ya bence adam sırf izine çıkacağı için böyle bişey demiş olabilir.. ya tüm doktorlar kasap olmuş artık. anlamıyorum sezeryan yapınca daha çok paramı alıyolar... normal yapmak isteyenlere bi aşağılama, önüne abuk subuk engeller çıkarma, ya tehlikesi varsa söyle kardeşim, sonuçta doğum bu her türlüsü zor. sezertyan kolaymı sanki, onda da sonradan çekiyosun. zaten doktorların yüzünden doğum yapanların nerdeyse sadece%10 u normal doğumu kendi isteği ile istiyo. bari kendi isteği ile isteyenleri rahat bıraksalar.. nasıl bi sağlık anlayışı anlamıyorum sadece bizim ülkemizde var zaten bu.. önüne geleni kes gönder ohh ne ala memleket yaa...
@aggelos: canım çok üzüldüm canım yaaa ama hemen en kötüsünden yola çıkma
bak cuma olsa bile gelirim demiş ki aslında izinliymiş gelmese gelmez
evet doğum ücretlerini bende tekrar sordum çok saçma geldi normal sezeryandan daha pahalıya geliyor
bende ilk baş normal de normal diye çok direttim
hatta ahmey beye geçme sebebim buydu :kedi:
ama artık farklı düşünmeye başladım
yine ilk tercihim kesinlikleeee normal ama olmuyorsa da ısrar etmicem illa ki normal olsun diye
öncelikle oğlumun sağlığı en önemlisi
bak seninde çatın darmış Allah korusun bebek sıkışada biliyormuş
canım ii düşün biliuorum çokkkk zor bi karar
özellikle bizim gibi hep normal diye yırtınanlar için ama daha sakin objektif düşünmeliyiz
baksana daha tık yokmuş senin kızdan
kendi fikrimi söylüyorum : ben olsam yerinde cumaya kadar beklerim bu arada kendimide fazla yormam bayramda olsa bol bol dinlenir uzanırım
sonra nst ye girerim bakalım ne çıkacak
sonra tekrar ahmet beyle görüşürüm nasıl yapalım son durumu da göze alıp derim
haa oldu da cumadan önce geldi takdiri ilahi sen elinden geleni yapmış olacaksın
ama dediği gibi normal sancısı çekipde sonradan sezeryana girmek bence daha kötü
canım ii düşün karar de vücüd da senin Allah yardımcım olsun
bak bugün de bol bol dua et
Allahım hakkımda hayırlısı neyse onu ver diye (beni de unutma duanda kaydirigubbakcemile3 )
pınarcm gıttn mı dr a sancını mı beklıyn
aysecm nbr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?