2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hanımlar bende1 eylülde normal doğumla oğlumu kucağma aldım herkeze normal doğumu tavsiye ederim .2 mizde çok şükür allahıma sağlıklıyız 3 kilo 200 gr la dünyaya geldi yavrum.darsı sizlerin başına

Arkadaslar eylülüm kucagımda bend eevimdeyim artık. 1 eylülde yattık ama kızım biraz naz etti. 3eylülde spinal sezeryanla kucagıma aldım. çok rahatım şükür. Sadece bebeğim küçük biraz. Insallah herkes bu anı tadar.minnacık kuzum

kandiliniz mübarek olsun kızlar birbirimize dua edelim bu gece Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin Anne olanlarında bebişine sağlık versin opuyorumnanaktan bugün topic sessiz herkes kandili güzel değerlendiriyo galiba

allah analı babalı büyütsün sağlıklı olmanıza sevindim a.s.

KADİR GECENİZ MÜRAREK OLSUN ARKADAŞLAR
rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
gene duygulandım işteeeee ne güzel bir gün senağlama

mrb arkadaşlar ben 37 +4 bugün iki gündür çok zor geçiyor. bebek karnımda taş gibi kesiliyor ve ne oturmama nede yatmama izin veriyor. belimde ve karnımın alt kısmında da ağrılar giriyor zaman zaman. doğumun nasıl olduğunu bilmediğimden. endişeleniyorum doğum başlarda anlamazsam diye. bi sancıdan bahsediyorlar. ama yaşanmadan anlaşılmıyor. kasılma olacak mış 10 dk 3 defa sancı olacak mış iyide hiç sancı hissetmeyenlerde var mış. sizler ne yaşıyorsunuz. Yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim. kandiliniz mubarek olsun

allah analı babalı büyütsün a.s.

hayırlı kandiller kızlar annemler geldi giremem artık yarın sabah 7:30 da hastaneye gidicem epidural sezeryan olucam inş sağlıkla alırım kızımı kucağıma bana dua edin kendimi bi garip hissediyorum:1shok: Allah hepimizin yardımcısı olsun öptüm hepimizi kendinize iyi bakın

rabbim yardımcın olsun canım hayırlı bir şekilde bebeğini kucana alırsın inşallah

ben çıkıyorum kızlar hazırlim çantamı falan kendinize ve bebişlerinize iyi bakın banda dua edin öptm hepinizikaydirigubbakcemile3

arkadaslar kismet dogum yapmis bebegimiz ve kismet iyiler merak etmeyin diye yaziyorum bebegimiz 3 kg 889 gr 50 cmmmis allah sansini bahtini acik etsin melegimizin darisi baisma insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…