gidicem demişti sanırım kaynanan gitmdimi

nagihancın noldu senin son durum gidicem demişti sanırım kaynanan gitmdimi

gitmedi bende git gitme demedim yüssüz işte huzur kaçırdı gidecem diye huzursuz etti hiç gidecem bile demedi sabah eşim geldi işten bizi tartışırlar diye heralde annen geliyormu dedi bana bende kimseyi çağırmıyacağım dedim eşimde annesine gidecekmisin demedi öyle kaldı başımda belaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hayır anlamadığım nasıl utanmadan yüzüme bakıyor onu anlamıyorum ben yaaaaaaaaaaaa
hiçbirşey yokmuş gibi davranıyor

seni anliyorum.bende de var o bela.cok israr etti gelmek icin doguma.istemedim.dogum mazeret.maksat oglunu gorup doldurmaya gelcek.hala daha israrli bende inat ediyorum.sende sabret.seni cok iyi anliyorum.hatta ben olsam dokerim icimi.dok rahatla.sen hamilesin.daha bunun lahusaligi var.senin simdiki stresin lahusaliga da yansiycak.sen canini sikicagina.o siksin.atma icine.

hayır anlamadığım nasıl utanmadan yüzüme bakıyor onu anlamıyorum ben yaaaaaaaaaaaa
hiçbirşey yokmuş gibi davranıyor

bu halde ondan gelen yardım Allahtan gelsin diyesi var zaten insanın ama boşver takma sen kafna inş. hemen toparlanırsında gider bian önce

benimkide oğlunu doldurmuş allahtan eşim beni tanıyor ama genede bazı şeyler anlatım eşimle aramı bozmaya hakkı yok ben gel bile demedim geleceğim şugün dedi takıldı peşime geldi annemlere memlekete gitmiştim benlen geldi bende gelme diyemedim 1 ay oldu geleli erkenden geldi uyuz
sinirden yemin ederim başım ağrıyor 3 gündür ağlamaktan sabrediyorum artık başka çarem yok
akşam eşime beni yürüyüşe götür diyorum gezelim diyom hemen oda hazırlanıyor bizle geliyor ya bi rahat bırak eşimle 1 aydır yanlız kalamdım gündüz geziyon işte akşamda eşimle ben gezeyim olmazzzz
hergün bizle yürüyüşte anlasın diye eşime beni götür diyorum ama anlayışsız alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…